Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pofontol kimozdult az...

Egy pofontol kimozdult az állkapcsom, mit mondjak a dokinak?

Figyelt kérdés
egy rettenetes kapcsolatban vagyok. a pàrom éjszaka tévézni akart, én pedig kértem, vegyen fel fulhallgatot, hogy tudjak aludni. azt mondta, vigyem neki oda, semmi légyszives, vagy dràgàm, stb. és ezen én rendesen kiakadtam, mondtam, keresse meg o, ha màr o akar éjszaka zajongani. erre mint egy durcàs hulye gyerek felhangositotta a tévét, és mivel mindketten halàl fàradtak voltunk, elkezdodott egy véget nem éro szitkozodàs, ami tettlegességig fajult..elkezdtem lokdosni, és szidtam én is ot, o is engem..a dolog akkor durvult el, amikor az àgyhoz vitte a tévét és onnan nézte volna, és én el akartam tenni a gépet, ekkor belém rugott volna, de én elkaptam a làbàt és mivel konnyu az àgyunk, ezért elhuztam vele egyutt az egész berendezést..szo szot kovetetett és lokdostem tovàbb, teljesen elborult az agyam, hogy velem igy lehet bànni??..ekkor lekevert egy hatalmas pofont, amitol kimozdult az àllkapocs-csontom. el kellene mennem dokihoz, de nem mondhatom meg mi tortént. végulis én is hibàs vagyok, én is tàmadtam, karmoltam, és provokàltam, o pedig azt mondja, védekezésbol tette. de mit mondjak a dokinak???
2010. febr. 1. 14:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
55%

Akkor Téged jól tönkrevágtak. Tudom milyen otthon azt hallgatni, semmire nem vagy jó, az egész család az össz rokonsággal személyenként mindenki szuper, ügyes, okos, stb..."látod, ő ilyen okos, látod, ő sokra vitte, csak te vagy a hülye..."

Az viszont biztos, hogy nagyon rossz helyen kerested a párod személyében az orvoslást a problémádra. Történetesen azt, hogy végre olyan otthonod legyen, ahol teljes értékű embernek érzed magadat és kimutatottan megbecsült tagja vagy a környezetednek. Amikor belemenekültél a kapcsolatodba, nyilván bíztál abban, hogy ez így is lesz. Ma már látod, hogy nem így van. Közhely, de igaz, tévedni emberi dolog.

Saját magadért adj magadnak esélyt, és fontold meg, hogy többre vagy érdemes, senki nem érdemli ezt.

Nem gondolom, hogy értéktelen , hülye ember lennél, azt gondolom össze vagy zavarodva, mert egész életedben olyan elvárásokat állíthattak eléd, ami nem Te vagy, bár a családi problémáitok itt nem kerültek felszínre. Én csak bíztatni tudlak, hogy ne gondold, mindíg Veled a baj, Te vagy úgyis az oka mindennek, úgyis mindenért Te vagy a hibás. Ebben egy megfelelő partner sokat tud segíteni, bár az sem egyik napról a másikra adja vissza az embernek az önbizalmát. Tudom, mert végigcsináltam egy hasonló helyzetet és hasonló háttérrel.

2010. febr. 1. 15:40
 32/44 anonim ***** válasza:
51%
jobban felment bennem a pumpa amikor azt mondtad te vagy a hibás, mint amikor a pofonvágásról irtál. Nehogymár te legyél a hibás. ha ő fáradt lesz, persze tekintettel kell leni rá. ugye? hogy is van ez? .......
2010. febr. 1. 15:52
 33/44 anonim ***** válasza:
39%

Én ezennel visszaszívtam a megérdemelted mondatom.

Ayámat is verte apám egy olan dologért amit akkor tett amikor még csak nem is ismerte.Elmebeteg őrült férfiak,ezért vagyok én femiista (sajnos)...menj barátnőhöz vag bárki máshoz csak ne menj vissza

2010. febr. 1. 16:04
 34/44 anonim ***** válasza:
79%

Te éppenolyan hibás vagy,mint a párod!Kiprovokáltad az erőszakot,mert te is erőszakos vagy.Erre nem mentség,hogy nem ez az első eset,és nincs már önbizalmad.Ha neked nem tetszene az erőszak és a veszekedés,akkor az első esetben otthagytad volna,és nem maradtál volna egy rossz kapcsolatban.Gondolom, a pszihológusodnak is ez a véleménye. Miért nem tudsz elmenni a diploma előtt? Nem lenne,aki eltartson? Ha a diploma után mégsem lesz állásod,akkor mihez kezdesz? Még ha van is egy állás kilátásban,az csak akkor biztos,ha már felvettek és dolgozol.De ilyen viselkedéssel és mentalitással nem is tudsz dolgozni,és egy közösségbe beilleszkedni.

Gondold végig,hopgy mit akarsz,és annak megfelelően dönts.Megéri maradni vagy változtatni akarasz? Ha az utóbbi,akkor sürgősen változtass,és ne kifogásokat keress.

2010. febr. 1. 16:28
 35/44 anonim ***** válasza:
71%
A színtiszta igazat. Ez volt az első, ennél kisebb dologért is megüthet. Én a helyedben összeraknám a cókmókom, meg a gyereket is magammal vinném, és soha viszont nem látás!
2010. febr. 1. 19:15
 36/44 anonim válasza:
78%

A dokinak én annyit mondanék hogy: magánügy. Hazudni akarsz az igazat pedig szégyelled. Köszönöd hogy segít rajtad és kész.

A magánéletedet illetően, ajánlom mottónak: mi a jobb? Egy biztos rossz vagy egy bizonytalan jó????

Ilyen durva alak van bőven, de ebből tanulva csak jobb jöhet, aki mellett te is új ember leszel

2010. febr. 1. 22:25
 37/44 anonim válasza:

Sorry, utolsó vagyok. kihagytam egy szót: ...hazudni NEM akarsz...

Majd írd meg mi volt a dokinál???

2010. febr. 1. 22:28
 38/44 anonim ***** válasza:
Nem olvastam vegig a valaszokat. Biztos valahol igazad van azzal kapcsolatban, hogy neked is jar pihenes! De! Tenyleg Te provokaltad ki a pofont, nem is akarhogyan! Szerintem inkabb a ferjednek kene csaladsegitokhoz fordulni! Legkozelebb kessel mesz neki, mert nem ugy van valami ahogy akarod es nem tudod ezt normalisan megbeszelni vele? Valami mas gond is lehet a kapcsolatotokkal,en megprobalnek egy oszinte beszelgetest es ha nem megy, en osszecsomagolnek es lelepnek a masik fel erdekeben is.
2010. febr. 2. 10:11
 39/44 anonim ***** válasza:
Hozzánk jött be egyszer (kórházba) egy nő (cigány) a férjével és azt állította, h elesett és megütötte magát. Teljesen egyértlmű volt, h a pasas megverte, de mivel végig figyelt, és a nő (gondolom) be volt fenyítva, h mit mondjon, nem mondta az igazat. Kérdeztük a nőtől, h akar-e feljelentést tenni (a pasi majdnem nekünk ugrott), de nem akart, úh. hagytuk.
2010. febr. 2. 12:20
 40/44 anonim ***** válasza:
Nekem annyira fura ez az egész. Szerintem aki szégyelli ezt, nem akar a dokinak beszélni róla, az senkinek nem meséli el ilyen részletesen ezt a dolgot. Érdekes a szüleiddel való kapcsolatot nem részletezed ennyire. Nem lehet, hogy kiszínezted a tegnap estét?
2010. febr. 2. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!