Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ekkora bunkó...

Hogy lehet ekkora bunkó anyósom? Párom meg nem szól neki semmit.

Figyelt kérdés

Idén karácsonykor anyosom jött hozzáno. Már nagyon elegem van belőle. Idegesít már az is h levegőt vesz.

Megvettem mindet ami kell az ünnepekre a menühöz. Anyósom idejött 24-n és azota csak rendezkedik. Csinált töltött káposztát mert ő meg a fia szereti. A darálthúst fasirozotthoz vettem,de nem baj. Csináltam halat meg kis krumpli salátát. Annyit amennyit én megeszek. De anyos felzabálta a salátát,egyszer ettem belöle. A halhoz nem maradt köret. Másnap csináltam sajtos rántott húst,köretnek kukoricás rizst akartam de anyos felhasználta a kukoricát vmi sz.ar babsalátához,amit egyedül ő eszik.

Most ott tartok h itt van ma 26,boltok zárva és én nem tudok mit enni joformán.

Párom meg nem szol semmit neki,pedig ő is furcsálja h nincs köret a hushoz,kenyérrel kell enni. Mert ami volt itthon rizs,az elfogyott tegnap.

Mondom páromnak egyetek töltött káposztát,de ahoz nincs tejföl. Miért nem vettem többet. Mondom mert nem ez lett volna a menü,de irtam anyudnak h mit akarok csinálni,nem irta akkor még h ő akar mást kotyvasztani,akkor ugy vásároltam volna be.

Arról nem beszélve h elegem van már a hülye filmekből amit nézni kell a tv-be este,másnap délelött meg az ismétlését. Ha elkezdek nézni én vmit a tv-be amint kimegyek inni elkapceolja,és hiába szolok h kapcsolja vissza,párom lehurrog h amit néztem az sz.ar. De amit meg anyos néz azt lestük tegnap is

2014. dec. 26. 14:11
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Nincs kiszámolva h ki miből mennyi kell,de hiába mondtam páromnak h vegyen még pl krumplit,már senki nem ment le a boltba 24-n délelött mert anyósom mondta páromnak h nem kell semmit már venni,elég ez.

Én meg elötte napokba nem tudtam megvenni mindent mert kocsi nincs és nehéz lett volna cipekedni annyit,párom meg dolgozott.

2014. dec. 26. 14:35
 12/40 anonim ***** válasza:
86%

oh, kozben irtal.

Parod is erosen ludas am, Kiallhatna melletted ha mar igazad van!

Mert az biztos hogy en nem hagynam hogy mas kontarkodjon a konyhaban, sogornom megcsinalta, szoltam is mindjart, hogy nalunk nem illik mas konyhajaban egyszeruen nekiallni rendezkedni!

2014. dec. 26. 14:36
 13/40 anonim ***** válasza:
66%

Bejarati ajto bezar, anyuka pedig, ha a megbeszeles ellenere elokerulne, megvarja szepen mig valaki hazaer.

Beszelj a ferjeddel!

2014. dec. 26. 14:38
 14/40 anonim ***** válasza:
46%
Krumplit, rizst, stb. egy hettel elobb is megvehetted volna. Olcso kifogas, akrmi csak az anyost tamadhasd, nevtelenul. Elmondtad igy ezt neki is?
2014. dec. 26. 14:39
 15/40 A kérdező kommentje:

Egy egész zacskó rizs volt pl itthon,de a töltött káposztába mikor rakott olyan bénan bontotta meg h kiborult egy csomó a földre,köretnek alig maradt. Mire haza értem melóbol nevetve mesélteh mit bénázott.

Párom mondta neki h érezze magát otthon.

2014. dec. 26. 14:41
 16/40 anonim ***** válasza:
64%

huh, hát nekem eléggé furcsa, hogy te magadnak készitesz annyit, ami neked elég..és mi van a másim két emberrel, ha ok is megkivánják?

a másik..pl. mi vasárnap elmentunk a férjemmel, vettunk egy 5 kg os krumplit, husokat, rizst, lisztet, cukrot, 20 tojást, 2 nagy pohár tejfolt...ti aztán frankon bevásároltatok, hogy se tejfol, se rizs, se semmi.. konzervekbol, mint kukotica miért nem veszel 2-3 db-ot? ugyis eláll..

ne haragudj, de nekem ebben az egészben te vagy idegesito, nem az anyosod.

28N

2014. dec. 26. 14:42
 17/40 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező anyósod egy bunkó. Ne érezd kellemetlenül magadat.
2014. dec. 26. 14:42
 18/40 anonim ***** válasza:
82%

Erezze magat otthon-a te konyhadban:D

Hat ez muris:D

Plane hogy gondolom te vetted az elelmiszert.

(off: amikor en keszitek valamit magamnak, megkerdezem a parom/vendeget is, ker-e.)

2014. dec. 26. 14:44
 19/40 A kérdező kommentje:

Nem szidni akarom,csak bunkon viselkedik és az idegesit nagyon.

Több mint egy hétig jártam a holtba apránként bevásaeolni mert párom ugy dolgozott h nem tudott velem jönni. 20 hetes terhes vagyok,ha taxizom is a boltbol a soför nem segit nekem felcipelni a 4.re... :-/

Hol van még a január h haza menjen anyos?

2014. dec. 26. 14:47
 20/40 anonim ***** válasza:
85%
Minek marad januárig? Ha meg marad is, mert annyira gyenge vagy, hogy nincs beleszólásod abba, hogy valaki egy hónapra hozzátok költözik, akkor legalább anynira szedd össze magad, hogy meghúzd a határokat. Azzal nem jutsz egyről a kettőre, ha itt huszan neked adunk igazat! Szólalj meg otthon!
2014. dec. 26. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!