Hogyan dolgoztátok fel az édesanyátok halálát?
Már több mint 5 éve meghalt, és azóta sem múlik el nap, hogy ne gondolnék rá. Akkor voltam 25 éves, igazságtalannak tartom a sorstól, hogy ilyen korán mennie kellett.
Van mikor egész nap a fejemben van, szinte fényképszerűen vannak előttem a pillanatok. Rákos volt, sokat szenvedett. Azóta van családom, boldog vagyok, de nem tudom magam túl tenni rajta. Sikerülni fog valaha is?
szerintem sehogy sem lehet feldolgozni.nekem nem csak az anyukám ment el.5 éve január 25-én meghalt az apkám,36 nappal később az anyukám is.hirtelen jött a haláluk,senki sem számított rá.nálam is pont úgy van,mint az egyik válaszolónál.bezárkóztam a 4 fal közé.se munka se semmi.annyi különbséggel,hogy van 2 gyermekem és ők valamennyire feledtetik a dolgot,ha csak néhány órára is.de feldolgozni sosem tudtam,szerintem nem is fogom.hibásnak érzem magam a halálukban,bár tudom nem tehetek róla....
mindenkinek őszinte részvétem!
utolsó vagyok.15 voltam....azóta a testvéremékkel is fasirtban vagyunk,senki nem beszél senkivel,bátyám mindenhol keresztbe tesz ahol tud... :(
bocsi,muszáj volt leirnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!