Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem minden kis vita...

Feleségem minden kis vita miatt szexmegvonással büntet. Jogosan gondolkodom a váláson?

Figyelt kérdés
Ha valamin vitatkozunk, nem értünk egyet, akkor már mondja is, hogy akkor X ideig nem lesz szex. Én ezt nagyon megalázónak egyúttal öngólnak tartom. Egy házasság ettől csak rosszabb lesz. Férjtársaim, ti meddig tűrnétek az ilyent?

2015. jan. 2. 09:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%
A feleségednek mondtad már, hogy téged ez hogy érint?
2015. jan. 2. 12:16
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

te is buntesd ugyanigy.

ha beszol kozold vele nincs szex egy hetig igy elveszti a fegyveret es nevetsegesse valik

2015. jan. 2. 12:19
 23/31 anonim ***** válasza:
74%

Ha nagyon mélyen megbántottad őt,akkor is gyerekes húzás tőle, hogy szóval ki is mondta, hogy akkor szexmegvonásban részesülsz!

Azt megértem, ha úgy megbántjátok egymást, hogy már nem kívánjátok a szexet egymástól....

Szóval én arra gondolok, hogy túl régóta tart a veszekedés,sértődés,és ezért már hangot adott neki a feleség!

2015. jan. 2. 12:41
 24/31 anonim ***** válasza:
59%
"A feleségednek mondtad már, hogy téged ez hogy érint?" - Minek? Válni könnyebb.
2015. jan. 2. 17:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Hat.. maszkalj elotte puceran, izzado testtel. :P

Hatha beindul o is, es akkor mondhatod hogy "a-a, te mondtad, hogy nincs semmi".

Amugy, en kb 5 percig turnem, utanna kozolnem, hogy akkor most vagy megbeszeljuk a problemainkat, vagy tenyleg valunk.

Semmi ertelme ennek igy, mert ez nem a szexrol szol.

2015. jan. 2. 17:50
 26/31 anonim ***** válasza:
75%

Én megmondom őszintén, szintén szexmegvonást alkalmazok. De nem viták miatt, hanem mert a nőiségemet, az anyaságom mivoltját sérti meg. Pl. 4 császárom volt, szerinte csak kicartam a kölyköket, ez nem szülés. Carházinak, kutyának hív, ha elmegyek a gyerekekért, kizár a saját házamból. Napestig sorolhatnám. De én elindítottam a válást, a kényszerkijelentést.

De apró vitákért sosem tenném. Én imádok szeretkezni, de már nem vele, főleg úgy nem, hogy neki van más.

2015. jan. 2. 22:09
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha neki masik veled minek szexelne?
2015. jan. 2. 22:11
 28/31 anonim ***** válasza:
94%
26: hát szerintem a te eseted valóban jogos, ilyen emberrel senki se akarna együtt élni sem, nem, h még szexelni is. És te vhol nem bünteted stb. csak egyszerűen ezek után, hogy tudnál szeretkezni/szerelmeskedni ezzel a férfival?! :(
2015. jan. 2. 23:03
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ. Írtak itt arról, hogy esetleg a feleséged már nem kíván, és ezzel menekül a szex elől. Erről beszélgetni kéne, vagy jobban odafigyelni rá, újítani, végső esetben ott a terápia is. Ha eléred, hogy kívánjon téged és a szexet, ez meg fog szűnni.

Viszont, én kinézem néhány nőből, hogy feláldoznak ennyi élvezetet azért, hogy uralkodhassanak a férfin, szóval ha a szexszel amúgy nem lenne gond, kezdeményezi is időnként, élvezi is... akkor én visszavágnék. Ha olyan helyzetbe kerül, amiért ő fordított esetben megvonná tőled a szexet, akkor vágj oda a gyenge pontjára, pl x ideig nem segítesz a házimunkában/nem pelenkázol/nem viszed sehova vacsorázni. Ha méltatlankodni kezd, mutass rá, hogy ő is szokott téged büntetni, tehát neked is szabad. Már most is a váláson gondolkodsz, annál rosszabb már nem lehet, de még megeshet, hogy ettől észbe kap, mert rájön, hogy neki is van gyenge pontja, nem csak téged lehet pórázon rángatni.

Egyébként tényleg megalázó, én nem tűrném sokáig balhé nélkül, de bocsánatot kérek, nőként válaszoltam.

2015. jan. 3. 00:40
 30/31 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként egyszer rajtam is kipróbálták ezt, csak én érzékeny vagyok az ilyesmire, úgyhogy nálunk így zajlott le:

- Akkor ma nincs szex.

- Csak neked nincs, szívem.

De ezt neked nem javaslom, több a vesztenivalód, mint nekem anno abban a 2 hónapos kapcsolatban. Előző voltam.

2015. jan. 3. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!