Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok ha kiderulne...

Mit csinalnatok ha kiderulne hogy a ferjednek van egy gyereke akirol nem tudott?

Figyelt kérdés
Egy ot eves gyerekrol van szo. A no nem szolt neki amikor terhes lett nem tudott rola. Most ugy dontott hogy felveszi vele a kapcsolatot,tartasdijat akar. Nem ezt terveztem, koltozni akartunk kozos eletet erre igy keresztulhuztak mindent.Az eset ota nem is beszeltem vele, most tonkrevagta az eletunket azzal, hogy egy ilyen komolytalan kapcsolatba terhes lett ez a no tole. Most mit csinaljak? Ha tudtam volna ossze sem hazasodok vele,nem akarom mas gyereket nevelni. Valjak el?
2014. dec. 17. 14:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
69%
Az tényleg jó ötlet, hogy csináltassatok DNS tesztet! Most már akkor legyen biztos, hogy valóban az övé a gyerek.
2014. dec. 17. 15:06
 12/44 anonim ***** válasza:
90%
Nem lennék boldog és akkor még nagyon finoman fogalmaztam. Nem jöttem volna össze olyan pasival, akinek már van gyereke, de így hogy nem tudott róla, azért egészen más a helyzet. Ha most derülne ki nem hagynám el, mert már szeretem. (Feltéve, ha még a mi megismerkedésünk előtt történt volna a dolog.)
2014. dec. 17. 15:09
 13/44 anonim ***** válasza:
50%
Itt a férjed legalább akkora áldozat, mint te. Gondolod, hogy akarattal gyereket csinál egy nőnek? 5 évig nem is tudott róla, hogy van gyereke. Támogatnod kellene, nem rontani a helyzeten. Apasági vizsgálatot kell kérni, az sem biztos, hogy a párod az apja.
2014. dec. 17. 15:12
 14/44 anonim ***** válasza:
14%

Sokan elegge, undokok a kerdezovel szemben. Meg, jo, hogy ma mar nok eldonthetik, hogy akarjak e egyaltalan mas gyereket nevelni.

En magam sem jonnek ossze egy gyerekes ferfival.... Na "korulottem forog a vilag"!

2014. dec. 17. 15:27
 15/44 Janka néni ***** válasza:

Sajnos ma már nagyon kevés a "múlt nélküli" ember.

Ha igazi társat talál az ember a legkisebb bajom vele, ha van gyereke. Persze ez korfüggő is: pl. 40 körüliek, ha összejönnek, ritka, hogy nincs gyerek a múltbéli kapcsolatból. Vagy, ha ez így van, mert nem volt olyan komoly kapcsolata, amiben a gyerekvállalásig eljutottak,hát ez sokkal inkább elriasztana tőle.

2014. dec. 17. 15:46
 16/44 A kérdező kommentje:
Azért a szüzesseg és a gyereke van között különbség van számomra.Gondolom ti mindenkitől gyereket vállaltatok?Igazából én sajnálom azokat a válaszolokat akik mindig más után következnek és még örülnek ennek.Én nem vagyok oda a gyerekekért és nem leszek hétvéfi nevelőanya nem is ígértem ilyet senkinek.
2014. dec. 17. 16:11
 17/44 anonim ***** válasza:
81%

Elhiszem hogy felzakalat a dolog, DE:

- "most tonkrevagta az eletunket azzal, hogy egy ilyen komolytalan kapcsolatba terhes lett ez a no tole" - nem MOST lett terhes, a gyerek 5 eves. te irtad.

- nem vagta tonkre, adodott egy problema, az o oldalarol erkezett a TI eletetekbe, irtak mar..."joban-rosszban" --> azt te fogod a valassal

- valoszinuleg ha o is tudta volna akkor o sem hazasodik (plane veled), de NEM TUDTA

- "nem leszek hétvéfi nevelőanya nem is ígértem ilyet" - es ki kert meg erre??? ja senki , akkor mit hisztizel?

- es ha esetleg a DNS teszt igazolja hogy nem az ove akkor mit csinalsz????? nagykegyesen megbocsatasz es visszafogadod miutan cserbenhagytad a bajban es buntetted olyanert amit nem is kovetett el?

tenyleg. hagyd el. neked is jobb, neki is.

2014. dec. 17. 16:47
 18/44 A kérdező kommentje:
17. Már leírtam párszor hogy övé a gyerek, DNS-tesztel bizonyítva van. De most vágta tönkre az életünket, mert ez egy komoly probléma ha nem mondta el a nő amikor terhes lett, miért most állít be? Én sem mentem volna hozzá ha ezt tudom. Azért az én problémám mert ha hétvégén ott lesz a gyerek, fel kell kelni hozzá, ellátni stb már megbolygatja az ember életét. Szerinted addig alszok ameddig akarok hétvégén tőle, nem kell neki reggelit, ebédet csinálni. Na látod ettől probléma a gyerek és ha ezt előre tudom hozzá sem megyek. De valószínű hogy válás lesz a vége.
2014. dec. 17. 17:14
 19/44 anonim ***** válasza:
70%
A Jóisten mentsen meg mindenkit az ilyen szánalmas perszónáktól, mint a kérdező!!
2014. dec. 17. 17:19
 20/44 A kérdező kommentje:
19. Na ez aztán a bölcs megfogalmazás. Jó hogy te egy önzetlen ember vagy.
2014. dec. 17. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!