Hogy lehet ekkora bunkó anyósom? Párom meg nem szól neki semmit.
Idén karácsonykor anyosom jött hozzáno. Már nagyon elegem van belőle. Idegesít már az is h levegőt vesz.
Megvettem mindet ami kell az ünnepekre a menühöz. Anyósom idejött 24-n és azota csak rendezkedik. Csinált töltött káposztát mert ő meg a fia szereti. A darálthúst fasirozotthoz vettem,de nem baj. Csináltam halat meg kis krumpli salátát. Annyit amennyit én megeszek. De anyos felzabálta a salátát,egyszer ettem belöle. A halhoz nem maradt köret. Másnap csináltam sajtos rántott húst,köretnek kukoricás rizst akartam de anyos felhasználta a kukoricát vmi sz.ar babsalátához,amit egyedül ő eszik.
Most ott tartok h itt van ma 26,boltok zárva és én nem tudok mit enni joformán.
Párom meg nem szol semmit neki,pedig ő is furcsálja h nincs köret a hushoz,kenyérrel kell enni. Mert ami volt itthon rizs,az elfogyott tegnap.
Mondom páromnak egyetek töltött káposztát,de ahoz nincs tejföl. Miért nem vettem többet. Mondom mert nem ez lett volna a menü,de irtam anyudnak h mit akarok csinálni,nem irta akkor még h ő akar mást kotyvasztani,akkor ugy vásároltam volna be.
Arról nem beszélve h elegem van már a hülye filmekből amit nézni kell a tv-be este,másnap délelött meg az ismétlését. Ha elkezdek nézni én vmit a tv-be amint kimegyek inni elkapceolja,és hiába szolok h kapcsolja vissza,párom lehurrog h amit néztem az sz.ar. De amit meg anyos néz azt lestük tegnap is
Jesszusom.. hozzon magának főzni valót a nénike..
elküldeném a fenébe..
a párom meg ilyen anyucikedvence akkor költözzön haza.
Én két külön részre venném a válaszomat.
Először is, abban igazad van, hogy bosszant, ha a konyhádban más rendezkedik. Erre nem is tudok mit javasolni, csak azt, hogy próbáld kicsit jóindulatúbban kezelni a dolgot. Talán anyósod csak arra gondolt,hogy a töltöttkáposzta összetett kaja, nincs időd úgyse megcsinálni, ha dolgozol...Lehet, hogy a fia szereti, neki akart kedveskedni?
Másrészről pedig egy jó tanács: ünnepekre sose számold ki az étel mennyiségét. Mindig készülj plusz főre, bármikor befuthat egy
Azért marad januárig,mert ritkán szokott jönni.
Felőlem fözhetne amit akar,de ez igy elég szarul jött ki,h 24-n délelött érkezett én dolgoztam még,és ők meg nem mentek el az utolsó cuccokat metvenni v ha anyos fözni akart mást ahoz a cuccokat megvenni.
Felirtam pedig mit kell venni még,és h mit akarok főzni. H lássák h mi lessz a menü ha vki mást akar tudjon ugy vásárolni.
Egy kg zacskós fagy kukorica volt itthon meg 3 konzerv chilis bab(párom spagettibe szereti mindig van itthon),mind felhasználta anyos a salátájához
"Párom mondta neki h érezze magát otthon."
A jelek szerint ezt sikerült is neki. :-)
Ha ilyen helyzetben lennék, akkor vagy nagyon kedvesen, udvariasan, de őszintén elmondanám neki, hogy milyen kéréseim lennének, amit szeretném, ha az én otthonomban tiszteletben tartana, vagy arra a pár napra megpróbálnám a családi béke kedvéért a dolog humoros oldalát nézni, és úgy felfogni a dolgot, mint egy családi bohózatot, ezentúl pedig csak ebéd vagy vacsora vendégségbe meghívni magunkhoz az anyósomat több napos "nálunk alvós, nálunk főzőcskézős" látogatás helyett.
Nagyon messze él esetleg tőletek, ezért jött hosszabb időre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!