Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartjátok a Valentin...

Megtartjátok a Valentin napot? Ha nem, miért nem, és ha igen, mit veszel a párodnak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
51%

Mi megtartjuk. Tavaly Valentin napon jöttünk össze :) Még nem tudom mit vegyek neki, egy képeslap volt betervezve egy szép idézettel, de már nem volt olyan a boltba, szóval most valami máson agyalok! :)

17L

2010. febr. 3. 01:00
 32/48 anonim ***** válasza:
44%
Nem.Ugyanúgy utálom, mint a Halottak Napját... Mind a kettő anyagi szempontból lehúzás. Bár nov. 1-jén gyertyákat mindig viszek, lehet Bálint napra is átviszem ezt a szokást...
2010. febr. 3. 09:40
 33/48 anonim ***** válasza:
43%
Ennek ugyanúgy nincs értelme, mint pl.: a karácsonynak. Csak ezen az egy napon lehet kimutatni, vagy kell kimutatnod, hogy szereted a párod? Ez baromság! Ha boldogok vagytok és szeretitek egymást, akkor az az év minden napján fog látszódni, és nem kell hozzá egy mondvacsinált "ünnep", hogy meglepjétek egymást. mi alkalmak nélkül is megajándékozzuk egymást!
2010. febr. 3. 09:58
 34/48 anonim ***** válasza:
62%
nem, mert nyálas dolognak tartom kamaszkorom óta (ahogy szerencsére a férjem is). utolsónak: a karácsony az más, az egy családi ünnep, imádom :) főleg mióta én vagyok a "háziasszony" :)
2010. febr. 3. 10:56
 35/48 anonim ***** válasza:
25%
És tulajdonképpen miről szól a karácsony? az is csak egy áll ünnep féle, ami mögött a pénz van!
2010. febr. 3. 11:55
 36/48 anonim ***** válasza:

megtartjuk de mi se szoktuk túlzásba vinni, 3 éve vagyunk együtt. Az első valentinnapon én adtam neki egy doboz bonbont, ő meg szivecskés zseléscukrokat nekem. A másodikon egy száll virágot kaptam tőle, én egy kicsi kerámia figurát vettem neki, kabalaként. A mostanin só-liszt gyurmából csináltam neki 1 szivet, meg veszek mellé a kedvenc csokijából:)

De nem az ajándékozás a lényeg, hanem az együtt eltöltött idő. Ezek csak amolyan kis figyelmességek, de mi ünnepeken kivül is spontán meg szoktuk lepni egymást.

2010. febr. 3. 12:06
 37/48 anonim ***** válasza:
63%
Meg. Szexelünk :D
2010. febr. 3. 14:03
 38/48 anonim válasza:
mi 16.án leszünk 2 honaposok .. sztem egy ici pici aranyos ajándék lesz azon kivül meg csak sütünk az albijában palacsintát.. filmezünk és ennyi : )
2010. febr. 5. 20:28
 39/48 anonim válasza:
Meg. Tök mindegy, hogy nem magyar ünnep. Miért ne szentelhetnénk attól még egy napot a szerelemnek. Viszont az üzleti érdekek elkerülése miatt én egy erotikus tánccal kedveskedek a páromnak. :)
2010. febr. 7. 09:47
 40/48 anonim ***** válasza:
Amióta elszakítottak a páromtól, azóta a Valentin nap kifejezetten zavar.
2010. febr. 7. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!