Megtartjátok a Valentin napot? Ha nem, miért nem, és ha igen, mit veszel a párodnak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:42
31/48 anonim válasza:
Mi megtartjuk. Tavaly Valentin napon jöttünk össze :) Még nem tudom mit vegyek neki, egy képeslap volt betervezve egy szép idézettel, de már nem volt olyan a boltba, szóval most valami máson agyalok! :)
17L
32/48 anonim válasza:
Nem.Ugyanúgy utálom, mint a Halottak Napját... Mind a kettő anyagi szempontból lehúzás. Bár nov. 1-jén gyertyákat mindig viszek, lehet Bálint napra is átviszem ezt a szokást...
33/48 anonim válasza:
Ennek ugyanúgy nincs értelme, mint pl.: a karácsonynak. Csak ezen az egy napon lehet kimutatni, vagy kell kimutatnod, hogy szereted a párod? Ez baromság! Ha boldogok vagytok és szeretitek egymást, akkor az az év minden napján fog látszódni, és nem kell hozzá egy mondvacsinált "ünnep", hogy meglepjétek egymást. mi alkalmak nélkül is megajándékozzuk egymást!
34/48 anonim válasza:
nem, mert nyálas dolognak tartom kamaszkorom óta (ahogy szerencsére a férjem is). utolsónak: a karácsony az más, az egy családi ünnep, imádom :) főleg mióta én vagyok a "háziasszony" :)
35/48 anonim válasza:
És tulajdonképpen miről szól a karácsony? az is csak egy áll ünnep féle, ami mögött a pénz van!
36/48 anonim válasza:
megtartjuk de mi se szoktuk túlzásba vinni, 3 éve vagyunk együtt. Az első valentinnapon én adtam neki egy doboz bonbont, ő meg szivecskés zseléscukrokat nekem. A másodikon egy száll virágot kaptam tőle, én egy kicsi kerámia figurát vettem neki, kabalaként. A mostanin só-liszt gyurmából csináltam neki 1 szivet, meg veszek mellé a kedvenc csokijából:)
De nem az ajándékozás a lényeg, hanem az együtt eltöltött idő. Ezek csak amolyan kis figyelmességek, de mi ünnepeken kivül is spontán meg szoktuk lepni egymást.
38/48 anonim válasza:
mi 16.án leszünk 2 honaposok .. sztem egy ici pici aranyos ajándék lesz azon kivül meg csak sütünk az albijában palacsintát.. filmezünk és ennyi : )
39/48 anonim válasza:
Meg. Tök mindegy, hogy nem magyar ünnep. Miért ne szentelhetnénk attól még egy napot a szerelemnek. Viszont az üzleti érdekek elkerülése miatt én egy erotikus tánccal kedveskedek a páromnak. :)
40/48 anonim válasza:
Amióta elszakítottak a páromtól, azóta a Valentin nap kifejezetten zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!