Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az a dolog hogy amit...

Mért van az a dolog hogy amit mindenki szeret én már azért sem?

Figyelt kérdés
pl..ha sokan megnéznek egy filmet akkor én már azért sem ha valaki v.mit vesz én már azért sem... ha valaki összejött egy jó pasival én már azért sem...Mindent ellenkezőleg csinálok mint a tömeg és nem tudom mért...
2010. febr. 5. 21:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
vizöntő vagyok amugy:)
2010. febr. 5. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Pl pont tegnap volt,hogy egyik barátnőm mondta h x nyelvvizsga nagyon jó.Én meg mondtam, és indokokat találtam, hogy miért nem. Amikor meg valamiért azt mondta hogy talán mégsem jó, egyből azt mondtam rá hogy de azért ez nem biztos, olvastam róla jókat is. És mindennel így vagyok... A barátommal meg aztán főleg. 20/L
2010. febr. 5. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Jól van, legyetek horoszkópok, ha akartok :) Egyébként az egész azért van, mert egyszerű kis pokolfajzatok laknak bennetek, lételemetek az ellenkezés. Pedig nem kell.
2010. febr. 6. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Érdekes!! Én is ilyen vagyok és nem 16, hanem 26 éves és vízöntő! :)
2010. febr. 6. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Még az jutott eszembe, hogy nem is ez a direkt ellenkezős vagyok, hanem olyan dafke nem teszem.

Pl, vmelyik nap kitaláltam együnk halat, páromnak nem tetszett, kérdeztem akkor mit ennél, hát jó lesz a hal.. már csak azért sem csinálom meg, mert először nem kellett. Vagy beszélgetek valakivel, belevág a sztorimba, befejezi a mondókáját és közli folytassam nyugodtan, így már inkább nem! Vagy üljünk be helyre egy kávéra, nem ülünk, egy óra múlva beülne, nekem már nem kell.

Szóval ez olyan, ha akkor és ott nem ehetem, ihatom, vehetem meg, mondhatom el... akkor később már csak azért sem teszem.

2010. febr. 6. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok mint az utolsó válaszoló, de rák jegyű
2010. febr. 6. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Két utolsó, meg mindenki, aki így tesz, ne sértődjetek meg, de a tudatosság hiányában szenvedtek. Legyetek inkább tudatosak. Ez amit leírtatok, nem elég nagy élvezet ahhoz képest, hogy mekkora összeveszések lehetnek miatta. Ha em bánjátok, hogy otthagy a párotok, vagy a jóbarátok, akkor nem baj, ha ezt csináljátok, de jobban jártok, ha a átgondoljátok, hogy minek van értelme, és aszerint cselekedtek.
2010. febr. 6. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!