Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Négy éves párkapcsolat vs....

Négy éves párkapcsolat vs. Előző házasságból született gyerek?

Figyelt kérdés
A párom pár hete kapott egy állásajánlatot osvosként, Hollandiába. Remélem mindenki érzi, hogy ezt normális ember nem utasítja vissza. Persze vinne engem is és idővel kint alapítanánk családot. Viszont a fiam itthon maradna a volt nejemmel. Évente csak párszor láthatnám. Össze vagyok törve, tanácsokat szeretnék!
2013. okt. 20. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mindenkép vinném még ha nincs papir akkor is kint az orvosi fizetéssel ezerszer szebb jövő vár a gyerekre mint bármi amit itt kaphat ha az exnek van egy kis józan esze magától is belátja.
2013. okt. 20. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:

3assal értek egyet!

ha nagyobb lesz, lesz lehetősége nálad tölteni nyarakat, akár dolgozni, ami nyelvhasználat szempontjából remek lenne!

2013. okt. 20. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az internet világában ez probléma? Nekem a testvérem lakik kint (nagyon jóban vagyunk), heti szinten beszélünk, web-kamerázunk, ha pedig találkozunk olyan, mintha egy hete váltunk volna el egymástól. Annyi csak, hogy egy gyereknél jobban oda kell figyelni, neked kell keresned őt, kérd meg az anyukáját is, hogy biztosítsa a lehetőséget a netes kapocslattartásra, stb. De szerintem kivitelezhető. Persze, tudom, nem ölelheted meg, nem puszilgathatod össze, nem ugyanaz, de arra, hogy megmaradjon köztetek a kapcsolat, nagyon jó! Később pedig, ha már úgy álltok anyagilag, és a gyerek is nagyobb lesz, kimehet majd hozzátok nyaralni pár hétre, ami hatalmas élmény lesz neki.
2013. okt. 20. 23:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Nincs nevelőapja, az anyja még reménykedik, hog újra együtt leszünk. Megcsalt, nem fogok neki megbocsátani. Most boldog vagyok a párommal, ő minden tekintetben különb.
2013. okt. 21. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
A helyedben mennék a párommal külföldre. Azért a mai világban Hollandia nem a világvége. Szerintem többször tudnátok találkozni a gyerekeddel mint gondolnád. Minden szünetet töltsön kint nálatok, időnként te is hazajöhetsz hozzá és ha nagyobb lesz, majd egyedül is utazhat. Még az is lehet, hogy egyszer nálatok fog kikötni. Tudom hogy nem ugyanaz, de a neten is tudtok minden nap videóbeszélgetni. Vannak olyan nemzetközi sulik is, ahol egy évet Magyarországon egy évet adott külföldi országban jár a gyerek. Lehet van ilyen Hollandiába is, nézzetek utána ennek is.
2013. okt. 21. 11:16
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a rosszul választottál opció áll fent az esetedben. Rossz emberrel vállaltál gyermeket. Most ennek a rossz döntésednek a következményeit próbáld okosan megoldani.
2013. okt. 21. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Kötelességed a saját boldogságodat kergetni az életben, nehogy aztán ráfogd másokra, amiért nem tehetted meg.

Továbbá kötelességed minél jobb kapcsolatot alakítani és fenntartani a fiaddal. Ez az ő érdeke, az anyja is neki akar jót, ezért bátran kérheted, hogy segítsen ebben, a technikai kivitelezésben, és a találkozások bonyolításában. Pl. jó előre megbeszélt és betartott hazalátogatások során sokat számít, hogy mennyit tud veled lenni, ehhez meg együtt kell működnötök.

2013. okt. 21. 20:44
 18/18 anonim válasza:
A Mi helyzetunk is hasonlo pillanatnyilag. Paromnak 2 kislanya van 5 es 8 eves a volt nejetol. Meg van orulve ertuk es minden hetveget velunk toltenek most, de munkahely miatt az orszag masik felere kell koltozni igaz az nem kulfold, de igy sem tudnak talalkozni majd csak havonta egyszer. En ugy nyugtattam meg / ugy nez ki sikerrel/, hogy hasznalhatjak akar minden este a skype-t ahol ugye videon eloben lathatjak egymast orakon at is akar. De ami a legfontosabb, hogy az uj munka lehetoseggel egy sokkal jobb es biztosabb jovot tudunk felepiteni a gyerekeinek. A szunidoket meg persze velunk toltik majd. A Te helyzeted azert kecsegtetobb szamomra, mert olyan lehetoseget tudnal adni a kicsinek ami a mai vilagban nagyon megbecsulendo. Ha kint fogsz elni O is kikoltozhet hozzad ha ugy dont kesobb es talan azt mondani sem kell, hogy milyen lehetosegei lennenek Mo-hoz viszonyitva. Ne a Te pillanatnyi szuksegletedet tartsad szem elott, hanem a fiad jovojet, hogy akkorra mit fogsz tudni nyujtani neki. Szerintem kivitelezheto. Drukkolok, hogy sikeruljon.
2014. jan. 7. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!