Jogosan haragszik rám a férjem?
Másfél hete volt itt utoljára az ovis gyereke, elég csúnyán köhögött és náthás volt.
Rá két napra engem is leterített ugyanez a köhögős, náthás izé. Azóta is szenvedek vele, nem tudok kikeveredni belőle, sőt ráhúzódott az arcüregemre is.
Ezért megkértem a férjemet, hogy beszéljen a gyerek anyjával, hogy ha legközelebb köhögne a gyerek, vigye el legyen szíves dokihoz, mielőtt idehozza, hogy tudjuk, fertőz-e. (Ha fertőz, esetleg elmennék valahová arra a pár napra, olyat nem kérnék, hogy ne jöjjön ide a gyerek betegen.) Vagy ha az anyja nem ér rá, akkor vigye el a férjem. Ugyanis terhes vagyok, és így nem olyan egyszerű meggyógyulnom, mindenféle gyógyszer nélkül, csak teát szürcsölgetve.
A férjem viszont megsértődött, mert szerinte nem kell a gyereket orvoshoz vinni egy sima köhögéssel és náthával, és az exneje szerint sem.
Igaza van, és nagy kérés volt tőlem, hogy figyeljenek oda jobban a betegségekre?
Mi kel egy jó sztorihoz?
- elvált apuka
- egy az előző házasságból született kisgyermek
- egy exfeleség
- egy mostani feleség, aki hogy, hogy nem, pont terhes
Itt minden adott, hozok pattogatott kukoricát, írhattok!
Még annyival kiegészíteném az előzőt:
- És az első terhes új feleség, aki minden kis sza..rságnál a terhességére hivatkozik, ha az exfeleség orra alá borsot akar törni...
Anyuka azt hiszi most aztan hu de Nagy dolgot tesz terhes!!
No AZ ex is volt terhes es szult is o AZ elso itt .
Kerdezo alapismeretek
Minden kohoges natha orrfolyas virusos es mindegyik fertozo raadasul a levegon keresztul tehat meg ha el is mesz talalkozol a virussal.
Es meg egy alap virusos fertozesre amtibiotikum nrm hasznal se gyereknel se nalad.
Orvoshoz vinni felesleges hiszen most mar Tudod mMinden fertozo.
Így egyszerre a kettő (gyerek nem jön betegen, viszont amíg beteg, addig elköltözöl).
Biztos, ami zicher..
De a legjobb megoldás úgyis az, ha minden nő a terhessége idejére beköltözik egy kórház intenzív osztályára. Mert hát olyan is előfordulHAT, hogy az utcán elmegy mellettük 100 méterrel egy influenzás, és a baba ettől egyszerre fej, törzs és végtagok nélkül születik.
Régi kérdés, de annyi ostobaságot írogattak ide, hátha segít valakin a saját tapasztalatom.
13 hetes terhesen nem egészen egy napig voltam egy "náthás" kisgyerek közelében. Nekem alig okozott tüneteket a betegség (mert persze elkaptam), de átment a placentán, és egy hét múlva az UH-n már nem volt szívhang. Cytomegalo vírus.
Beteg (taknyos, lázas, fejfájós) ember (gyerek) ne tartózkodjon kismamák közelében. Ha pedig a kismama elhúzódik, átmegy egy másik helyiségbe, esetleg kéri, hogy halasszák el a vendégséget, az nem bunkóság. Aki itt mást mond, az egy felelőtlen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!