Mit csinalnatok ha kiderulne hogy a ferjednek van egy gyereke akirol nem tudott?
Figyelt kérdés
Egy ot eves gyerekrol van szo. A no nem szolt neki amikor terhes lett nem tudott rola. Most ugy dontott hogy felveszi vele a kapcsolatot,tartasdijat akar. Nem ezt terveztem, koltozni akartunk kozos eletet erre igy keresztulhuztak mindent.Az eset ota nem is beszeltem vele, most tonkrevagta az eletunket azzal, hogy egy ilyen komolytalan kapcsolatba terhes lett ez a no tole. Most mit csinaljak? Ha tudtam volna ossze sem hazasodok vele,nem akarom mas gyereket nevelni. Valjak el?2014. dec. 17. 14:17
21/44 anonim válasza:
"ha ezt előre tudom hozzá sem megyek."
Szerencsétlen pasas!
Két nővel hozta össze a balsorsa, és egyik rosszabb mint a másik!!!
22/44 anonim válasza:
Szerintem meg mázlista! Még időben megtudta, hogy nem érdemes elpocsékolnia az életét valakire, aki végletekig önző és az első probléma megjelenésekor lelépett volna, mert nincs kedve kéthetente reggel felkelni és csinálni egy szendvicset egy gyereknek. Aki nem másé, hanem a férjéé. Mázlista, mert így még van esélye találni végre egy rendes nőt!
23/44 anonim válasza:
Kérdező! Egyáltalán nem mindegy, hogy mikor fogant a gyermek! Ha még azelőtt amikor megismerkedtetek akkor a férjed semmi rosszat nem tett ellened. Sőt ő is áldozat, mert az a nő nem szólt neki a terhességről. Viszont ha akkor fogant amikor már veled volt párkapcsolatban akkor elkövette az egyik legnagyobb gerinctelenséget amit egy ember elkövethet a párjával szemben. Ez egyáltalán nem mindegy! Ha az első esetről van szó akkor nem kéne elválni tőled (Te mit szólnál ahhoz, hogy ha egy előző kapcsolatból származó gyereked miatt nem akarna senki sem a párod lenni?). Viszont ha a második akkor teljes joggal kib@#&hatod mint macskát sz@rni. Igazán leírhattad volna a kérdésben azt, hogy mikor fogant a gyermek, mert döntő tényező.
24/44 anonim válasza:
válj el és véletlen se szaporodj
25/44 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsomag alatt történt de attól még a problema jelen van. Nem hazudtam másnak magam tudta mit gondolok. Az utolsónak meg szaporodni esetleg te szoktál.
2014. dec. 17. 18:14
26/44 anonim válasza:
Tévedsz, minden élőlény szaporodik. Ezek szerint te nem vagy az?
Idióta, legalább gondolkodj mielőtt sértegetni próbálsz :D:D:D
27/44 anonim válasza:
azért a másik no se semmi.5 évig kussba van, aztan kell neki a pénz és csak ugy beállít.valahol megértem a kérdezot.
28/44 anonim válasza:
válj el! hadd ismerkedjen meg egy normális nővel!
29/44 A kérdező kommentje:
26. A szaporodás szó az állatok meg az ilyen t**** nő mint amilyen te vagy cselekedete. Normális ember tudatosan nem ösztönszerűen él. Bár nem valószínű hogy érted a különbseget.
2014. dec. 17. 19:01
30/44 anonim válasza:
Igazad van, elnézést kérek!
Az összes biológia könyv rossz! Az összes tudós téved!!! Neked van igazad!!!
Bocsánat, hogy vitába szálltam a te szellemi nagyságoddal!
Sit terra tibi levis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!