Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit tennél, ha a párod azt...

Te mit tennél, ha a párod azt mondaná, nem vesz neked maradandó ajándékot, mert ez Úgyis csak az első karacsonyotok?

Figyelt kérdés

Régebben mondta azt is, hogy nekem soha nem venne virágot, egyrészt mert az exenek 1. Évfordulóra 24 szál rózsát adott, másrészt mert Úgyis csak azt mondanám, hogy azért vette h ágyba vihessen... Most nagyjából kibukott h venne nekem egy csokit, így mondtam, hogy nem kell semmi. Ő drágább (7000ftos) ajándékot kap, illetve a legjobb barátom és anyukám is megajándékozza. De azért én nem kapnék csak egy csokit kb...

21L 20F

2014. dec. 21. 16:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem tudom, mit csinálok, de már most érzem, hogy ez így nem lesz hosszú életű.
2014. dec. 21. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Off: #8-as, melyik kerdes az?
2014. dec. 21. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2014. dec. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!