Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pofontol kimozdult az...

Egy pofontol kimozdult az állkapcsom, mit mondjak a dokinak?

Figyelt kérdés
egy rettenetes kapcsolatban vagyok. a pàrom éjszaka tévézni akart, én pedig kértem, vegyen fel fulhallgatot, hogy tudjak aludni. azt mondta, vigyem neki oda, semmi légyszives, vagy dràgàm, stb. és ezen én rendesen kiakadtam, mondtam, keresse meg o, ha màr o akar éjszaka zajongani. erre mint egy durcàs hulye gyerek felhangositotta a tévét, és mivel mindketten halàl fàradtak voltunk, elkezdodott egy véget nem éro szitkozodàs, ami tettlegességig fajult..elkezdtem lokdosni, és szidtam én is ot, o is engem..a dolog akkor durvult el, amikor az àgyhoz vitte a tévét és onnan nézte volna, és én el akartam tenni a gépet, ekkor belém rugott volna, de én elkaptam a làbàt és mivel konnyu az àgyunk, ezért elhuztam vele egyutt az egész berendezést..szo szot kovetetett és lokdostem tovàbb, teljesen elborult az agyam, hogy velem igy lehet bànni??..ekkor lekevert egy hatalmas pofont, amitol kimozdult az àllkapocs-csontom. el kellene mennem dokihoz, de nem mondhatom meg mi tortént. végulis én is hibàs vagyok, én is tàmadtam, karmoltam, és provokàltam, o pedig azt mondja, védekezésbol tette. de mit mondjak a dokinak???
2010. febr. 1. 14:37
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
ezt, és a helyedben bemennék a családsegítőbe is, és elmondnaám ugyanezt.
2010. febr. 1. 14:40
 2/44 anonim ***** válasza:
72%
minek írsz ide, de tleg? most örülni fogsz neki, hogy kapod a sok hülyéző választ, hogy mennyire hülye vagy, hogy még véded is?
2010. febr. 1. 14:41
 3/44 anonim ***** válasza:
80%

Háát nem tudom szerintem imádkozz hogy ne kérdezze meg :D

de szerintem ha itt az interneten kitárogatod akkor csak annyit kell mondanod hogy véletlenül visszafordulásból eltalált xD

jobbat nem tudok kitalálni

4/44 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez nem kamu, akkor neked pszichiáterre lenne szükséged. De gyorsan.
 5/44 anonim ***** válasza:
77%

Én elég alaposan átértékelném a kapcsolatomat, hogyha egy esti tévézés miatt lekevernek egy ekkorát!!! Esze ágában se legyen, hogy kezet emel rám, akármilyen fáradt is, és nem hogy még "védekezésnek" állítja be, és semmi megbánás, vagy bocsánat!! A szemében már nem jelenthetsz sokat, mert nemhogy aludni nem hagy, de még meg is ver... És nem érdemes átnézni fölötte, mert ez csak rosszabb lesz. Te is írtad, hogy kiakadtál, hogy veled lehet így bánni? Hát ha nem hagyod, akkor nem, de amúgy se kéne neki!

Az orvosnak meg azt mondod, hogy megpofoztak. Ennyi. Nem hülye ő se, találkozott már sok sérüléssel, és ilyen eredményt szerintem amúgy is csak erőszakos cselekedettel lehet elérni - ezt ő is tudja.

Nagyon sajnállak, de nem kéne eltűrnöd!

2010. febr. 1. 14:44
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetetlen az ilyen kapcsolat, nekünk anno volt egy felső szomszédunk (fiatal pár) onnan örökösen veszekedés és dulakodás (meg bútortologatás) hangja jött le.. F@sza volt így élni nekünk, na!

Na de a válasz, ha ez tényleg így van, nyugodtan mondd meg a dokinak. Láttak ők már ilyenebbet is, és egy béna hazugságot (hogy pld. beverted az arcod) úgyse fog elhinni.

Ja, és nem ártana felülbírálni ezt a kapcsolatot. Mi lesz ha gyereketek lesz? A gyerek előtt fog verni? Vagy előtte fogtok verekedni?

2010. febr. 1. 14:46
 7/44 anonim ***** válasza:
85%

Ha ilyen balhés a barátod minek provokálod? Legközelebb ki tudja mit tesz veled. Gondolkodj el egy kicsit ezen a kapcsolaton, mi jó sülhet ki belőle? Ha így megy tovább, még bekerültök egyszer a rendőrségi hírekbe.

Hány éves vagy? Igencsak fiatalnak tippellek mindkettőtöket.

2010. febr. 1. 14:48
 8/44 A kérdező kommentje:
igen, de van-e joga a dokinak rendort hivni?? vagy értesiteni a csalàdjogisokat, vagy valami hasonlo??
2010. febr. 1. 14:48
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy maflásnál még nem kell hivatalból értesítenie a rendőrséget. Ahhoz valami komolyabb sérülés kell.
2010. febr. 1. 14:49
 10/44 anonim ***** válasza:
95%
Mivel felnőtt emberek vagytok, nagykorúak, és nem golyóütötte lőtt sebed van, teljesen kizárt, hogy az orvos bárkit is értesítsen.
2010. febr. 1. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!