Kinek van igaza a lentebb leírt esetben? Mit tehetnék az ügyben?
Nálunk itthon mindenki nyitott ajtónál alszik - hülye szokás, de főleg télen muszáj, mert hamar lehűlnek a szobák. Apu háton fekve horkol, a kutya meg mindig a szobák előtti részen alszik a kosarában, ő is sokszor horkol. Aki azt mondta, hogy csak azt zavarja a horkolás, aki nem is fáradt annyira, annak innen üzenem, hogy hülyeség, mert hiába vagyok halálosan fáradt, nem tudok elaludni, ha horkolnak (főleg, ha egyszerre). Ilyenkor rendszeresen mászkálok, és sorban ébresztgetem őket, de általában csak aput sikerül elhallgattatni, a kutya mindig újrakezdi. Ha már egyszer sikerül elaludnom, akkor mellettem is ágyút lehet lőni, arra sem ébredek fel.
Mindenképpen vizsgáltasd ki, hogy mi okozza, mert sokan annyira érzékenyek a zajokra alvás közben, hogy rögtön felébrednek, ha rákezdesz. A nővérednek igaza van, ha velem lennél egy szobában, én lehet, hogy egy pár alkalom után szó nélkül lelöknélek az ágyról. :) Másrészt a horkolás sosem azt zavarja, akitől ered.
Halló, ébredj már föl! :D
Basszus, olyan egyszerű, ha kezelteted és nem horkolsz többet, akkor ő sem fog keltegetni. Minden rendben lesz.
Ő meg joggal kelteget téged, mert nem hagyod aludni.
Mért vagytok ilyen undokok vele? Végre egy jó kérdés az oldalon. :D
Szerintem tegyetek mindketten. Megbeszéled nővéreddel, hogy kipróbálja a szivacsos füldugót (kb. 100 HUF a patikában), cserébe te utánanézel, mit tehetnél ez ellen. Valamelyik csak bejön.
A nővérednek igaza van, rettenetes úgy aludni, hogy valaki horkol melletted. Férjem szokott néha és olyankor én is böködöm őt. És NAGYON fel lennék háborodva, ha még neki állna feljebb!
Te zajongsz, nem hagysz aludni másokat!!!
Neki mit kellene tenni??? Parancsra nem lehet elaludni, miközben sík ideg vagy egy idegesítő zaj miatt!!!
A nővéred nem tud mást tenni, csak böködni téged.
Te meg igazán kivizsgáltathatnád magad, mielőbb, hogy ne zavarj másokat.
A párodat asszed nem fogja majd zavarni, ha lesz valaha neked olyan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!