Ezzel nagyon megbántottam a férjem? Nem ez volt a szándékom, de nem nagyon ért meg.
Lassan négy hete született meg a második lányunk.
Megmondom őszintén én már második gyerkőcöt sem akartam.
Az első terhesség is nagyon megviselte a testem. Azzal nyugtatott mindenki hogy a második teljesen más lesz. Igazuk volt.
Az első terhesség amolyan "pokoltornáca" volt, de a mostani inkább olyan harmadik bugyor.
A császármetszésről ne is beszéljünk...
A lényeg, hogy a férjem pár napja elkezdte mondogatni, hogy pár év múlva jöhetne még egy.
Ma délután is feldobta a témát. Gondoltam ideje rövidre zárni, kijelentettem, hogy a nagy pacikukit, én többet nem szülök, nincs az a magasabb entitás!
Azzal érvelt, hogy a picit is hogy szeretem, pedig nem akartam.
Végül azt vágtam hozzá, félig viccesen, hogy "tudod mit? Neked lehet még gyereked, de nekem már nem lesz több!"
Erre bevágta a durcit.
Pedig szerintem nekem van okom megsértődni,mert kicsit olyan ez, mintha letojná az én részemet a dologban.
Mert amihez neki egy orgazmust kell hozzáadni, az nekem majd' 40hét pokoljárás.
"Mert amihez neki egy orgazmust kell hozzáadni, az nekem majd' 40hét pokoljárás."
Ezzel a kijelentéssel te az ő részét nézed le az egészben. Gondolom részéről sem addig tart a gyereknevelés hogy egy orgazmus...
Hát ezt most nem tudtad jobban. Mert tényleg a terhességről van szó. Abban pedig istenigazából mennyi része van a férfinek? Ott az elején vadul egyet, de utána nekem van folyamatos hányingerem, szédüleésem, csont és ízületi fájdalmam, felborult hormonháztartásom, isiászom, evészavarom, refluxom, és a végére bejött egy kis epepangás is.
És akkor még nem nyiszálták szét a hasam
4.
Miért is?
Kifejtenéd, kérlek?
Hát, a gyerektervezést a házasságkötés előtt kellett volna megbeszélni. Vagy benned azóta változott ez meg? Én nem mondom, hogy egy álom a császár, nekem is volt kettő, az első szövődményes, amiből sosem fogok felgyógyulni teljesen, de ez nem tartott vissza a 3-ik baba vállalásától. A sima szülést sem mondanám könnyűnek.
Persze mindenkinél más, van aki gyorsan komplikációmentesen túl van rajt, meg vannak ilyenek mint mi, akiknek nem adják könnyen. Én a terhességeket nagyon élveztem, imádtam pocis lenni, érezni, ahogy bennem növekszik egy kis élet, akiket már akkor imádtam, amikor megláttam a 2 csíkot a teszten.
Első babáddal is császároztak? Mi volt annyira szörnyű a terhességekben neked? Ezt csak ti ketten tudjátok megbeszélni, más hiába ad tanácsot. Mondjuk a férjed részéről is butaság, hogy 4 héttel a szülésed után ilyenért durcáskodik. Ő mindig 3 gyereket szeretett volna? Kényszer hatására egyébként ne szülj többet szerintem, ha te magad nem vágysz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!