Szerintetek bunkóság, hogy egyik karácsonyra sem tudunk venni semmit a rokonoknak?
Nem!Én annyi gyereket vállalnék,amennyit biztonságosan el tudok látni,megadva neki mindent!
Régen rossz,ha választania kell,hogy kaját,meg ruhát kap,vagy ajándékot karácsonyra!Kapja meg mindet,jár neki!
Neked meg,mint szülőnek biztosítanod kell ezt!
A főtt étel nem szükséges minden nap, a megfelelő alapanyagok számítanak, a főzéssel csak könnyebben emészthető. De ha csak minden második nap ennének főtt ételt, de nem főve egészségeset, akkor is szépen felnőnének.
Ezt a kérdést is te tetted fel? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ne torodj a butakkal kerdezo A karacsony nem errol szol nem az ajandek a lenyeg.
Ha a gyerekeim kerdik mit kaptak azt valaszoljak nalunk nem az ajandekrol sozl hanem valami sokkal de sokkal jobb dologrol.
Ures az az ember akinek a karacsony ajandek nelkul nem unnep.
hOGY ki hany gyereket szul es hol hogy azt meg ne itelje meg senki hiszen nem a te utadat jarja
Szia! Már bocsánat, de szerintem a karácsony, az karácsony, és hiába "neveled a gyerekedet így, meg úgy", attól még fiatalok ahhoz, hogy megértsék a helyzeteteket. Ők csak annyit látnak az egészből, hogy az oviban más fiúk és lányok óriási ajándékokat kapnak, és dicsekszenek vele, ők meg nem kaptak semmit.
Ja, és még egy dolog tűnt fel: honnan van pénzetek internetre, ha még ételre sincs? Ebből nem magyarázod ki magad egykönnyen! :(
Karacsony nem az ajandekok unnepe
Ennyi ureslelku ember meg nem lattam mint itt.
Nagyon jol elunk es nalunk sincs ajandekozas egyszeruen nem szokas nem tartunk az orulettel.
Saman csaladi vacsora van es unnep kozssen Bar mi TV sem nezunk igy nem zavar mit gondol a tobbi ember mit hordetnek.
Mennyi rabszolga van itt
,,egyel vegyel fogyassz ,, legy rabja az anyagias vilagnak.
Mi mas iranyt valaszottunk es az ismeroseink is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!