Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel nagyon megbántottam a...

Ezzel nagyon megbántottam a férjem? Nem ez volt a szándékom, de nem nagyon ért meg.

Figyelt kérdés

Lassan négy hete született meg a második lányunk.

Megmondom őszintén én már második gyerkőcöt sem akartam.

Az első terhesség is nagyon megviselte a testem. Azzal nyugtatott mindenki hogy a második teljesen más lesz. Igazuk volt.

Az első terhesség amolyan "pokoltornáca" volt, de a mostani inkább olyan harmadik bugyor.

A császármetszésről ne is beszéljünk...

A lényeg, hogy a férjem pár napja elkezdte mondogatni, hogy pár év múlva jöhetne még egy.

Ma délután is feldobta a témát. Gondoltam ideje rövidre zárni, kijelentettem, hogy a nagy pacikukit, én többet nem szülök, nincs az a magasabb entitás!

Azzal érvelt, hogy a picit is hogy szeretem, pedig nem akartam.

Végül azt vágtam hozzá, félig viccesen, hogy "tudod mit? Neked lehet még gyereked, de nekem már nem lesz több!"

Erre bevágta a durcit.

Pedig szerintem nekem van okom megsértődni,mert kicsit olyan ez, mintha letojná az én részemet a dologban.

Mert amihez neki egy orgazmust kell hozzáadni, az nekem majd' 40hét pokoljárás.

2014. dec. 14. 22:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%
ejnye..négy hetes kismamának nem kell ilyeneket mondani, nem kell ilyenről beszélni... most sok a dolog, jöjj rendbe, béküljetek, majd 1 év múlva mgbeszélítek
2014. dec. 14. 22:49
 12/50 anonim ***** válasza:
70%
Csak nehogy megfogadja a jó tanácsod!
2014. dec. 14. 23:07
 13/50 anonim ***** válasza:
10%
40 het pokoljaras .. nem tudom hogy lehet igy beszelni a terhessegrol, ez aztan az igazi no:)
2014. dec. 14. 23:13
 14/50 anonim ***** válasza:
61%
Különben is a pokol harmadik bugyra annyira nem is durva, itt csak fejjel lefelé vagy beszorítva kőlyukakban és a talpaidat tűz égeti.
2014. dec. 14. 23:17
 15/50 A kérdező kommentje:

13.

Szerintem valahogy kimaradt a rózsaszín köd a DNSemből. Bár nem hiszem hogy az tesz igazi nővé.

2014. dec. 14. 23:29
 16/50 anonim ***** válasza:
93%

13-as!

Szerinted a terhesség viselésétől függ, hogy valaki mennyire nő?

2014. dec. 14. 23:41
 17/50 anonim ***** válasza:
81%
Igen, attól lesz valaki igazi nő, hogyha felhőtlen boldogsággal, egyetlen zokszó nélkül végigokádik 9 hónapot, széles vigyorral az arcán tűri, ahogy szétmegy az összes ízülete, a gyomra, a bőre, kéthetente megturkálják, majd tizenpár órás masszív fájás sorozatok és gátmetszés után kiprésel magából egy 4 kilós csomagot, vagy éppen felvágják a hasát, s mindkettő után még hónapokig pihennie kell, mire begyógyulnak a szétszakadt szövetei. Nem is értem, az IGAZI nők miért nem esnek teherbe rögtön a szülés után, miért nem fészkelik be magukat egy nagy terembe, és lesznek anyakirálynők, mint az alienek, akiknek semmi más dolguk nincs az életben, csak feküdni egy szobában és 9 havonta szülni. És ennek nagyon nagyon örülni. De komolyra fordítva a szót, mindenki szereti a gyerekét, mindenkit boldoggá tesz az anyaság, de ettől függetlenül a terhesség és a szülés az első másodperctől az utolsóig kegyetlen, borzalmas kínszenvedés.
2014. dec. 14. 23:49
 18/50 anonim ***** válasza:
21%

Kérdezőnek és 2-esnek!

Hogy a fenébe lenne csak a nemzés a férjének a része?!

A várakozásban is együtt van a feleségével, együtt élnek, segít neki, ő is részese annak, hogy közösen megteremtik a megfelelő körülményeket, stb.

Sajnos ez nagyon primitív gondolkodás, már megbocsássatok.

A férj boldogságában mondta, nyilván, hogy szeretne még egy babát. A Kérdező meg nem gondolta át, hogy csak azt kellett volna mondania: erőt kell gyűjtenem, ez most nem aktuális téma, majd meglátjuk stb. Ehelyett letámadta a boldog apukát, aki a csodálatát és szerelmét is kifejezte azzal, hogy mennyire szeretném még jobban megerősíteni a házasságukat majdan még egy kisbabával.

Válaszul agresszivitást és megalázást kapott.

Ez nagyon csúnya reakció volt. Nem csodálom, hogy megsértődött.

Könnyű ám, elvenni egy férfi, apa, férj kedvét attól, hogy helyt álljon. Ha csalódnia kell, ha megalázzák, ahelyett, hogy elismernék az igyekezetét, akkor előbb-utóbb "kiszáll", rád hagyja a gondokat, más elfoglaltság után néz, aztán ottmaradsz egyedül a két gyerekkel, és lehet zsörtölődni, panaszkodni.

Én bocsánatot kérnék tőle a helyedben.

2014. dec. 14. 23:50
 19/50 anonim ***** válasza:
17%

17-es!

Benned egy ádáz feminista veszett el. Nem irigyellek.

Nagyon boldogtalan lehetsz.

Hogy a várandósságot tehernek fogod fel, hogy az új életet, aki belőled és a szerelmedből fogant csak egy csomagnak, mindent elmond. Nem is lemezem tovább.

Szánalmas. :-(

2014. dec. 14. 23:52
 20/50 anonim ***** válasza:
8%
13-as vagyok, nem is reagalok semmire, a #19-es tokeletesen leirta!
2014. dec. 14. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!