Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a hölgyek akik szeretőt...

Azok a hölgyek akik szeretőt tartanak, miért nem lépnek ki a házasságból inkább? Mire jó az hogy valaki ezt évekig csinálja?

Figyelt kérdés
A kérdés direkt hölgyekről szól.
2014. dec. 11. 14:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hetente felteszed ezt a kérdést. Rohadt uncsi.

Az urak miért nem lépnek ki?

Mert kell a pénze? Hagyjuk már ezt a süket dumát. SOkszor a feleség keres jobban, és a statisztikák szerint, minél jobban keres egy nő, annál valószínűbb, hogy félrelép, mert nem függ a férjétől.

2014. dec. 11. 15:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi az aki szeretőt tart a házasságban.. Mindenki azért TARTJA és nem lelép vele...mert ÍGY KÉNYELMESEBB! Hogy kinek mi miatt..az már más kérdés. Egy férfinak azért kényelmesebb egy szeretőt csak tartani, mert nem jár semmilyen kötelezettséggel...illetve otthon az asszony mos, főz, takarít rá...minek lépne ki ebből a kényelemből? Egy nő meg például azért csak tartja a szeretőt, mert a férjének több pénze van..így kényelmesebb élnie...de közben hetyeghet is titokban kedvére.
2014. dec. 11. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Janka néni pont a tefajta cafkák miatt ilyen a világ. Ha viszket, menj orvoshoz...
2014. dec. 11. 19:42
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

off: Nem tudom? Szerintem meg több bajt okoznak a világon a hozzád hasonló kiégett, negatív, rosszakaratú, irigy emberek, mint te!

on: Kedves kérdező, azért mert a férjüket is szeretik. Mert összeköti őket sok-sok év, sok-sok kellemes emléke.

2014. dec. 11. 20:47
 15/20 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó: sose voltam még olyan helyzetben, hogy megcsaljam a férjemet ez tény, de számomra elképzelhetetlen, hogy akit szeretek, azt eláruljam, hátba támadjam, megbántsam, és meghazudtoljam az "együtt töltött sok-sok év, és azok emlékét"
2014. dec. 11. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem csaltam meg, de ettől függetlenül nem ítélkezem. Nem látunk mi innen bele egy kapcsolatba sem, nem tudjuk kinek mi a mozgatórugója. Nem hiszem, hogy minden megcsalásért csak a megcsaló lenne a hibás, miközben a megcsalt fél mindent belead a házasságukba.
2014. dec. 11. 23:10
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
És mi is a megcsalás egyáltalán? Egy mosoly? Egy csók? Pár kedves szó? Egy levél? Vagy kizárólag a szex?
2014. dec. 11. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Sokszor társadalmi elvárás is van amögött, hogy fenn kell tartani a jó házasság látszatát a gyerekek mellett, és akit így neveltek, főleg a nők, azok erre adnak. Én nem vagyok érintett, de sok hasonló példát látok erre a környezetemben, férfiak és nők egyaránt, azért van szeretőjük, mert válni nem akarnak, az náluk nem opció, de a házasságuk már nem ad elég intimitást, szeretetet, kinek mit. Azt hiszik, hogy ha titokban marad, akkor azzal nem bántanak meg senkit (pedig általában előbb-utóbb kiderül, és sokszor akkor sem válnak).
2017. máj. 14. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem pont anyukám mondta h ok látják milyen szarul élünk, de ne valjak el, keressek vkit. Addigra amugy mar volt :)
2017. máj. 18. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Kiváncsi !!

De nem rosz otthon se

Reggel a férj akivel szex van

Este a szeretovel

2019. szept. 13. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!