Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel nagyon megbántottam a...

Ezzel nagyon megbántottam a férjem? Nem ez volt a szándékom, de nem nagyon ért meg.

Figyelt kérdés

Lassan négy hete született meg a második lányunk.

Megmondom őszintén én már második gyerkőcöt sem akartam.

Az első terhesség is nagyon megviselte a testem. Azzal nyugtatott mindenki hogy a második teljesen más lesz. Igazuk volt.

Az első terhesség amolyan "pokoltornáca" volt, de a mostani inkább olyan harmadik bugyor.

A császármetszésről ne is beszéljünk...

A lényeg, hogy a férjem pár napja elkezdte mondogatni, hogy pár év múlva jöhetne még egy.

Ma délután is feldobta a témát. Gondoltam ideje rövidre zárni, kijelentettem, hogy a nagy pacikukit, én többet nem szülök, nincs az a magasabb entitás!

Azzal érvelt, hogy a picit is hogy szeretem, pedig nem akartam.

Végül azt vágtam hozzá, félig viccesen, hogy "tudod mit? Neked lehet még gyereked, de nekem már nem lesz több!"

Erre bevágta a durcit.

Pedig szerintem nekem van okom megsértődni,mert kicsit olyan ez, mintha letojná az én részemet a dologban.

Mert amihez neki egy orgazmust kell hozzáadni, az nekem majd' 40hét pokoljárás.

2014. dec. 14. 22:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
7%
24-es, ha midezeket te megosztod férjeddel és ő megérti, ne csodálkozz hogy rövid időn belül nem fog hozzádnyúlni, mert nem fog akarni az a csak közösülni vágyó hím állat lenni aki ekkora fájdalmat és szenvedést okoz szeretett párjának csak azért hogy ő gyönyört érezzen. Aztán majd írsz ide hogy mit is csinálj mert a férjed hanyagol, vajon szeretője van e vagy más betegsége? És eszedbe sem fog jutni hogy te okoztad mártíromságoddal.
2014. dec. 15. 02:12
 32/50 anonim ***** válasza:
9%
A kérdezővel is azt hiszem hamarosan újra találkozunk itt amikor párja érdektelensége miatt fog panaszkodni. És neki sem fog eszébe jutni hogy valamikor "olyanokat" mondott...
2014. dec. 15. 02:16
 33/50 anonim ***** válasza:
0%
😂
2014. dec. 15. 03:30
 34/50 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen igazad van , lehet kicsit sarkosan fogalmaztal tény .. De majd megbékél a férjed !
2014. dec. 15. 04:59
 35/50 anonim ***** válasza:
85%
A kismamaság alatti hormonváltozások és most a frissen szült állapot nem az ideális időpont a család továbbtervezésére. Most még örülsz ha nem kapsz tejlázat, vagy van annyi időd a baba mellett hogy meg tudsz fürödni. Majd ha a pici másfél-két éves lesz és tudsz tiszta fejjel átgondolni mindent kitaláljátok mit szeretnétek.
2014. dec. 15. 05:08
 36/50 anonim ***** válasza:
94%
Senkit sem lehet gyerekvállalásra kényszeríteni, szóval ilyen szempontból igazad van, nyilván. De azért ezt szebben is kifejezhetted volna.
2014. dec. 15. 06:13
 37/50 anonim ***** válasza:
77%

Maximálisan megértelek, hogy nem akarsz már szülni.Semmiképp nem ajánlanám , hogy szülj.Ha ilyen pokoljárásként élted meg a szüléseket ne szülj!

