Szerintetek jogosan haragszik rám a voltanyósom? Én rontottam el?
Figyelt kérdés
Meghívott a szülinapjára (, korábban is volt már ilyen, jó a kapcsolat, gyerek is van). Először elfogadtam persze, de miután megtudtam hogy ott lesz a nővére is lemondtam. Ő elég érdekes nő. Nem nézi jó szemmel, hogy még mindig családtagnak tekintenek. Jó párszor kavart is már, anyósomat, a voltférjem barátnőjét is próbálta afelé terelni, hogy ez "nemnormális" dolog, én még akarok valamit a voltférjemtől (az sem hatotta meg, hogy amúgy párkapcsolatom van nekem is 3 éve) Ezek fényében inkább úgy voltam vele, nem megyek, nem akarom hogy engem figyeljen. Szóval lemondtam. Az exem persze levágta a helyzetet és - nem tudom miért- de az anyukájával is megtárgyalta. Ő pedig most haragszik rám. Szerintetek jogosan? Nem túlozza el ő is egy kicsit? kedves hogy meghívott persze, tudja amúgy hogy szeretem, de nem akartam feszültséget, felhívtam megköszöntöttem, ajándékot is küldtem a kicsivel2013. ápr. 27. 16:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ne agyalj ezen! Ha jó a viszonyotok még mindig, utólag is elmehetsz majd valamikor, amikor csak ő van otthon, így senki nem érzi, hogy minek vagy ott...aztán kifejtheted neki, hogy nem akartál feszültséget, de vagytok ti egyébként is kapcsolatban, hogy tudni fogja, ha kamuzol...
2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok kamuzni, ha már így alakult akkor meg fogom neki mondani, hogy a nővére miatt volt. Egyébként tudja hogyan áll a testvére a dolgokhoz, nem lesz neki újdonság.
2013. ápr. 27. 16:59
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond, majd utólag megbeszélitek. Ha legközelebb mész hozzá, ugorj be a cukrászdába és vegyél 1-2 szelet tortát amivel majd ünnepelhettek 3asban a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!