Megtartjátok a Valentin napot? Ha nem, miért nem, és ha igen, mit veszel a párodnak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:42
12/48 A kérdező kommentje:
első és harmadik válaszoló,sajnálom :(
Mi sem tartjuk,szerintünk is pusztán üzletről szól.Kíváncsi vagyok,hogy mennyire érdekli ez az embereket,kérek még véleményeket :)
2010. febr. 2. 20:55
13/48 anonim válasza:
Nem, nincs párom. Mondjuk ha lenne, akkor sem tartanék ajándékozást, inkább egy romantikus vacsora, vagy ilyesmi.
14/48 anonim válasza:
hehe :)
mi tavaly valentin napon pont Velencében romantikáztunk, de nem eme nap apropójából, hanem csak úúúgy :) akkorra sikerült vonatjegyet szerezni :)
egyébként meg vastagon lexarom az egész valentin napot, úgy ahogy van, és a párommal röhögünk a sok idiótán, akik egy valag pénzt elcsesznek ilyen hülyeségekre.
szeretem a spontán ajándékokat, nem az efféle "kötelező" baromságokat.
15/48 anonim válasza:
Mi abban egyeztünk meg, hogy mindenképp együtt töltjük, de nem veszünk semmit, mert baromságnak tartjuk.
16/48 anonim válasza:
nem tartjuk meg.
Amerikai átvett majmolás.Azt sem értem, hogy miért kell egy nap az évben, hogy az emberek megmutassák mennyire szeretik egymást.
A maradék 364 napon ezt nem teszik meg?
17/48 anonim válasza:
Nem is beszéltünk erről. Nem tartjuk, Amerika majmolás, meg amúgy se vagyunk divatemberek. Nem a rózsaszín szívecskék fejezik ki a kapcsolatunk lényegét :)
18/48 anonim válasza:
ha arra alapozol,hogy az üzletről szol egy ünnepnapot se tarts az évben ( húsvét: csokitojás,csokinyulak,akcios tojáslikőr a teszkóban,mindenhol giccses nyulak és csibék,karácsony uyganez fenyőfákkal és éneklő aranymázas angyalkákkal,az idiótábbnál idiótább télapókról ne is bezséljünk) . Én Valentin napon mindig kaptam eddig a páromtol 1-2 szál virágot,és nagyon örültem neki. Ha nincs ünnep akkor is szoktam kapni,az hogy mi sütünk süteményt és kapok virágot nem azt jelenti hogy az év többi napján nem szeretjük egymást vagy nem cisnálunk ilyet.
19/48 anonim válasza:
névtelenül szoktam képeslapot küldeni a nekem tetsző csajoknak
20/48 anonim válasza:
21:12vel egyet értek a 16 meg nagyon aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!