Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pofontol kimozdult az...

Egy pofontol kimozdult az állkapcsom, mit mondjak a dokinak?

Figyelt kérdés
egy rettenetes kapcsolatban vagyok. a pàrom éjszaka tévézni akart, én pedig kértem, vegyen fel fulhallgatot, hogy tudjak aludni. azt mondta, vigyem neki oda, semmi légyszives, vagy dràgàm, stb. és ezen én rendesen kiakadtam, mondtam, keresse meg o, ha màr o akar éjszaka zajongani. erre mint egy durcàs hulye gyerek felhangositotta a tévét, és mivel mindketten halàl fàradtak voltunk, elkezdodott egy véget nem éro szitkozodàs, ami tettlegességig fajult..elkezdtem lokdosni, és szidtam én is ot, o is engem..a dolog akkor durvult el, amikor az àgyhoz vitte a tévét és onnan nézte volna, és én el akartam tenni a gépet, ekkor belém rugott volna, de én elkaptam a làbàt és mivel konnyu az àgyunk, ezért elhuztam vele egyutt az egész berendezést..szo szot kovetetett és lokdostem tovàbb, teljesen elborult az agyam, hogy velem igy lehet bànni??..ekkor lekevert egy hatalmas pofont, amitol kimozdult az àllkapocs-csontom. el kellene mennem dokihoz, de nem mondhatom meg mi tortént. végulis én is hibàs vagyok, én is tàmadtam, karmoltam, és provokàltam, o pedig azt mondja, védekezésbol tette. de mit mondjak a dokinak???
2010. febr. 1. 14:37
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
ez nagyon bonyolult. egyenlore nincs hovà mennem. még pàr honap, és ha ugyes vagyok, talàn lesz. persze el is kel magam hatàroznom.sosem volt tul sok onbizalmam, de az évek alatt sikerult azt a keveset is egy àllando erozios folyamatban tokéletesen lerombolnia. még tanulok, meg kell szereznem a diplomàmat, hogy kezdhessek magammal valamit,és ne fuggjek tole. évek ota azt hallgatom, hogy képtelen vagyok még egy diplomàra is, és teljesen foloslegesen jàrok egyetemre, illetve szerinte csak azért, hogy meglegyen a tanuloi stàtuszom. nem tudom, mi van velem, màr nem hiszek a kapcsolatokban, és azt sem tudom elképzelni, hogy valakivel lehet jobb. ez van. haza nem szeretnék menni, ott sem tul jo lenni. pont.
2010. febr. 1. 15:04
 22/44 anonim ***** válasza:
86%

Azért lássuk az érem másik oldalát is! Ha elolvassátok, őszintén leírta, hogy ő maga indította a cirkuszt, a párja még "csak" szitkozódott, amikor ő már lökdöste, cibálta, húzta az ággyal együtt.

Zsák a foltját!

A dokinak pedig csak őszintén! Én is azt mondom, gondold újra a kapcsolatotokat, mindkettőtöknek jobb lenne egy kevésbé vehemens pár!

2010. febr. 1. 15:05
 23/44 anonim ***** válasza:
84%
miért nem laksz szülőknél?
2010. febr. 1. 15:06
 24/44 anonim ***** válasza:
86%
vegyél fel diákhitelt, és költözz albérletbe! csak akkor kell majd fizetned a hitelt, ha lediplomáztál, utána 4 hónappal, addig meg találsz állást úgyis. tűnj el onnan!!!!!!!!!!!
2010. febr. 1. 15:06
 25/44 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem albérletbe simán összecuccolhatnál más egyetemista lányokkal, dolgozni meg gondolom dolgozol, és a rezsit is tudnád fizetni (vagy ha mégse dolgozol, akkor talán el tudnál menni valahova.. esetleg még olyan munkahelyre is, ahol tanulni is tudnál, mert nem kell folyamatosan csinálni valamit)

De ez tényleg a te életed. Ha te így akarod tönkretenni magad, akkor egészségedre!

2010. febr. 1. 15:08
 26/44 anonim ***** válasza:
58%
nEm tudjuk az előzményeket,de amúgy én is kaptam már jogosan pofont,sztem bár tényleg nemtudom(máskor megütött már?) megérdemelte,ő is leütötte párszor a pasiját...az azért nem teljesen igaz,h csak sosem szabad megütni..jól van már ...én is ő vagyok de azért...
2010. febr. 1. 15:11
 27/44 A kérdező kommentje:
a szuleimmel nem jovok ki, toluk menekultem el a baràtomhoz. diàkhitel nem johet szoba. mindegy, még pàr honap, és elkoltozhetek, mert akkor kezdhetek egy munkàt. koszonom.
2010. febr. 1. 15:12
 28/44 anonim ***** válasza:
88%
hát biztos sokkal jobb itt mint a szüleidnél ahol gondolom azért nem vernek agyon. ez is bizonyítja azt, hogy nem feltétlenül éri meg belerohanni egy szar kapcsolatba mert otthon nem tetszik valami.
2010. febr. 1. 15:14
 29/44 anonim ***** válasza:
77%

Látszólag ellentmondásos lesz a mondani valóm, de fogd fel úgy, hogy ez a mérleg két serpenyője.

Nagyon nehéz helyzetben vagy, megértem. Ne add fel, és ne hagyd, hogy bárki meghiúsítsa azt, hogy meglegyen a diplomád!!!! Szükséged van rá az önbecsülésed végett is. Bár ilyen körülmények között nem egyszerű tanulni, teljesíteni. Ha ez a helyzet, akkor sztem ne keresd a pároddal a bajt, csak a célra nézz, amit kitűztél magad elé, próbáld meg kihúzni addig a pár hónapig.Bár nem tudom, milyen diplomát fogsz letenni, azt azért gondolom tudod, hogy nem egyszerű diplomával elhelyezkedni. Márpedig Neked a Te megközelítésedből diplomára van szükséged, hogy kilépj a kapcsolatodból. A mondandómnak ez a része volt az, amit úgy írtam, hogy beleképzeltem magamat a helyzetedbe.

Amit viszont a józan eszem mond az az, hogy jobban járnál talán, ha hazaköltöznél, a szülők mégiscsak szülők, még ha zűr van otthon is, akkor is. Egy pasi, ha agresszív, többet árthat, mint a zűrösen élő szülő a gyerekének. Arról nem is beszélve, hogy a maradék önbizalmadat is leamortizálta, lelki ronccsá tett. Neked ebből mennél hamarabb ki kell lépni! És persze a diplomát megszerezni, amihez én nagyon sok sikert és kitartást kívánok!

2010. febr. 1. 15:20
 30/44 A kérdező kommentje:
hàt ez ennél sokkal bonyolultabb, az otthoniakra nem térnék ki most, bàr bàntani nem bàntanak, ott is egyfolytàban kapom, hogy ilyen meg olyan hulye vagyok, kosz, nem kérek belole. a "zsàk a foltjàra" csak annyit-én évekig nem reagàltam a fizikai durvasàgaira. most elpattant valami, egyfajta oruletbe kergetett ez az egész, nem vagyok amugy egy "bunyos" tipus, sosem voltam. ennyi. pszichologushoz jàrok hetente, szoval megprobàlok kimàszni ebbol az egészbol. koszi a vàlaszokat, az igazsàg az, hogy érezni akartam, hogy milyen hatàst vàlt ki, mert sokszor màr nem tudom, mi a normàlis, mi nem..illetve màr nem vagyok biztos benne, meg magamban, stb. aki volt màr olyan kapcsoltaban, ahol kezet emelt rà az erosebbik, az tudja, mirol beszélek..koszi.
2010. febr. 1. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!