Mért van az a dolog hogy amit mindenki szeret én már azért sem?
Figyelt kérdés
pl..ha sokan megnéznek egy filmet akkor én már azért sem ha valaki v.mit vesz én már azért sem... ha valaki összejött egy jó pasival én már azért sem...Mindent ellenkezőleg csinálok mint a tömeg és nem tudom mért...2010. febr. 5. 21:51
1/17 anonim 

válasza:

Kitalálom, max 16 vagy. Akkor azért.
2/17 anonim 

válasza:

Mert kis hülye vagy és feltünösködni akarsz.
3/17 A kérdező kommentje:
már 22,,, de azért köszi
2010. febr. 5. 21:59
4/17 anonim 

válasza:

Akkor avval akartál egyedi lenni, hogy nem mész a tömeg után, ebből az lett, hogy semmi nem érdekel, ami másokat is. Ezen változtatnod kéne, mert így képtelenség közös programot szervezni veled...
5/17 anonim 

válasza:

Nem akarsz beállni a sorba.
Előbb utóbb beállsz. Esetleg különc művész leszel és legjobb esetben halálod után rájönnek, hogy milyen nagy ember is voltál:-)
6/17 anonim 

válasza:

Velem is ez van... Amikor régen elolvastam az Alkonyatot, akkor még szerettem, de mióta megláttam a tvbe a fanatikus megszállott rajongókat, azóta nem szeretem =/
7/17 anonim 

válasza:

Mert szeretsz ellenkezni. Az jó játék.
Én is ilyen vagyok pl a pasimmal,
de ő tudja, szóval nincs gond. :)
Jól elvagyunk.
8/17 anonim 

válasza:

Én meg azt mondom, te vagy az OK. Biztos lappanganak benned valamilyen saját utak, elképzelések, "én túllépek e földi kocsmán" hajlamok. Inkább ásd elő ezeket, próbáld kifigyelni, hogy miről van szó pontosan, mássz ki a bőrödből, és figyeld meg magad, hogy mit érzel olyankor, és rá fogsz jönni előbb vagy utóbb. Keresd meg a saját utadat, és ne aggódj, azon az úton is fogsz barátokat találni.
10/17 anonim 

válasza:

ennyi erővel mondhatsz vízöntőt is, mert én is szeretek ellenkezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!