Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkóság, hogy...

Szerintetek bunkóság, hogy egyik karácsonyra sem tudunk venni semmit a rokonoknak?

Figyelt kérdés
Mi mindig kapunk, igy elég kelemetlen :( Egyszerűen nincs rá keret, a gyerekeinknek sem veszünk ajándékot. Örülünk, ha fát és vacsorát tudunk miből rendezni.
2014. dec. 17. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
67%

Nem!Én annyi gyereket vállalnék,amennyit biztonságosan el tudok látni,megadva neki mindent!

Régen rossz,ha választania kell,hogy kaját,meg ruhát kap,vagy ajándékot karácsonyra!Kapja meg mindet,jár neki!

Neked meg,mint szülőnek biztosítanod kell ezt!

2014. dec. 18. 16:26
 32/61 A kérdező kommentje:
Nem tudhatod, hogy jutottunk idáig. Ne juss ebbe a helyzetbe, mert te beleőrülnél... Amit privátban írtam, fogadd meg
2014. dec. 18. 16:29
 33/61 anonim ***** válasza:
77%

A főtt étel nem szükséges minden nap, a megfelelő alapanyagok számítanak, a főzéssel csak könnyebben emészthető. De ha csak minden második nap ennének főtt ételt, de nem főve egészségeset, akkor is szépen felnőnének.

Ezt a kérdést is te tetted fel? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2014. dec. 18. 16:30
 34/61 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel azt a kérdést, nekem ovisom van meg egy 1,5 évesem. És saját házban vagyunk, autó nélkül.
2014. dec. 18. 16:32
 35/61 A kérdező kommentje:
2 ovisom van. bocs
2014. dec. 18. 16:34
 36/61 anonim ***** válasza:
14%

Ne torodj a butakkal kerdezo A karacsony nem errol szol nem az ajandek a lenyeg.

Ha a gyerekeim kerdik mit kaptak azt valaszoljak nalunk nem az ajandekrol sozl hanem valami sokkal de sokkal jobb dologrol.

Ures az az ember akinek a karacsony ajandek nelkul nem unnep.

hOGY ki hany gyereket szul es hol hogy azt meg ne itelje meg senki hiszen nem a te utadat jarja

2014. dec. 18. 16:36
 37/61 anonim ***** válasza:
79%
Én csak annyit mondok, hogy nagyon rossz kiközösített gyereknek lenni oviban, iskolában. KELL, hogy a csoport részeinek érezzék magukat, és ha mindenre azt mondják, hogy "minket nem így neveltek", ők lesznek a csúfolódás tárgya, bántani fogják őket, kiközösíteni. Ha ennyire számítanak karásonykor is (!!!!) a fillérek, hgy merjék majd meghívni a barátaikat otthon? Mivel fogják megkínálni? Ne adj isten elmenni a barátokkal kávézni, moziba.... Egyedül lesznek, kiközösítve, és szép a Ti értékrendetek meg minden, de a gyerekeknek nem erre van szükségük. Meg kéne találnotok a középutat.
2014. dec. 18. 17:39
 38/61 anonim ***** válasza:
19%
Nekem is betörők van a karácsonyi őrülettől! Kényszer az egész, még szegénységben luxus. Megmondtam embereknek, ne várják el, h 20 embernek drága ajándékokát vegyék,fejenként egy ezres, és le van tudvar a kötelező ajándékozás! A barátom gyerekeinek még odaadom a pénzt és azt csinálnak vele takarnak,a barátom idén drágább ajándékokat tervez nekik, én abba nem tudok beleszólni felébe. Így is adósságból megy az egész.se hangulatok nincs a karácsonykor, se feszültség, h jaj mi lesz, se bűntudat. Érzelmileg is teher a jopofaskodas apám is egész évben bűnözők, linkek a színjáték,iinkább elmennek ahová kikapcsolódni pár napra.az nem karácsony ha kényszerből van nem szabad akaratából!ítélkezik a legkönnyebb!
2014. dec. 18. 22:09
 39/61 anonim ***** válasza:
50%

Szia! Már bocsánat, de szerintem a karácsony, az karácsony, és hiába "neveled a gyerekedet így, meg úgy", attól még fiatalok ahhoz, hogy megértsék a helyzeteteket. Ők csak annyit látnak az egészből, hogy az oviban más fiúk és lányok óriási ajándékokat kapnak, és dicsekszenek vele, ők meg nem kaptak semmit.

Ja, és még egy dolog tűnt fel: honnan van pénzetek internetre, ha még ételre sincs? Ebből nem magyarázod ki magad egykönnyen! :(

2014. dec. 20. 12:05
 40/61 anonim ***** válasza:
7%

Karacsony nem az ajandekok unnepe

Ennyi ureslelku ember meg nem lattam mint itt.

Nagyon jol elunk es nalunk sincs ajandekozas egyszeruen nem szokas nem tartunk az orulettel.

Saman csaladi vacsora van es unnep kozssen Bar mi TV sem nezunk igy nem zavar mit gondol a tobbi ember mit hordetnek.

Mennyi rabszolga van itt

,,egyel vegyel fogyassz ,, legy rabja az anyagias vilagnak.

Mi mas iranyt valaszottunk es az ismeroseink is.

2014. dec. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!