Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 18 eves...

Szerintetek egy 18 eves lanynak mar tudnia kell fozni mosni haztartast vezetni?

Figyelt kérdés
En elegge kupis lany vagyok..de nem is kupis hanem inkabb szetszort. Sosem tudom mit hova rakok kupis a szobam de csak azert mert olyan idopazarlasnak erzem a rendrakast... Annyi minden izgalmasabb dolgot lehet helyette csinalni..Szerintetek fogok valtozni? Fozni sutni szeretek es tudok is de nagyon nagyon kupis vagyok.. Meg tanulok kb 5 evig biztos egyetemmel egyutt szoval van esely ra hogy ez alatt az ido alatt megvaltozok?? Ez nagy baj hogy 18 evesen ilyen vagyok lany letemre?
2014. dec. 21. 18:37
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

40-es, nem kell megenni, ha valami ehetetlen. Akkor szépen fogja magát a srác, felemeli a kis popóját és összeüt magának valami kaját. Nem fog leesni az aranygyűrű az ujjáról.

Vannak rendetlenebb emberek, én is közéjük tartozom, nem rajongok a takarításért, de meg kell csinálni és kész, mert a piszkot sem szeretem. Viszont van, hogy nem rakom el a ruháimat csak majd másnap, vagy este ott marad egy-két mosatlan teás bögre, vagy kistányér, majd holnap elmosogatom, stb. Nincs abban semmi, ha valaki nem éppen rajong a házimunkáért, de előbb-utóbb úgyis rákényszerülünk.

Főzni, sütni viszont imádok, ez a hobbim. De ez nálunk teljes mértékben az én feladatom is, mert a férjem nagyon nem tud semmi ilyesmit, még az alapvetőbb dolgokat sem. Viszont ő meg sokat segít a takarításban, úgyhogy ez így tökéletes. :)

2014. dec. 22. 11:11
 42/46 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Én nagyjából egy idős vagyok veled és én nem nagyon szoktam házimunkát végezni mert anyukám megcsinálja a nagy részét. A szobámat kitakarítom, nem áll a por meg a kosz a padlón, de a könyveim főleg suli közben össze-vissza hevernek a szoba különböző pontjain, ahogy a ruháim is, papírok, füzetek minden "Ki van teregetve". Nekem ez így jó, mikor tanulok vagy csinálok valami leckét akkor azt úgy, ahogy van félrerakom amíg mást csinálok és később csak folytatom. A feladatlapok is külön-külön egymás mellett vannak a padlón mert azt szeretem, ha mindent látok, tudom, hogy mi hol van és nem kell keresgélnem meg nem nyomorgok a cuccok között mert így kényelmesen elférek. Nekem ez így jó és egyáltalán nem zavar. Természetesen bizonyos időközönként rendet teszek, de tulajdonképpen így jól érzem magam. Főzni, sütni tanulgatok igazából nem nagy ördöngösség, eddig tetszik, de nem szoktam. Anyukám szokott főzni, sütni nekem nem kell, max. ha rámjön, hogy valamit ki akarok próbálni, de nem kötelező jelleggel. Egyéb házimunkákat is anyukám végez. Nekünk így jó, megfelel és ha úgy gondoljuk, hogy valami mégsem stimmel, akkor majd változtatunk rajta. Nekem is rengetegszer mondják, hogy mi lesz majd velem meg majd 40 éves koromban is itthon lakok stb. de ez egyáltalán nem igaz. Jelenleg nem szorulok rá ezekre a dolgokra, ha majd nekem kell gondoskodnom magamról, háztartást vezetni akkor megteszem és megtanulom, amit kell. Jelenleg is, ha egyedül vagyok itthon mert a többiek elmentek valahova érdekes módon nem haltam még meg és a házat sem ette meg a kosz. Szerintem mindenki úgy intézi az életét, ahogy szeretné. Szerintem nem szégyen, ha valaki inkább házvezetőnőt tart vagy, ha nem tud főzni és inkább rendel magának kaját ha megengedheti magának. Senkinek nem kell megtanulnia főzni, takarítani ha nem akar és van rá más módja is, tehát meg tudja oldani más úton.
2014. dec. 22. 11:45
 43/46 anonim ***** válasza:

Kedves #40 megint azt hiszi, hogy egy nő azért tanul meg főzni, hogy a párját kiszolgálja huszonévesen.

Talán, talán... lehet olyan párkapcsolat, ahol a férfi főz? Vagy mindketten magukra, mert huszonévesen legtöbben még albérletben élnek, tanulnak és legfeljebb főtt rizst esznek párolt zöldségekkel gourmet vasárnapi ebéd helyett?

Olyan jó, hogy csak úgy belelát mások magánéletébe.

2014. dec. 22. 12:49
 44/46 anonim ***** válasza:

23-as és 25-ös, nem kértem a véleményeteket. Az idegen pasasos részt meg főleg nem értem, de nem is érdekel. Örülök, hogy ennyi a dolgotok, hogy más kommentelő szavait forgassátok ki.

18-as voltam.

2014. dec. 22. 14:24
 45/46 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen kiírások és az egyetértő hozzászólások erősítik meg egyre jobban az összes normális férfit abban, hogy nem szabad megnősülni.

Sokkal praktikusabb megvenni néhány háztartási gépet.

Azok mindent megcsinálnak úgy, hogy közben nem dumálnak vissza!!

2014. dec. 23. 17:48
 46/46 anonim ***** válasza:
Kedves 45-ös, ha neked ebből áll egy nő, akkor kívánom, hogy ne is legyen soha az életben egyetlen egy nő sem melletted.
2014. dec. 23. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!