Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ez nem alkoholizmus? Lent.

Ugye ez nem alkoholizmus? Lent.

Figyelt kérdés
Huszonéves dolgozó fiatalember vagyok, aki mindenhónapban hazaadja a kötelező koszt pénzt. Nem vagyok otthonülős típus, ezért pénteken és szombaton rndszeresen kijárok, és ilyenkor sokat sörözünk a haverokkal, és általában inkább szombatonként jól be is rúgunk. De a hétvége alatt max 6000 forintot költök. A családom már nagyon ki van ez miatt, zavarja őket a piálás, és sokszor a fejemhez vágják, hogy egy alkoholista disznó vagyok. Szerintem ez hülyeség, mert nem esnék össze remegve, ha kihagynék egy két hetet. de mivel van rá pénzem, hát eljárok. Szóval nincs igazuk ugye?
2010. febr. 3. 21:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%

Ne hülyítsétek már be, ez még önmagában semmit nem jelent. Volt időszak, amikor én is minden hétvégén beálltam, mint a gerely, hónapokon át nem volt egy józan péntek-szombat estém, most meg ott tartok (még mindig harmincon innen), hogy sokszor egy hónapig se megyek le sohová, ha mégis, akkor is már csak pár pohárkával iszok, és itthon meg semmit, max. kólát meg ásványvizet. Hogy miért? Mert nem kívánom.

Lehet ezt normálisan is csinálni. Ha kell a hétvégi lazulás, akkor kell, de ha az embernek van önkontrollja, akkor nem csúszik ki a lába alól a talaj. Szóval innen még oda is vezethet az út, ahol most én vagyok. Egyébként meg a mai árak mellett 6 E forint két estére mindenre elég, csak a s.eggrészegre ivászatra nem.

2010. febr. 3. 23:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem elég? Azt írja, szombatonként jól berúgnak.
2010. febr. 3. 23:03
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Pénzkidobás, de ha erre szórod a pénzed, a te dolgod. Végülis 30-40 évesen is lehet még otthon lakni és leadni a kosztpénzt anyukának... Inkább tennéd félre és költöznél el otthonról.
2010. febr. 3. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
22.34 és 23.02 nagyon igazatok van!Én is több ilyen embert ismerek,hogy néhány éve rendszeresen négykézláb másztak az italtól,aztán saját maguktól le is tették egy idő után.És azért mert elég volt nekik.Mostmár hébe-hóba iszogatnak mértékkel,ritkaságszám náluk egy berúgás,és az sem vészes.
2010. febr. 3. 23:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Innen kétfelé vihet az út. Még nem késő a jobbat választani...
2010. febr. 3. 23:59
 16/22 anonim ***** válasza:
25%

ez az alkoholistás szöveg annyira gáz !

miért lenne ettől alkoholista ? És szerintem még a 6000 ft se sok egy hétvégére.

Én 16 éves korom óta jártam buliba discóba most vagyok 24.

Érdekes hogy annak idején szinte minden péntek szombatot úgy berúgtam hogy azt se tudtam hogy hol vagyok na meg buliztunk is és akkor egy hétvégére nem 6000 hanem 10-15.000 Ft ment el és ez csak egy este !!

Most itt vagyok főiskolára járok tanulok mint az állat és nem vagyok alkoholista mert nem kívánom az alkoholt van mikor 1 hónapig rá se nézek mert egyszerűen nem kell!

2010. febr. 4. 00:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Vannak gyerekeid?Mert ha igen,akkor megbocsájthatatlan hogy nem rájuk költöd de még nem is hasznos dologra hanem piára!!!!!Ha nincsenek,akkor sem lesz jó vége a hetenkénti piálásoknak!
2010. febr. 4. 14:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem vagyok párkapcsolatban és gyerekeim sincsenek, akiktől elvehetném ezt a pénzt. Sosem járatom a pofámat részegen, és nem hőbölgök. Nem iszok ilyen olyan márkás piákat, hanm általában csak sörözök, a rövid italkat meg amúgy sem bírom. Én azt mondom, inkább most éljem ki magamat, mint majd 40 évsn, mikor már családom lesz.
2010. febr. 4. 18:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Végez egy kisérletett mostantól 2 hétig SEMMIT se igyál. Tényleg semmit ne legyen hogy csak lecsuszant 1 pohár sör legyél száraz. Ha nem tudod megálni, vagy a meló helyen csak arra tudsz gondolni hogy kell egy pohár pia már bizonyosan alkesz vagy és ha nem addod fel időben késöbb bagy bajban leszel.
2010. febr. 12. 02:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Az előző értelmes tanácsnak tűnik.
2010. febr. 14. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!