Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok ha kiderulne...

Mit csinalnatok ha kiderulne hogy a ferjednek van egy gyereke akirol nem tudott?

Figyelt kérdés
Egy ot eves gyerekrol van szo. A no nem szolt neki amikor terhes lett nem tudott rola. Most ugy dontott hogy felveszi vele a kapcsolatot,tartasdijat akar. Nem ezt terveztem, koltozni akartunk kozos eletet erre igy keresztulhuztak mindent.Az eset ota nem is beszeltem vele, most tonkrevagta az eletunket azzal, hogy egy ilyen komolytalan kapcsolatba terhes lett ez a no tole. Most mit csinaljak? Ha tudtam volna ossze sem hazasodok vele,nem akarom mas gyereket nevelni. Valjak el?
2014. dec. 17. 14:17
1 2 3 4 5
 41/44 Janka néni ***** válasza:

Az a baj, hogy néhány szóval azért elárultad magad, Kedves Kérdező! Nem szereted a gyerekeket, félted a kényelmedet, értem én. Csatlakozom sokakhoz, amíg nem szólal meg benned az anyai ösztön hívása az istenért, nehogy szülj!

A gyerekkel való foglalkozás valóban nem havi 2 reggeli elkészítéséből áll.

Viszont az eddigi rossz vagy semmilyen tapasztalatod ne riasszon el. Hidd el, még Te is kaphatsz valamit ebből a "nyakadba szakadt" kapcsolatból!

Arra is gondolj, hogy ugyan csak most tudta meg a férjed, hogy van egy gyereke és biztos nem örül a meglepetésnek, de hamarosan meg fog szólalni az APA benne (főleg, ha találkozik a gyerekkel) és szeretné szeretni a gyerekét, függetlenül annak lehetetlen anyjától, a rákerült anyagi tehertől. És, ha így állsz hozzá illetve el is váltok, akkor TŐLED is függetlenül.

A házassági eskü pedig nem szól konkrétumokról, csak általában jóban-rosszban, egészségben-betegségben, szegénységben-gazdagságban tip. általánosságokról.

Javaslom, ha még is megbeszélitek a részleteket a férjeddel, legyen ennek része a kérdésedre adott válaszok és a reakcióid elolvasása a férjed által. Sokat fog profitálni belőle. Lám-lám, tényleg lakva ismerszik meg a másik ember.

2014. dec. 18. 11:35
 42/44 anonim ***** válasza:
5%

Az apa/férjed hivatalosan le is mondhat róla.

(Tudom, le leszek pontozva, de ez is egy opció és talán ebbe az esetben a legjobb).

2014. dec. 18. 18:45
 43/44 Janka néni ***** válasza:

42# nem pontoználak le, mert ez is egy vélemény és még az is lehet, hogy neked van igazad. Minden esetre így van, ez is egy lehetőség, ha az apa így érzi. De ne azért tegye, hogy a feleségét lecsitítsa.

meg ez a lepontozás is hülyeség, mert ezek vélemények, egyéni ízlést tükröznek, amin nem lehet sem vitatkozni sem ítélkezni. És ez nem verseny.

2014. dec. 19. 11:08
 44/44 anonim ***** válasza:
Ha egy varatlan orokseg utott volna be es a ferjed ki akarna zarni belole az is rendben volna ? Elvegre ha a bajban menekulnel tole akkor a joban se varj osztozast...
2018. nov. 5. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!