Kötnétek e házassági szerződést?
Átlag esetben nem sok értelme van.
Az egyik keres 120-at, a másik 220-at? Röhejes emiatt.
Igen, kötnék. Akartam is. Én jöttem csorob családból viszont én keresetem évekig sokkaljobban. (Mostmár nem)
De a férjem közölte nem köt.minek, o már akkor is úgy volt egyszer választ de akkor végleg. Aakkor meg szerinte felesleges a szerződés.
Így nemkotottunk. De én bármikor kötnék.pedig még mindig együtt tervezzük.megoregedni. szóval csak egy papír lenne.
Kötöttem, és nem bántam meg.
Nem úgy indultam neki, hogy elválunk, de azt mondtam benne van a pakliban, ha meg életünk végéig együtt maradunk, akkor egy darab papírral több van a fiókban.
Nekem a házassági szerződésem tartalmazta, hogy külön gazdálkodunk. A férjem sose tudta beosztani a pénzt, amíg hagyta, hogy én kezeljem nem is volt semmi gond. Csak aztán a hátam mögött felhalmozott egy csomó adósságot (milliós tételről volt szó), és még nem sikerült hivatalosan elválnunk addig is több helyen vett fel hitelt. Ezt "elfelejtette" fizetni. Nálunk csak a szerződésnek volt köszönhető, hogy nem nekem kellett vissza fizetnem, így is évekig cirkuszoltam a behajtócéggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!