Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem minden kis vita...

Feleségem minden kis vita miatt szexmegvonással büntet. Jogosan gondolkodom a váláson?

Figyelt kérdés
Ha valamin vitatkozunk, nem értünk egyet, akkor már mondja is, hogy akkor X ideig nem lesz szex. Én ezt nagyon megalázónak egyúttal öngólnak tartom. Egy házasság ettől csak rosszabb lesz. Férjtársaim, ti meddig tűrnétek az ilyent?

2015. jan. 2. 09:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk a férjem azt mondta, hogy ameddig nem fogyok 10 kilót, nem nyúl hozzám. Utána megadta a súlyt (60kg). Hónapokig nem nyúlt hozzám, na amikor lefogytam, akkor sem. Mert ezek a megvonások másról szólnak. A feleséged nem akar veled szeretkezni és ez tök jó indok, hogy valójában Te vagy a hibás
2015. jan. 2. 10:00
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Én nem vagyok férj, sem férfi, de ez gusztustalan. Szó szerint szerintem papucsot óhajtana gyártani belőled a feleséged. Csak az lehet, amit ő akar, és ezzel, azaz a szexxel zsarol, nem büntet, hanem zsarol. És kül mi az, hogy büntet? Nem a gyereke vagy. Jól kifogtad. :( Válni nem válnék még ezért, de állj a sarkadra, és ne hagyd magad.
2015. jan. 2. 10:06
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha nem akkor nem.keresd máshol ,amikor meg haza mész közöld vele,más kitárta a lábait.Az ilyen hülye nő mást nem érdemel.
2015. jan. 2. 10:09
 14/31 nyári miklós válasza:
90%
sajnos ez nagyon rossz húzás a feleséged részéről,én is ebben a problémávaél élek együtt.sokszór leültem vele beszélni erről a problémáról,de nem sok sikerrel.mert ugyanúgy folytatja.már meg is csaltam ez végett nem egyszer és nincs lelki furdalásom sőt elégtételnek vettem.tudom ez roszz,de elhagyni nemakarom a gyerekeink végett.
2015. jan. 2. 10:13
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
En sem vagyok a saját magam ellensége 😄 ... Biztos nem fenyegetőznék ilyesmivel . Egyébként gyerekes ez a viselkedés a feleségedtől ! 33/N
2015. jan. 2. 10:14
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
Érzelmekkel való zsarolás, ez egyértelmű válóok!
2015. jan. 2. 10:39
 17/31 yuda ***** válasza:
100%

Ha jól számoltam, két hölgy is beírt, hogy nem lenne saját maga ellensége, de gondolkozzatok logikusan: itt nem erről van szó. A szóban forgó hölgy se lenne saját maga ellensége, tehát itt nem erről van szó. Szinte biztos, hogy nem kívánja a férjét és ezek csak kifogások.

Aljas és megalázó viselkedés. Sajnos a törvény nem bünteti. :)

Szerintem jogosan gondolkodsz a váláson, mert ebben a házasságban nem lehetsz férfi.

Ha ezt így elfogadod, akkor papucs vagy és a feleséged irányít, de nem csak irányít, hanem uralkodik rajtad.

Másik érdekes ok lehet, hogy honnan vette ezt az egészet? Nyilván nem a kisujjából szopta ki. Körülnéznék a helyedben a szüleinél, mert sokszor az az utánzó modell. Lehet tévedek, de többségében onnan vesznek ilyen elvetemült ötleteket, vagy pedig megcsal.

Azt gondold át, mennyire kell neked ez a házasság. Belefér ez évtizedekig? Úgy értem, ez innen már csak rosszabb lesz, mert abban biztos vagyok, hogy beszéltetek erről és semmi nem változik.

Harmadik gondolatom, hogy nagyon meglepődnék, ha ennek nem lettek volna már házasság előtt jelei, hogy a párod uralkodó és zsaroló típus. Ezek nem hirtelen, egyik napról a másikra, teljes személyiségcserével jönnek létre. Amire ki akarok lyukadni, hogy te is felelős vagy, mert tudnod kellett, és így is belementél a házasságba.

Sose gondold azt, hogy majd te megváltoztatod a párod házasságban, a rossz szokásaitól. Ez már alap hiba.

Házasodj úgy, hogy belekalkulálod, hogy ha semmi nem fog változni, úgy is jó lesz, vagy nem. Alapvető emberi természete úgysem fog gyökeresen megváltozni.

Inkább rosszabb lesz, mert elengedi magát.....

Tanulj ebből.

2015. jan. 2. 11:45
 18/31 anonim ***** válasza:
37%
Járatok párterápiára. Ne itt tanulj meg élni, ha már máshol sem tudtad, itt sem fogod megkapni a konkrét választ, ellenben tökéletes visszaigazolásokat kapsz, aminek örülhetsz.
2015. jan. 2. 11:52
 19/31 A kérdező kommentje:
Kedves troll csa, talán ismered a feleségemet? Nyugodj már meg!
2015. jan. 2. 11:58
 20/31 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem is rossz ötlet a terápia. Simán válni kell, és kész. Az mindig megoldás.
2015. jan. 2. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!