Nem,de az lenne az utolsó perce velem,mert biztosan elhagynám. Akinek egyszer megbocsátanak ilyet az biztosan megteszi máskor is mert miért ne?? hisz akkor is megbocsátott (mondhatja)
2010. febr. 4. 12:15
13/40 anonim válasza:
hát ez az "azonnal pakolnék" nem ilyen egyszerű....
igen ütött. 5 éve vagyunk együtt, 1 éves a fiam, és mind a 2-szer az elmúlt 1 évben történt a gyermekem szeme láttára. Nem mondanám, hogy provokáltam és tudom, hogy nem érdemeltem meg. Jó feleség és anya vagyok. először bocsánatot kért, soha többé stb...másodszorra már azt sem. Nem tudom megbocsájtani, az elsőt még csak-csak, ezt már nem, ennek ellenére patt helyzet, nem tudnék hova menni, és egyelőre nem tudnám eltartani a fiamat sem. Ne úgy képzeljétek hogy egész nap üvöltünk, veszekszünk, nagyon is nyugis életet élünk, mégis megtörtént, sajnos!
2010. febr. 4. 12:16
14/40 anonim válasza:
Gondolom itt minden válaszoló nő... Azzal azért ugye tisztában vagytok, hogy ti is tudtok idegesítőek lenni? :) Nem általánosítok, de egy példahelyzet, ha otthon ültök, fél éve nincs munkátok, nem takarítotok vagy főztök ennek tetejében és várjátok, hogy a férjetek haza adja a pénzt, plusz még emellett folyton idegesítitek azzal is, hogy ne járjon el a haverokkal, akkor ne csodálkozzatok, hogy ha egy hevesebb veszekedésnél elcsattan egy pofon. Nem vagytok feljebbvalóak a férfiaknál csak mert nők vagytok, egyenrangúak vagyunk, ezért ha nem úgy kezelsz egy férfit ahogy kéne, akkor ő se úgy fog ahogy kéne.. Persze én NEM pártolom et a fajta viselkedési normát, de az ilyen esetek bizonyos százalékában oka van annak, hogy a férfi megüti a nőt. (Tehát nem azokról az esetekről beszélek amikor a férfi berúg mint a szar és veri az asszonyt.)
2010. febr. 4. 12:19
15/40 anonim válasza:
Ezt a nem tudnék hova menni és nem tudnám eltartani a gyerekemet nem értem.... Nincsenek szüleid, barátaid? Tuti hazamennék vagy elköltöznék albérletbe, bárhova. Ha nagyon muszáj lenne, akkor bölcsőde, óvoda és elmennék dolgozni. De egy férfi milyen jogon üt meg? Aha, még jó, hogy nem egész nap ver... és igen, néha kedves is, de jó...
16/40 anonim válasza:
Ugyan így voltam!! Én váltam el,nekem is a gyerek előtt jött a fekete leves.Én sem tudtam lépni.DE!!! Kivártam és igyekeztem úgy alakítani a dolgokat,hogy én már az elmémben elváltam.A veréstől számított 2év után váltunk.Mert akkora tudtam eltartani magam és lányom ez van.
17/40 anonim válasza:
"ne csodálkozzatok, hogy ha egy hevesebb veszekedésnél elcsattan egy pofon."
Azért ha egy nőnek nincs munkája, akkor ellátja a háztartást és nem követelőzik... Ha meg mégis és olyan mint ahogy leírtad, akkor el lehet válni, de akkor sincs indok megütni. Nem feljebbvaló egy nő mint a férfi, de a férfi sem, hogy ütheti a nőt.
Minden kapcsolatból ki lehet normálisan lépni, nem kell megvárni, amíg ütsz vagy ütnek.
2010. febr. 4. 12:21
18/40 anonim válasza:
12:16-os vagyok
igen, annak ellenére, hogy az én esetemben nem volt jogos, az utánamlévőnek teljesen igaza van, én ismerek olyan "anyát" akit még én is jól megvernék, annyira undorítóan viselkedik a férjével és a gyermekeivel is.
Én mindent megcsinálok itthon sütök.főzök, csili-vili van, magamat sem hanyagoltam el, a férjemet sem, egy vita alkalmával, ütött meg mindkétszer olyan dologért ami, hihetetlen piti. sajnos ilyen is van.
2010. febr. 4. 12:22
19/40 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy nem tudná eltartani a gyerekét, nincs semmilyen végzettsége vagy nem tanult semmit babavállalás előtt? Csak bölcsődéskorig nehéz, utána ha nagyon muszáj bölcsi és el tudsz menni dolgozni. Ha nem is a szakmádban, de valamilyen tisztességes munkát lehet találni. Minden jobb, mint egy agresszív férfit elviselni csak a pénze miatt.
2010. febr. 4. 12:23
20/40 anonim válasza:
Bizony nincs hova! Vidéken élünk, a környező településeket mind végigkérdeztem, nem veszik fel bölcsibe sehova. Anyukám Pesten lakik, 20 nm-es tanácsi lakásba, ami omladozik és a wc még mindig a folyosón van. Ez lenne a lehetőségem, ennek pedig nem tehetem ki a kisfiam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!