Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költözzünk össze párommal 3...

Költözzünk össze párommal 3 és fél év után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzetünk a következő: 3 és fél éve vagyunk együtt párommal, én 20(l) éves vagyok, ő 21(f). Mindketten egyetemisták vagyunk, mellette dolgozunk is, ő most harmadéves én pedig most kezdtem az első évet.Én csak kb. 5 hónapja költöztem fel ebbe a városba, ő már két és fél éve él itt (igen, eddig távkapcsolatban éltünk (80 km), de szinte minden- vagy minden második hétvégét együtt töltöttünk). Ugyan külön albérletben élünk, de szinte minden nap és éjszaka együtt vagyunk vagy nála, vagy nálam. Ő azt mondja, hogy sokkal jobb lenne, ha összeköltöznénk, mert ígyis állandóan együttvagyunk, másrészt, mert nincs értelme kétfelé fizetni a lakbért és a közköltséget. Én is díjazom az ötletet, viszont picit félek ettől az egésztől, nehogy rosszul süljön ki. Ő nagyon szeretné, szinte azóta tervezgeti, hogy összejöttünk.

Ti mit szóltok ehhez? Nem vagyunk kicsit túl fiatalok hozzá? Nem túl korai az összeköltözés ennyi idő után?

2015. jan. 11. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
mi egy év után költöztünk össze 18 évesen. azóta eltelt még 3 év, most vagyunk 21 évesek, elképzelni nem tudom, hogy még mindig a hétvégéntalálkozunk vagy az egymásnálalszunk fázisban legyen a kapcsolatunk. neked nincs igényed rá, hogy előrébb lendítsd a kapcsolatotokat?
2015. jan. 11. 17:52
 12/12 anonim válasza:
szerintem sem korai. 18 évesen 9 hónap együttjárás után költöztem oda a páromhoz. Már lassan 4 éve, hogy együtt élünk. Nagyon jó így :)
2015. jan. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!