Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám a férjem?

Jogosan haragszik rám a férjem?

Figyelt kérdés

Másfél hete volt itt utoljára az ovis gyereke, elég csúnyán köhögött és náthás volt.

Rá két napra engem is leterített ugyanez a köhögős, náthás izé. Azóta is szenvedek vele, nem tudok kikeveredni belőle, sőt ráhúzódott az arcüregemre is.

Ezért megkértem a férjemet, hogy beszéljen a gyerek anyjával, hogy ha legközelebb köhögne a gyerek, vigye el legyen szíves dokihoz, mielőtt idehozza, hogy tudjuk, fertőz-e. (Ha fertőz, esetleg elmennék valahová arra a pár napra, olyat nem kérnék, hogy ne jöjjön ide a gyerek betegen.) Vagy ha az anyja nem ér rá, akkor vigye el a férjem. Ugyanis terhes vagyok, és így nem olyan egyszerű meggyógyulnom, mindenféle gyógyszer nélkül, csak teát szürcsölgetve.

A férjem viszont megsértődött, mert szerinte nem kell a gyereket orvoshoz vinni egy sima köhögéssel és náthával, és az exneje szerint sem.

Igaza van, és nagy kérés volt tőlem, hogy figyeljenek oda jobban a betegségekre?

2014. dec. 23. 05:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

Mi kel egy jó sztorihoz?

- elvált apuka

- egy az előző házasságból született kisgyermek

- egy exfeleség

- egy mostani feleség, aki hogy, hogy nem, pont terhes

Itt minden adott, hozok pattogatott kukoricát, írhattok!

2014. dec. 23. 12:33
 22/26 anonim ***** válasza:
41%

Még annyival kiegészíteném az előzőt:

- És az első terhes új feleség, aki minden kis sza..rságnál a terhességére hivatkozik, ha az exfeleség orra alá borsot akar törni...

2014. dec. 23. 13:19
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Olvassatok már utána, terhesen egy fertöző betegség, maradandó károsodást okozhat a gyereknek, lehet csak olyat amiről később nem is gondolják, hogy emiatt volt.
2014. dec. 23. 14:37
 24/26 anonim ***** válasza:
37%

Anyuka azt hiszi most aztan hu de Nagy dolgot tesz terhes!!

No AZ ex is volt terhes es szult is o AZ elso itt .

Kerdezo alapismeretek

Minden kohoges natha orrfolyas virusos es mindegyik fertozo raadasul a levegon keresztul tehat meg ha el is mesz talalkozol a virussal.

Es meg egy alap virusos fertozesre amtibiotikum nrm hasznal se gyereknel se nalad.

Orvoshoz vinni felesleges hiszen most mar Tudod mMinden fertozo.

2014. dec. 23. 14:46
 25/26 anonim ***** válasza:
69%

Így egyszerre a kettő (gyerek nem jön betegen, viszont amíg beteg, addig elköltözöl).

Biztos, ami zicher..

De a legjobb megoldás úgyis az, ha minden nő a terhessége idejére beköltözik egy kórház intenzív osztályára. Mert hát olyan is előfordulHAT, hogy az utcán elmegy mellettük 100 méterrel egy influenzás, és a baba ettől egyszerre fej, törzs és végtagok nélkül születik.

2014. dec. 24. 07:34
 26/26 anonim ***** válasza:
63%

Régi kérdés, de annyi ostobaságot írogattak ide, hátha segít valakin a saját tapasztalatom.

13 hetes terhesen nem egészen egy napig voltam egy "náthás" kisgyerek közelében. Nekem alig okozott tüneteket a betegség (mert persze elkaptam), de átment a placentán, és egy hét múlva az UH-n már nem volt szívhang. Cytomegalo vírus.

Beteg (taknyos, lázas, fejfájós) ember (gyerek) ne tartózkodjon kismamák közelében. Ha pedig a kismama elhúzódik, átmegy egy másik helyiségbe, esetleg kéri, hogy halasszák el a vendégséget, az nem bunkóság. Aki itt mást mond, az egy felelőtlen hülye.

2015. febr. 2. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!