Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha megszületik a...

Szerintetek ha megszületik a baba ráhagyhatom néha a rokonságra?

Figyelt kérdés
Párommal gyereket tervezünk. Arra gondoltam, hogy nem lennék majd mindig a kicsivel, hanem rábíznám vagy anyósomra vagy sógornőmre. Erre a párom megkérdezte, hogy akkor minek nekem a gyerek?! Ezzel tényleg rosszat tennék?
2014. dec. 30. 14:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Pl: mikor már unom a gyereket és nem szeretném magammal vinni sehová.
2014. dec. 30. 15:06
 12/29 anonim ***** válasza:
12%
Nem értek egyet a sok liberális felfogású anyukával. Egy pici babának igenis az anyukájára van szüksége, legalábbis az első pár hétben biztosan. Tényleg nem túl biztató, ha még meg sem született a baba, de a kérdező már ezen kattog. Nyilván egy idő után lehet ahhoz szoktatni a babát /de fokozatosan/, hogy más rokonnal is ellegyen, ne csak az anyukájával, de azért ácsi! Az első pár hétben az anya kell a babának! 3 hós volt a.kisfiunk, amikor először a nagyira hagytuk, moziba mentünk és vacsizni, a házassági évfordulónkat ünnepeltük. A nagyi pedig rengetegszer látogatott minket, az első pillanattól nagyon szoros a.kapcsolata az unokájával. De én vagyok az anyukája, éreztem, hogy én kellettem a fiamnak a nap 24 órájában, vagy amikor ébren volt.
2014. dec. 30. 15:06
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

"Pl: mikor már unom a gyereket és nem szeretném magammal vinni sehová."

ha így állsz hozzá, akkor inkább ne szülj gyereket.

2014. dec. 30. 15:16
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
ne szulj még gyereket!! valoszinuleg nagyon fiatal vagy még te ahhoz.
2014. dec. 30. 15:18
 15/29 anonim ***** válasza:
20%
72%-os :DDD kis okos vagy, de látod a kérdezo válaszait? :D biztos te is ilyen -megunom a gyereket anyuka vagy :D
2014. dec. 30. 15:19
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
...és még szegény pasit szidtátok! :-D
2014. dec. 30. 15:23
 17/29 anonim ***** válasza:
44%
Légyszi tényleg NE szülj még!
2014. dec. 30. 15:29
 18/29 anonim ***** válasza:
95%

A kérdező kommentje:

Pl: mikor már unom a gyereket és nem szeretném magammal vinni sehová.

Lehet kapni olyan babákat akik bekakil, bepisil, sír, gügyög.. Ha megunod, akkor hátul a hátán kikapcsolod, és a polcra teszed. Szerintem inkább ilyen babát vegyél..

Az aki unja a gyerekét az ne szüljön inkább..

2014. dec. 30. 15:30
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

"De én vagyok az anyukája, éreztem, hogy én kellettem a fiamnak a nap 24 órájában, vagy amikor ébren volt."

Ez nagyon poén!:D

Ne légy már hülye, egy pár hetes gyerek azt se fogja fel, hogy te vagy az anyja. Ez csak ilyen beképzelt duma, hogy mellette kell lenni 24 órában.

2014. dec. 30. 15:52
 20/29 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg tudja hogy én vagyok az anyukája. Pl: a hangomból, illatomból.... Nem véletlenül nyugszik meg a baba ha az anyukája kézbe veszi, és ölelgeti, puszilgatja...
2014. dec. 30. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!