Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel nagyon megbántottam a...

Ezzel nagyon megbántottam a férjem? Nem ez volt a szándékom, de nem nagyon ért meg.

Figyelt kérdés

Lassan négy hete született meg a második lányunk.

Megmondom őszintén én már második gyerkőcöt sem akartam.

Az első terhesség is nagyon megviselte a testem. Azzal nyugtatott mindenki hogy a második teljesen más lesz. Igazuk volt.

Az első terhesség amolyan "pokoltornáca" volt, de a mostani inkább olyan harmadik bugyor.

A császármetszésről ne is beszéljünk...

A lényeg, hogy a férjem pár napja elkezdte mondogatni, hogy pár év múlva jöhetne még egy.

Ma délután is feldobta a témát. Gondoltam ideje rövidre zárni, kijelentettem, hogy a nagy pacikukit, én többet nem szülök, nincs az a magasabb entitás!

Azzal érvelt, hogy a picit is hogy szeretem, pedig nem akartam.

Végül azt vágtam hozzá, félig viccesen, hogy "tudod mit? Neked lehet még gyereked, de nekem már nem lesz több!"

Erre bevágta a durcit.

Pedig szerintem nekem van okom megsértődni,mert kicsit olyan ez, mintha letojná az én részemet a dologban.

Mert amihez neki egy orgazmust kell hozzáadni, az nekem majd' 40hét pokoljárás.

2014. dec. 14. 22:18
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
85%
neked adok igazat
2014. dec. 15. 00:03
 22/50 anonim ***** válasza:
68%
Ha a nő akar gyereket és a férfi nem, akkor valahogy nem jönnek az ilyen fennkölt mindatok: "Ehelyett letámadta a boldog apukát, aki a csodálatát és szerelmét is kifejezte azzal, hogy mennyire szeretném még jobban megerősíteni a házasságukat majdan még egy kisbabával. "
2014. dec. 15. 00:07
 23/50 anonim ***** válasza:
20%
Kedves kérdező meg 17es bár anyukátok gondolkodott volna így mielőtt a világra hozott volna benneteket...Úgy adjátok elő a hisztit mint ha a világon csak ti szültetek volna.Nem akarsz gyereket nem kell.Senki nem kényszerít rá h szüljél.Azért kiváncsi vagyok ha anyátokat megkérdezitek milyen volt a szülés és ha vissza mehetne az időbe vállalná e..úgy h tudja pontossan hogy milyen érzés.
2014. dec. 15. 00:08
 24/50 anonim ***** válasza:
83%
Én neked adok igazat, bár szerintem nem beszéltél a fájdalmaidról a férjed olyan mélységekben, hogy szinte már ő is érezze azokat, a kommunikáció hiányát látom. Egy férfinek szerintem borzasztó nehéz lehet felfogni, hogy min megy keresztül egy nő egy terhesség alatt (és, aki ezeket a nehézségeket egybe veti azokkal, hogy a férfinek el kell viselnie a hangulatingadozásokat, meg kímélnie kell a nőt, hát azt inkább nem minősítem, mert annak még nyilván nem volt igazi, szenvedős terhessége, aminek a 9 hóját valóban teherként kellett megélnie, az új élet születik a testemben, szerelmünk gyümölcse-maszlag teljes hiányában). Ezeket oszd meg vele, vond bele őt is, hogy mit érzel, ha kell nyugodtan részletezned neki, hogy ezek a fájdalmak hogyan érnek téged a mindennapokban, és akkor talán ő is felfogja majd (belegondolva, hogy ezeket neki kellene elviselnie akkor mi lenne vele) neked nem olyan nagy buli 3 évente szétkaszaboltatni a hasadat, mert ő éppenséggel fiút is szeretne (nem tudom, csak példa), meg nagy családot. Vagy adókedvezményt, meg akármit.
2014. dec. 15. 00:12
 25/50 anonim ***** válasza:
75%
Azert hisztizik, mert szeretne fiut. Az meg hogy neked ez nem jo, az nem baj. Egyebkent 3 csaszar nem tesz jot neked.
2014. dec. 15. 00:13
 26/50 anonim ***** válasza:
82%

Tudod Joe, amikor ti ferfiak okoskodtok a terhessegrol es szulesrol, akkor en ugyanugy gunyorosan mosolygok rajtatok, ahogy ti szoktatok, ha egy no az alkatresz boltba megy.

Mit ertesz te hozza?

2014. dec. 15. 00:17
 27/50 anonim ***** válasza:
91%

2-es vagyok, nem értitek tényleg?

A kérdező a terhesség fizikai részéről ír. Ebben csak a várandós nő vesz részt. Az apa izgulhat, de nem hány minden reggel.

Ha férjemet tökön rúgják, sajnálhatom, együtt érezhetek vele, de nem fogom fizikailag érezni a fájdalmát.

2014. dec. 15. 00:22
 28/50 anonim ***** válasza:
73%

Férjed egy tulok, egyfelől ha csak pár év múlva szeretne egy harmadik gyereket akkor minek felhozni a témát 4 héttel a második születése után? Logika nulla.

Másfelől meg a gyerek akkor jöjjön ha mindkét fél akarja, ha te már a másodikat se nagyon akartad akkor végképp nem értem minek veri az asztalt. Ez két ember közös döntése, és mindkét félnek ugyanannyi beleszólása van és igen, kialakulhat patthelyzet, de én úgy gondolom két gyerekkel a háta mögött nem hiszem, hogy bármi panaszkodni valója is lenne. Vagy a családi adókedvezményre hajt?

2014. dec. 15. 00:52
 29/50 anonim ***** válasza:
15%
X10-es,mert a férjed egy gentleman.Ha egy nő képes valamire fizikailag,akkor a férfi is,efelől ne aggódj :)
2014. dec. 15. 02:01
 30/50 anonim ***** válasza:
84%
#29: a pasik szoktak már egy náthával is végrendeletet írni :)
2014. dec. 15. 02:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!