Szerintetek ha megszületik a baba ráhagyhatom néha a rokonságra?
"Sógornőm egy héten minimum 2 éjszakára lepasszolja a kisfiát anyósékhoz. A gyerek mindig ordít, sír órákig az anyja után, ha meg megnyugszik, elképesztő neveletlen, kitanult kis dög. Más nyakára ne szülj gyereket."
én anno egy héten többet aludtam a nagymamàméknàl, mint 2 éjszaka, söt Volt, hogy két hetet is egyhuzamban.és mégsem voltam önzö és kitanult kis dög.ennek smemi köze nincs ahhoz, a gyereket nincs aki megnevelje.
"De én vagyok az anyukája, éreztem, hogy én kellettem a fiamnak a nap 24 órájában, vagy amikor ébren volt."
Ahhh...ettöl most teljesen kiràzott a hideg :-(((
Azért hogy a sógornőd idejét beoszd és az anyósodét is nem érdemes gyerekben gondolkozni.
Ha akad elintézni valód akkor egy-két órára , fél napra, mikor picit nagyobb a baba akár egy napra előre lefejt tejjel rábízhatod arra aki elvállalja. Persze ne legyen magától értődő a szolgálatuk. Például a nagymamák nagyon félve vállalják el a babákat ha a légzésfigyelő monitor is szóba kerül. Megijednek hogy mi van ha akkor marad ki a baba légzése amikor az ő felügyeletük alatt van és nem tudják hogy élesszék újra a babát.
Később gondolom olyan utazásokon és programokon fogtok részt venni ahova gyerekeket is lehet vinni. Tehát nem indokolt hogy hetekre a sógornőre vagy a nagyira bízzátok a gyereket.
Indokolt esetben persze lehetséges.
Egy gyereknek sincs szükésge a nap 24 órájában az anyjára! Ha sír, bárki megtudja nyugtatni, nem kell ehhez az anyja.
Csak ma sokan nem akarják, hogy a babájuk mással is jól érezze magát. Ők ragaszkodnak a gyerekhez, nem a gyerek az anyjukhoz. A gyerekek úgy viselkednek, ahogyan szoktatják őket.
#22:
Saját magáról senki nem gondolja, hogy kitanult dög...:) Ettől függetlenül elhiszem, hogy nem vagy az, de azon a gyereken bizony nagyon látszik, hogy ide-oda van dobálva. Nem kell személyes támadásnak venni, ha leírok egy tapasztalatot. Viszont azt tartom, hogy más nyakára ne szüljön gyereket az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!