Megértem a reakciódat felháborodásodat a férjeddel szemben.Ha valamiben hibáztatni akarnálak akkor abban hibáztatnálak, hogy miért mentél egyáltalán bele a szülésekbe.Főleg a második szülésbe.Mármint a terhességbe.Persze ezért most már kár rágódni. Viszont ne kövessél el újabb hibát. A testi tüneteid ennél tökéletesebben nem is tudta volna megmutatni Neked, hogy mennyire nem akartál Te gyereket.Nem azt állítom, hogy egyáltalán nem akartál , lehet , hogy "még nem", vagy "már nem", vagy "nem a jelenlegi párodnak", vagy mit tudom én.Sajna sok nő belemegy a "terhességbe" úgy hogy nagyon nem is akarja (aztán így lesz valóban teher a terhesség),...mert elvárja a társadalom, elvárja a férj, elvárja a szülő, stb. Sok férj mindenáron gyereket akar , miközben nem is törődik azzal, hogy a nő akarja e igazán. A kapcsolat elején sem lehet ezt mindig egyértelműen tisztázni, hiszen az ember nem egy robot (jobb esetben), hogy előre mindent beprogramozzunk.Igen rossz érzés fog akkor is el amikor sok szülő nyaggatja a gyerekét, hogy "mikor lesz már unoka". Miközben egyáltalán nem törődik azzal, hogy a gyereke akar e egyáltalán gyereket, illetve, hogy mikor, merre,stb.

2014. dec. 15. 07:29
 38/50 anonim ***** válasza:
84%
Gratulálok az olyan férfinak és nőnek is,aki a női testet semmibe veszi és csak arra tartja,hogy éveken keresztül gyereket fabrikáljon és szüljön. Elég primitív hozzáállás. Van,akinek meg sem kottyan 3-4 terhesség és szülés,de van ,akit egy is rettenetesen megterhel. Nem a középkorban élünk,hogy a nő dolga a szaporodás legyen.Aki pedig azt írta,hogy az ilyet el se kellett volna venni,na az a legjobb a sorban. Ha nő,akkor ő a tökéletes szülőgép biztos,ha férfi,akor pedig jár a szája,közben meg kur*ázni jár,mert a lestrapát asszony már nem jó,csak szülni. Az én terhességem nem borzasztó,de vannak problémák és nehézségek,amik igen,vele járnak. A párom mégis azt mondja,hogy még egyszer nem akar ennek kitenni,elég egy gyermek,akit biztonságban fel tudunk nevelni. Mert mi nem a segélyre meg a cs.pótlékra akarunk alapozni,de ez más téma. Miért kell egy óvodát szülni otthonra? Hogy utána-ebben a jó kis kiszámítható világban-annyival több éhes száj legyen?Egy nőt pedig nem lehet kényszeríteni a szülésre. A férfinak tényleg csak egy szex, dolgozni meg amúgy is dolgozik,szóval mégis a nőé a nagyobb áldozat. A párom és sok ismerős férfi szerint is.
2014. dec. 15. 08:19
 39/50 anonim ***** válasza:
80%

Abszolút megértelek kedves kérdező. Van 2 gyereketek, többet nem akarsz..ezt tiszteletben kell tartania a férjednek is. Nem arról van szó, hogy mindketten gyereket akartatok, csak aztán idővel meggondoltad magad és nem szülsz egyet sem...hanem arról, hogy van kettő..ennyi elég.

Szóval ha a férjed ezen megsértődik, megbántódik, akkor nem százas.

2014. dec. 15. 08:28
 40/50 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván, ha a férjed tudna erről a pokoljárásról, és harmadik bugyorról, akkor nem mondott volna ilyet.

de szerintem fogalma sem volt arról, hogy te a pokolba kívánod az egészet, csk annyit látott, hogy jó nem akartad, de szereted.

Inkább beszélj vele erről, persze majd ha lehiggadtok és rendben leszel fizikálisan is, addig jegeljétek.

Számomra az is elég elképzelhetetlen, hogy úgy legyek terhes, hogy nem akarom...aztán meg ezt vágom a férjem fejéhez, meg hozzá még azt is, hogy neki lehet gyereke, de neked már nem lesz több.

Kommunikáció! Higgadtan és normálisan!

2014. dec. 15. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!