Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza a lentebb...

Kinek van igaza a lentebb leírt esetben? Mit tehetnék az ügyben?

Figyelt kérdés
Egy szobában lakok a nővéremmel és éjszakánként horkolok. Állandóan felébreszt, hogy forduljak az oldalamra, de sajnos hiába, mert az oldalamra fordulva is ugyanúgy horkolok. Emiatt én sem tudok aludni, mert folyton felkelteget. Mondtam neki, hogy nem tudok mit kezdeni a dologgal akikkel eddig együtt laktam senkit sem zavart csak őt. Mit tehetnék az ügyben? Anyám szerint ez közös probléma, de engem nem annyira zavar a horkolásom, tudok tőle aludni prímán.
2010. febr. 2. 21:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Akár szivacsos füldugó, akár nem, pár óra után igencsak bír fájni! Szerintem meg nem apró-cseprő dolog, hogy valakit nem hagysz aludni évekig, rettentő idegesítő és kimerítő. Te csak le akarod seperni magadról a terhet, te nem mész dokihoz, oldja meg ő. Ezt egy pasi sem fogja elviselni mellesleg, majd akkor nézhetsz nagyokat. Önző vagy, a tesód meg még jól tolerálja...
2010. febr. 3. 10:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Pff, jó nagy tahó vagy, már ne is haragudj! A nővéred helyben, ha már így állsz a problémához, biztos hogy nem hagynálak addig aludni, amíg nem keresnél megoldást a problémára. Nehogy már még neked álljon feljebb! :O
2012. márc. 17. 11:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Költözzön el ha annyira rossz a helyzet.
2015. nov. 8. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!