Szerintetek egy 18 eves lanynak mar tudnia kell fozni mosni haztartast vezetni?
Én nagyon rendetlen voltam. Szüleimnek úgy kellett rugdosnia, hogy rakjak már rendet. 18 voltam mikor felköltöztem Pestre az egyetem miatt. Én akkor változtam. Nem tudok nyugodtan pihenni, tanulni rumliban. Sokkal jobb érzés úgy hazaérni, vagy úgy felkelni reggel, hogy rend van és tisztaság.
Arról nem is beszélve, hogy most már ha hazamegyek a szüleimhez én vagyok a rendmániás. Ha visszajövök Pestre, akkor mindig rendbe teszem a szobámat otthon is, minden könyv élére van állítva kb.
Én főzni nem annyira szeretek, sütéshez meg nincs sok energiám, de ennem azért csak kell, így szoktam.
Még változhatsz, bár nekem ehhez az kellett, hogy kirepüljek a családi fészekből.
....nem azt irtam hogy nincs ra igenyem hanem azt hogy nem szeretek
Uramisten...
Én 25 éves srác vagyok és 1 éve tok mosni szal szerintem nem.
"Ez nagy baj hogy 18 evesen ilyen vagyok lany letemre?"
Mér lenne a párod majd elviseli am nem érdekes.
Minket nem befolyásol :)
Kellemes Ünnepeket.
11# es koszonom!
En is ebben remenykedek
Marmint hogy a Pestre koltozes megvaltoztat :)
Na jo...azert nem vagyok am retkes..ne ugy allitsatok be legyszi
Csak annyi hogy kupis.Ennyi
Van hogy ramjon es akkor felforgatom a szobam es a legutolso sarokban is kitakaritok de altalaban nem ez jellemzo
"....nem azt irtam hogy nincs ra igenyem hanem azt hogy nem szeretek
Uramisten..."
Namármost. Ha igényed van rá, akkor megcsinálod. Ha igényed van rá, akkor nem bírsz megmaradni rendetlen szobában. Ne keverd a fogalmakat.
Én is rendetlen vagyok, általában az ágyamon halmokban állnak a ruhák, de pár hét elteltével muszály rávennem magam hogy rendet rakjak, mert nem bírom már nézni.
18-as
Na ilyen vagyok !:D
Csak picit sikerult tulzoan leirnom szerintem de Te most megfogalmaztad :D
A ruhaim halomban a szeken mert minden reggel szetszorom mert nem tudom mit vegyek fel :D
Ra 1 napra elrakom :D
De elvagyok vele egy ket napig utana mar zavar.. de nem szivesen csinalom meg csak irrital..
Én személy szerint megkülönböztetem a higiéniai és a rendszerezési kupit, azaz nem ugyanaz a kategória, ha poros a lakás, nincs kipucolva a fürdőszoba, retkes a billentyűzet vs nincsenek elpakolva a használati tárgyak egy pultról vagy íróasztalról.
Előbbire szerintem minden embernek kéne, hogy igénye legyen, utóbbi meg személyfüggő, ha valaki kaotikusan szereti a környezetét, lelke rajta. Ezt is csak addig, amíg nem fogad vendégeket az adott szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!