Szerintetek egy 18 eves lanynak mar tudnia kell fozni mosni haztartast vezetni?
40-es, nem kell megenni, ha valami ehetetlen. Akkor szépen fogja magát a srác, felemeli a kis popóját és összeüt magának valami kaját. Nem fog leesni az aranygyűrű az ujjáról.
Vannak rendetlenebb emberek, én is közéjük tartozom, nem rajongok a takarításért, de meg kell csinálni és kész, mert a piszkot sem szeretem. Viszont van, hogy nem rakom el a ruháimat csak majd másnap, vagy este ott marad egy-két mosatlan teás bögre, vagy kistányér, majd holnap elmosogatom, stb. Nincs abban semmi, ha valaki nem éppen rajong a házimunkáért, de előbb-utóbb úgyis rákényszerülünk.
Főzni, sütni viszont imádok, ez a hobbim. De ez nálunk teljes mértékben az én feladatom is, mert a férjem nagyon nem tud semmi ilyesmit, még az alapvetőbb dolgokat sem. Viszont ő meg sokat segít a takarításban, úgyhogy ez így tökéletes. :)
Kedves #40 megint azt hiszi, hogy egy nő azért tanul meg főzni, hogy a párját kiszolgálja huszonévesen.
Talán, talán... lehet olyan párkapcsolat, ahol a férfi főz? Vagy mindketten magukra, mert huszonévesen legtöbben még albérletben élnek, tanulnak és legfeljebb főtt rizst esznek párolt zöldségekkel gourmet vasárnapi ebéd helyett?
Olyan jó, hogy csak úgy belelát mások magánéletébe.
23-as és 25-ös, nem kértem a véleményeteket. Az idegen pasasos részt meg főleg nem értem, de nem is érdekel. Örülök, hogy ennyi a dolgotok, hogy más kommentelő szavait forgassátok ki.
18-as voltam.
Az ilyen kiírások és az egyetértő hozzászólások erősítik meg egyre jobban az összes normális férfit abban, hogy nem szabad megnősülni.
Sokkal praktikusabb megvenni néhány háztartási gépet.
Azok mindent megcsinálnak úgy, hogy közben nem dumálnak vissza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!