Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok ha kiderulne...

Mit csinalnatok ha kiderulne hogy a ferjednek van egy gyereke akirol nem tudott?

Figyelt kérdés
Egy ot eves gyerekrol van szo. A no nem szolt neki amikor terhes lett nem tudott rola. Most ugy dontott hogy felveszi vele a kapcsolatot,tartasdijat akar. Nem ezt terveztem, koltozni akartunk kozos eletet erre igy keresztulhuztak mindent.Az eset ota nem is beszeltem vele, most tonkrevagta az eletunket azzal, hogy egy ilyen komolytalan kapcsolatba terhes lett ez a no tole. Most mit csinaljak? Ha tudtam volna ossze sem hazasodok vele,nem akarom mas gyereket nevelni. Valjak el?
2014. dec. 17. 14:17
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
30. Elég baj az hogy még mindig nem érted hogy a szó amit használsz pejoratív jelentéssel bír. Nem a biológiát kell idekeverni a szavakat kell értelemszerűen használni.
2014. dec. 17. 19:28
 32/44 anonim ***** válasza:
55%

Én pontosan értem a szó jelentését, pont azért használtam.

De kérlek, akkor pejoratív érelem nélkül más szavakkal: ne hozz a világra utódokat, ne szülj.

Most jobb?? :D:D:D

2014. dec. 17. 19:37
 33/44 A kérdező kommentje:
Nálad a baj nem kevés ha egy kérdésből megállapítod hogy aki kiírja milyen ember.
2014. dec. 17. 19:50
 34/44 anonim ***** válasza:
68%

Azért az érdekes, hogy mindekinek beszólsz aki nem ért egyet veled, ...szánalmas vagy.

Engem vígasztal, hogy a közösség jelentős része tölem függetlenül, de velem ért egyet. Nekem ennyi elég.

Na kiszálltam, okos enged...

A kérdést letiltottam, úgyhogy válasszal ne fáradj.

2014. dec. 17. 20:36
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem a kérdező baját, mármint inkább a férjének lehet ez nagyobb trauma, hiszen egyik napról a másikra lett egy ovis gyereke!

Ő mit szól? Akar fizetni és él apai jogaival? Láthatás stb?

Neked, kérdező, nem kell tenned semmit a gyerekkel, majd a férjed felkel hozzá, csinál reggelit, te meg alhatsz egész nap.

Eléggé sajnálom a férjed, hogy beállít ez a nő a múltból a gyerekkel, te meg, a szíve választottja, csak arra tud gondolni, hogy hogy fog majd szombaton délig aludni....

Ha lesz saját gyereked, azzal ki fog törődni? Egyáltalán hány éves vagy?

2014. dec. 17. 20:51
 36/44 anonim ***** válasza:

Érdekes helyzet, és tényleg fontos lenne tudni, hogy mik a férjed tervei.

Ahogy én belegondoltam, ha öt évig nem kellettem, mint apa, akkor ezután sem lennék része a gyerek életének. A pénzemet leszívhatja, mert sajnos ilyen ez a jogrendszer, de szerintem igazságtalan lenne tőlem bármilyen felelősséget számonkérni.

Ha tudtam volna róla kezdettől fogva, akkor más.

2014. dec. 17. 21:03
 37/44 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy jól tudom, de így utólag nem úgy van, hogy nem követelhet semmit az anya?

Persze jöhet a lelki zsarolás hogy megtagadja a saját gyerekétől a megélhetést bla bla.. de eddig nem jutott eszébe anyukának, hogy kitől van a gyerek?

2014. dec. 17. 22:14
 38/44 Bence_ ***** válasza:

Kötelező az apánál is lennie a gyereknek?

Ha nem akkor nincs veszélyben a hétvégi pihenés.

Ti így háhasodtatok össze, hogy megbeszéltétek, nem lesz gyerek?

2014. dec. 17. 22:16
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg undorito, ahogy a kerdezot becsmeritek.

Mar ne haragudjatok, az egy dolog, hogy nektek egy szendvics keszitesbe kimerul egy gyerekkel valo torodes, meg persze az is, hogy Ti ilyen hord ereju dolgon egy csapasra tul lennetek, es mar a mostoha anyuci szerepebe bujnatok, de azert hagyd dontse el mar mindenki, hogy mit akar, mi ferne bele az eletebe.

En sem maradnek egy gyermekes ferfival, mert annak a gyereknek csak az apja, es elobb-utobb,de az elete resze lesz, ahogy ez az ex is.

Sajnalatos, de senkit nem arra kot a hazassagi esku, hogy egy felbukkant gyereket neveljen.

2014. dec. 17. 22:31
 40/44 anonim ***** válasza:

utolsó

"Szerintem meg undorito, hogy a kerdezot becsmeritek."

Nem csak őt! Most már téged is!!

2014. dec. 18. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!