Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza a lentebb...

Kinek van igaza a lentebb leírt esetben? Mit tehetnék az ügyben?

Figyelt kérdés
Egy szobában lakok a nővéremmel és éjszakánként horkolok. Állandóan felébreszt, hogy forduljak az oldalamra, de sajnos hiába, mert az oldalamra fordulva is ugyanúgy horkolok. Emiatt én sem tudok aludni, mert folyton felkelteget. Mondtam neki, hogy nem tudok mit kezdeni a dologgal akikkel eddig együtt laktam senkit sem zavart csak őt. Mit tehetnék az ügyben? Anyám szerint ez közös probléma, de engem nem annyira zavar a horkolásom, tudok tőle aludni prímán.
2010. febr. 2. 21:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények. Köszönöm a válaszokat. Ha tudok tenni valamit a horkolás ellen akkor megpróbálok. Akikkel eddig együtt laktam azok tudtak aludni a horkolásom mellett is, senki nem szólt érte. Ezért nem értettem h miért nekem kellene tenni az ügyben.
2010. febr. 2. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Mert te horkolsz,te vagy a zajforrás. A horkolás hátterében meg amugyis egészségügyi probléma áll,szoval érdemes utánajárni.
2010. febr. 2. 22:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, hogy miért neked kéne tenned? Miért, ő mit tehetne azon kívül, hogy oldalba bök?
2010. febr. 2. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk itthon mindenki nyitott ajtónál alszik - hülye szokás, de főleg télen muszáj, mert hamar lehűlnek a szobák. Apu háton fekve horkol, a kutya meg mindig a szobák előtti részen alszik a kosarában, ő is sokszor horkol. Aki azt mondta, hogy csak azt zavarja a horkolás, aki nem is fáradt annyira, annak innen üzenem, hogy hülyeség, mert hiába vagyok halálosan fáradt, nem tudok elaludni, ha horkolnak (főleg, ha egyszerre). Ilyenkor rendszeresen mászkálok, és sorban ébresztgetem őket, de általában csak aput sikerül elhallgattatni, a kutya mindig újrakezdi. Ha már egyszer sikerül elaludnom, akkor mellettem is ágyút lehet lőni, arra sem ébredek fel.

Mindenképpen vizsgáltasd ki, hogy mi okozza, mert sokan annyira érzékenyek a zajokra alvás közben, hogy rögtön felébrednek, ha rákezdesz. A nővérednek igaza van, ha velem lennél egy szobában, én lehet, hogy egy pár alkalom után szó nélkül lelöknélek az ágyról. :) Másrészt a horkolás sosem azt zavarja, akitől ered.

2010. febr. 2. 22:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy egészségügyi probléma (lenne), csak az a helyzet hogy "nálunk" nem szokás mindenféle apró-cseprő problémával orvoshoz fordulni. Sokan horkoltak már a családban, meg sok más családban is ahol nem mennek orvoshoz emiatt, mégsem lett tőle semmi bajuk. Apró baromságokkal nem fogok orvoshoz rohangálni, ezt a privilégiumot meghagyom a hipochondereknek.
2010. febr. 2. 23:16
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Halló, ébredj már föl! :D

Basszus, olyan egyszerű, ha kezelteted és nem horkolsz többet, akkor ő sem fog keltegetni. Minden rendben lesz.

Ő meg joggal kelteget téged, mert nem hagyod aludni.

2010. febr. 2. 23:25
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Akkor meg ne csinálj semmit és kész.Nővéred helyébe már rég fejberugtalak volna,szerintem ne lepődj meg ha egyik éjszaka a szádba lép bökdösés helyett.
2010. febr. 2. 23:32
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Mért vagytok ilyen undokok vele? Végre egy jó kérdés az oldalon. :D

Szerintem tegyetek mindketten. Megbeszéled nővéreddel, hogy kipróbálja a szivacsos füldugót (kb. 100 HUF a patikában), cserébe te utánanézel, mit tehetnél ez ellen. Valamelyik csak bejön.

2010. febr. 3. 01:44
 19/23 anonim ***** válasza:
65%
Neked apró baromság, hogy két ember nem tud aludni? Ide se azért írtál, mondjuk az egészségügy rovatba, hogy mit tehetnél horkolás ellen, hanem a családi rovatba, mert azt vártad, hogy majd felbiztatunk és neked adunk igazat. Persze, hogy te tudsz aludni, de a te füledbe horkolnának hangosan, te se tudnál! Itt a családi probléma az, hogy te nem szereted a nővéredet. Csak saját magadat szereted. Sebaj, majd visszakapod a sosrstól. Ez így működik.
2010. febr. 3. 08:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A nővérednek igaza van, rettenetes úgy aludni, hogy valaki horkol melletted. Férjem szokott néha és olyankor én is böködöm őt. És NAGYON fel lennék háborodva, ha még neki állna feljebb!

Te zajongsz, nem hagysz aludni másokat!!!

Neki mit kellene tenni??? Parancsra nem lehet elaludni, miközben sík ideg vagy egy idegesítő zaj miatt!!!

A nővéred nem tud mást tenni, csak böködni téged.

Te meg igazán kivizsgáltathatnád magad, mielőbb, hogy ne zavarj másokat.

A párodat asszed nem fogja majd zavarni, ha lesz valaha neked olyan???

2010. febr. 3. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!