Feleségem minden kis vita miatt szexmegvonással büntet. Jogosan gondolkodom a váláson?
Ha jól számoltam, két hölgy is beírt, hogy nem lenne saját maga ellensége, de gondolkozzatok logikusan: itt nem erről van szó. A szóban forgó hölgy se lenne saját maga ellensége, tehát itt nem erről van szó. Szinte biztos, hogy nem kívánja a férjét és ezek csak kifogások.
Aljas és megalázó viselkedés. Sajnos a törvény nem bünteti. :)
Szerintem jogosan gondolkodsz a váláson, mert ebben a házasságban nem lehetsz férfi.
Ha ezt így elfogadod, akkor papucs vagy és a feleséged irányít, de nem csak irányít, hanem uralkodik rajtad.
Másik érdekes ok lehet, hogy honnan vette ezt az egészet? Nyilván nem a kisujjából szopta ki. Körülnéznék a helyedben a szüleinél, mert sokszor az az utánzó modell. Lehet tévedek, de többségében onnan vesznek ilyen elvetemült ötleteket, vagy pedig megcsal.
Azt gondold át, mennyire kell neked ez a házasság. Belefér ez évtizedekig? Úgy értem, ez innen már csak rosszabb lesz, mert abban biztos vagyok, hogy beszéltetek erről és semmi nem változik.
Harmadik gondolatom, hogy nagyon meglepődnék, ha ennek nem lettek volna már házasság előtt jelei, hogy a párod uralkodó és zsaroló típus. Ezek nem hirtelen, egyik napról a másikra, teljes személyiségcserével jönnek létre. Amire ki akarok lyukadni, hogy te is felelős vagy, mert tudnod kellett, és így is belementél a házasságba.
Sose gondold azt, hogy majd te megváltoztatod a párod házasságban, a rossz szokásaitól. Ez már alap hiba.
Házasodj úgy, hogy belekalkulálod, hogy ha semmi nem fog változni, úgy is jó lesz, vagy nem. Alapvető emberi természete úgysem fog gyökeresen megváltozni.
Inkább rosszabb lesz, mert elengedi magát.....
Tanulj ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!