Feleségem minden kis vita miatt szexmegvonással büntet. Jogosan gondolkodom a váláson?
Figyelt kérdés
Ha valamin vitatkozunk, nem értünk egyet, akkor már mondja is, hogy akkor X ideig nem lesz szex. Én ezt nagyon megalázónak egyúttal öngólnak tartom. Egy házasság ettől csak rosszabb lesz. Férjtársaim, ti meddig tűrnétek az ilyent?2015. jan. 2. 09:27
31/31 anonim válasza:
"Férjtársaim, ti meddig tűrnétek az ilyent?"
Kb addig, amíg kiejti a száján. És nem azért, mert hím soviniszta vadbarom vagyok, hanem azért, mert ennél inkorrektebb, gusztustalanabb dolog nincs egy párkapcsolatban. Aki erre képes, az nem az én párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!