Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem?

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Ma mentem át uj suliba...és rögtön összehaverkodtam az egyik sráccal az osztálybol, adott puszit is.

Ma egésznap rajtam lógott, kisérgetett, meg várt, és hozzám és ért, bámult, és bejelölt közösségi oldalon. És felvett msnre is... :/ De tudja. h van barátom, és neki is van bnője. És jóvolt, h segített 1.nap. de nekem furi...

2010. febr. 2. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
gondolom még elég fiatalok vagytok, ebben a korban pedig az nem sokat jelent, hogy valakinek van barátnője... valószínűleg tetszel neki vagy esetleg nincsenek más haverjai barátai rajtad kívül...
2010. febr. 2. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:

sok haverja van az egész sulit ismeri...

De én szeretem a barátomat, de ugy döntöttem, h ezeket márnem mondom neki, szegény igyis féltékeny:(

2010. febr. 2. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
ha annyira zavar a dolog,akkor közöld a sráccal,hogy neked kicsit sok ez a nyomulás,örülsz,hogy akadt ilyen jó haverod,de nem szeretnéd,ha bekeverne a kapcsolatodba...
2010. febr. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!