Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ez nem alkoholizmus? Lent.

Ugye ez nem alkoholizmus? Lent.

Figyelt kérdés
Huszonéves dolgozó fiatalember vagyok, aki mindenhónapban hazaadja a kötelező koszt pénzt. Nem vagyok otthonülős típus, ezért pénteken és szombaton rndszeresen kijárok, és ilyenkor sokat sörözünk a haverokkal, és általában inkább szombatonként jól be is rúgunk. De a hétvége alatt max 6000 forintot költök. A családom már nagyon ki van ez miatt, zavarja őket a piálás, és sokszor a fejemhez vágják, hogy egy alkoholista disznó vagyok. Szerintem ez hülyeség, mert nem esnék össze remegve, ha kihagynék egy két hetet. de mivel van rá pénzem, hát eljárok. Szóval nincs igazuk ugye?
2010. febr. 3. 21:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Na változott azóta valami?:D
2011. dec. 11. 16:32
 22/22 anonim válasza:
Nem nevezném alkoholizmusnak, de az elég sok.
2020. jún. 9. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!