Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ütött már meg férfi? Megbocsát...

Ütött már meg férfi? Megbocsátottál?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 11:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%
Még soha. A párom nem agresszív ember, sosem ütne meg.
2010. febr. 4. 12:26
 22/40 anonim ***** válasza:
92%
de igen, tanultam és van szakmám, el tudnám tartani a fiam, ha bölcsibe mehetne, de nem mehet!(egyébként most kezdem a 2. szakmám megszerzését) pont úgí vagyok mint az egyik válaszoló, próbálom bebiztosítani magam, és kivárok.
2010. febr. 4. 12:29
 23/40 anonim ***** válasza:
74%

Le leszek pontozva.

Nő vagyok én is.

Szerintem, ha jogos akkor egy jó időben jött pofon helyre tud tenni sokmindent.

Egyet nem értek vele, de ismerek olyan nőt, aki bizony még női szemmel is megérdemelt volna már 1-2 pofont a párjától. A szerencsétlen férj meg csak tűr. Válásnál meg szépen ki lett apa semmizve a birkatürelme miatt, úgy, hogy ráadásul ő volt a megcsalt is.

Szóval van olyan nő aki igenis megérdemli.

2010. febr. 4. 13:03
 24/40 anonim ***** válasza:
81%
igen, és meg. mert jogos volt, és megérdemeltem.
2010. febr. 4. 13:23
 25/40 anonim ***** válasza:
90%
Én f vok de szerintem némely nő kiköveteli magának.A bátyám felesége pl:borzasztó féltékeny 1x később ért haza,nekem segített lakásfelújításban.Nos asszonyka nekiállt hisztériázni,hőzöngeni,h biztos qrvázott,stb és mikor beült a kádba a nő elkezdte fojtogatni mert tudta,h onnan nem olyan könnyű kiugrani.De ut kapott is 1 rendes pofont.Szerintem jogos is volt.Azóta jobban figyel magára...Vagy még ezeket is tűrni kéne?
2010. febr. 4. 13:43
 26/40 anonim ***** válasza:
42%

Váljon el!! De ütni nem szabad!! Olyan nincs,hogy megérdemelt pofon.én elhiszem,hogy vannak esetek amikor megérdemelné,de!! akkor váljanak el.Költözzenek egy időre szét stb....ha egy nő ilyen indulatos akkor a pofon után is az lesz csak magába fojtja.Nem kell olyannal együtt élni aki nem megfelelő!!!!!

De megütni egymást pro-kontra NEM SZABAD!!!!!! És kész,nincs hozzá jogunk!!!

2010. febr. 4. 14:39
 27/40 anonim ***** válasza:
76%
Igen, megutott, mert nem hodoltam be neki, hanem onallo donteseket hoztam es nem iranyithatott kenye-kedve szerint. Aztan mindig megigerte, hogy soha tobbet es persze par honappal kesobb megint megutott es a helyzet csak durvult. A vegen elhagyott egy olyan noert, akit oda tesz, ahova akar, csak hogy teljeslegyen a megalazottsagom. Annak idejen en is azt mondtam, hogy na engem egyszer usson meg valaki! Aztan bekerulsz egy ilyen helyzetbe es nem tudsz kilepni, mert az onbecsulesed serul. Mostmar tudom, hogy nem szeretett, ha meg tudott utni, csak birtokolni akart. De hal' istennek ez a mult, most boldog kismama vagyok es a mostani parom soha nem tudna bantani, annal sokkal jobban tisztel.
2010. febr. 4. 14:51
 28/40 anonim ***** válasza:
68%

Nekem mindig mindenki azt mondat, hogy az első ütés ösztönös, nem biztos hogy követi másik, de a második ütés mindig tudatos-utána jön a többi. Engem nem ütött meg a párom, én se őt, pedig nagyon ki tud hozni a sodromból, és én is őt. De tudja, és én is tudom, hogy az erőszak nem megoldás semmire. Szánalmasnak találom azt a férfit (és nőt is) aki egyedüli megoldásként az erőszakot választja. Mint az állatok, ha nem egyezünk, egymásnak megyünk. És pláne a gyerek előtt! Szegény kicsi, ugyan mit fog tanulni az életről? Hogy a férfinak joga van megütni a nőt, csak mert azt látta, hogy az ütés után nem történik változás? Vagy teljesen befordul, mert bántják az imádott anyukáját? És mi van akkor, ha a pasi nem elégszik meg az anyukával, és a gyerek ellen fordul? Akkor is tűrni kell vajon?

És kérdezem attól aki nem akarja kitenni a folyosós wc kellemetlenségeinek a gyermekét, szerinte nem rosszabb, ha látja a kicsi, hogy bántják az anyukáját? Vajon melyik rosszabb, ha a gyerek megtanulja, hogy a kellemetlenségek, és kényelmetlenségek ellenére is lehet boldogan élni, vagy ha tönkremegy a lelke a családon belüli erőszak miatt?

Nem is értem.

2010. febr. 4. 15:35
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Férfi ütött már meg, párom még soha...egyszer összeszólalkoztam valakivel, aki megpofozott (utána csúszott mászott a lábaim alatt, hogy nem gondolta komolyan és bocsánat, meg hogy nem mondjam el senkinek...)

A páromnak sosem bocsájtanám meg ha megütne...ahogyan másnak sem soha...a páromnak különösen nem...de hát milyen is az a kapcsolat ahol agresszivitás van? :-O

2010. febr. 4. 15:41
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem ütött meg soha férfi,de én azt sem értem a nőnek miért szabad pofozkodnia? Mert én például ismerek egy ilyen házaspárt,ahol a nő pofozkodik állandoan,a férfi persze nem üt vissza (amugy is egy jellemtelen papucs,de ez msot részletkérdés) merthogy nőt nem ütünk meg..Én szerintem a gyenge ,vagy primitiv emberek "fegyvere" a pofon. És nem érdekel milyen helyzetben,mindig ott lehet hagyni a p.csába a másikat,lehet vitatkozni,veszekedni,de a verekedés szerintem egyszerűen primitiv,teljesen mindegy mennyire volt ideges az illető,mit vétkezett a másik. Fél éve otthon van,és nem csinál semmit? Akkor kompromisszum elé lehet állitani,vagy változtat magán,vagy fogod a cuccaidat és elköltözöl,nagyfiu vagy már gondolom .. És ez mindkét nem tagjaira vonatkozik.Nekem ez az értékrendem,másnak más,mindenestre én rögtön pakolnék .
2010. febr. 4. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!