Négy éves párkapcsolat vs. Előző házasságból született gyerek?
Nos, nézzük a tényeket:
Egy évben alig találkozik veled a fiad, emiatt nem fog közöttetek kialakulni olyan szoros kapcsolat.
Ha azt mondod, te otthon maradsz, akkor vagy a párod szakít veled, vagy a távolság miatt vesztitek el egymást. Valljuk be, a távkapcsolatok 75%-a bukással végződik.
Lehet több barátnőd is, de fiadból csak egy (jelképesen értve).
ha ragaszkodsz a gyerekedhez, el se indulj, mert csak kínszenvedés lesz neked. (meg a gyereknek) MOST döntsd el és gondolkodj el rajta, hogy ha választanod kellene, 5 év múlva kihez szeretnél tartozni. Ha kimész Hollandiába a gyerekeddel való kapcsolatodnak annyi. Ha nem mész, akkor a párkapcsolatodnak annyi.
Amúgy mennyi idős a gyerek? Nem lehet róla szó, hogy veletek menjen?
Gondolom a kinti munkádtól függően tudnál hazajönni.
Ha mondjuk 4hetente hazajössz 1 hétre és azt a fiaddal töltöd, az nem megoldás?
Ha nagyobb lesz úgyis kint tölti majd a nyár egy részét (vagy az egész nyarat), gondolom az exed se bánná ha év közben is kimenne a gyerek hozzátok párszor.
Szerintem minden csak megbeszélés kérdése.
Meg lehet ezt oldani.
Nálunk is ugyanez a helyzet. (majdnem)
Én nyáron megyek ki németbe, és a párom jön velem.
Neki van egy 11 éves kislánya az előző kapcsolatából.
Most gondolkozzunk logikusan.
Jelen esetben egy albérletben tengődünk. A gyerektartást épp hogy tudjuk fizetni.
Ha most kint vagyunk akkor a gyereknek is több jut.
Ha nem nem 2 hetente van nálad, hanem mondjuk évente a nagyobb szünetekben?
Szerintem pont amiatt amit az első hozzászóló írt, válaszd a párod.
Mert: Lehet, hogy barátnőd akármennyi lehet, viszont egy normális kapcsolatod lehet hogy nem sok.
És igen. A gyereked az mindig a gyereked marad.
Akkor is ha dús gazdag vagy, ha koldus, ha egy fedél alatt laksz vele, ha egy másik bolygón, tehát ennyi erővel el sem kellett volna válni, mert a gyerek....
Ja, és mi is pont 4 éve vagyunk együtt a párommal.
19:56 vagyok.
Bocsánat, az kimaradt, hogy most is elég ritkán jön a kislány (kb. 1-2 havonta), de akkor mondjuk péntek délutántól vasárnap estig, vagy ha van egy őszi, tavaszi, nyári szünet akkor több időre.
Úgyhogy ilyen szempontból nekünk könnyebb a helyzetük e téren.
Bocs, nekem egyből az ugrik be, hogy :
Miért kellett válni?
Ha muszáj volt, miért kellett felelőtlenül házasodni??
A modern kor problémája, hogy az embereknek több töredék családja van...
Tudom, ezen már nem lehet változtatni, kívánom, hogy találd meg a megoldást és most légy okosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!