Ütött már meg férfi? Megbocsátottál?
Le leszek pontozva.
Nő vagyok én is.
Szerintem, ha jogos akkor egy jó időben jött pofon helyre tud tenni sokmindent.
Egyet nem értek vele, de ismerek olyan nőt, aki bizony még női szemmel is megérdemelt volna már 1-2 pofont a párjától. A szerencsétlen férj meg csak tűr. Válásnál meg szépen ki lett apa semmizve a birkatürelme miatt, úgy, hogy ráadásul ő volt a megcsalt is.
Szóval van olyan nő aki igenis megérdemli.
Váljon el!! De ütni nem szabad!! Olyan nincs,hogy megérdemelt pofon.én elhiszem,hogy vannak esetek amikor megérdemelné,de!! akkor váljanak el.Költözzenek egy időre szét stb....ha egy nő ilyen indulatos akkor a pofon után is az lesz csak magába fojtja.Nem kell olyannal együtt élni aki nem megfelelő!!!!!
De megütni egymást pro-kontra NEM SZABAD!!!!!! És kész,nincs hozzá jogunk!!!
Nekem mindig mindenki azt mondat, hogy az első ütés ösztönös, nem biztos hogy követi másik, de a második ütés mindig tudatos-utána jön a többi. Engem nem ütött meg a párom, én se őt, pedig nagyon ki tud hozni a sodromból, és én is őt. De tudja, és én is tudom, hogy az erőszak nem megoldás semmire. Szánalmasnak találom azt a férfit (és nőt is) aki egyedüli megoldásként az erőszakot választja. Mint az állatok, ha nem egyezünk, egymásnak megyünk. És pláne a gyerek előtt! Szegény kicsi, ugyan mit fog tanulni az életről? Hogy a férfinak joga van megütni a nőt, csak mert azt látta, hogy az ütés után nem történik változás? Vagy teljesen befordul, mert bántják az imádott anyukáját? És mi van akkor, ha a pasi nem elégszik meg az anyukával, és a gyerek ellen fordul? Akkor is tűrni kell vajon?
És kérdezem attól aki nem akarja kitenni a folyosós wc kellemetlenségeinek a gyermekét, szerinte nem rosszabb, ha látja a kicsi, hogy bántják az anyukáját? Vajon melyik rosszabb, ha a gyerek megtanulja, hogy a kellemetlenségek, és kényelmetlenségek ellenére is lehet boldogan élni, vagy ha tönkremegy a lelke a családon belüli erőszak miatt?
Nem is értem.
Férfi ütött már meg, párom még soha...egyszer összeszólalkoztam valakivel, aki megpofozott (utána csúszott mászott a lábaim alatt, hogy nem gondolta komolyan és bocsánat, meg hogy nem mondjam el senkinek...)
A páromnak sosem bocsájtanám meg ha megütne...ahogyan másnak sem soha...a páromnak különösen nem...de hát milyen is az a kapcsolat ahol agresszivitás van? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!