Szerintetek ha megszületik a baba ráhagyhatom néha a rokonságra?
Figyelt kérdés
Párommal gyereket tervezünk. Arra gondoltam, hogy nem lennék majd mindig a kicsivel, hanem rábíznám vagy anyósomra vagy sógornőmre. Erre a párom megkérdezte, hogy akkor minek nekem a gyerek?! Ezzel tényleg rosszat tennék?2014. dec. 30. 14:37
11/29 A kérdező kommentje:
Pl: mikor már unom a gyereket és nem szeretném magammal vinni sehová.
2014. dec. 30. 15:06
12/29 anonim válasza:
Nem értek egyet a sok liberális felfogású anyukával. Egy pici babának igenis az anyukájára van szüksége, legalábbis az első pár hétben biztosan. Tényleg nem túl biztató, ha még meg sem született a baba, de a kérdező már ezen kattog. Nyilván egy idő után lehet ahhoz szoktatni a babát /de fokozatosan/, hogy más rokonnal is ellegyen, ne csak az anyukájával, de azért ácsi! Az első pár hétben az anya kell a babának! 3 hós volt a.kisfiunk, amikor először a nagyira hagytuk, moziba mentünk és vacsizni, a házassági évfordulónkat ünnepeltük. A nagyi pedig rengetegszer látogatott minket, az első pillanattól nagyon szoros a.kapcsolata az unokájával. De én vagyok az anyukája, éreztem, hogy én kellettem a fiamnak a nap 24 órájában, vagy amikor ébren volt.
13/29 anonim válasza:
"Pl: mikor már unom a gyereket és nem szeretném magammal vinni sehová."
ha így állsz hozzá, akkor inkább ne szülj gyereket.
14/29 anonim válasza:
ne szulj még gyereket!! valoszinuleg nagyon fiatal vagy még te ahhoz.
15/29 anonim válasza:
72%-os :DDD kis okos vagy, de látod a kérdezo válaszait? :D biztos te is ilyen -megunom a gyereket anyuka vagy :D
16/29 anonim válasza:
...és még szegény pasit szidtátok! :-D
18/29 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Pl: mikor már unom a gyereket és nem szeretném magammal vinni sehová.
Lehet kapni olyan babákat akik bekakil, bepisil, sír, gügyög.. Ha megunod, akkor hátul a hátán kikapcsolod, és a polcra teszed. Szerintem inkább ilyen babát vegyél..
Az aki unja a gyerekét az ne szüljön inkább..
19/29 anonim válasza:
"De én vagyok az anyukája, éreztem, hogy én kellettem a fiamnak a nap 24 órájában, vagy amikor ébren volt."
Ez nagyon poén!:D
Ne légy már hülye, egy pár hetes gyerek azt se fogja fel, hogy te vagy az anyja. Ez csak ilyen beképzelt duma, hogy mellette kell lenni 24 órában.
20/29 anonim válasza:
Szerintem meg tudja hogy én vagyok az anyukája. Pl: a hangomból, illatomból.... Nem véletlenül nyugszik meg a baba ha az anyukája kézbe veszi, és ölelgeti, puszilgatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!