Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pofontol kimozdult az...

Egy pofontol kimozdult az állkapcsom, mit mondjak a dokinak?

Figyelt kérdés
egy rettenetes kapcsolatban vagyok. a pàrom éjszaka tévézni akart, én pedig kértem, vegyen fel fulhallgatot, hogy tudjak aludni. azt mondta, vigyem neki oda, semmi légyszives, vagy dràgàm, stb. és ezen én rendesen kiakadtam, mondtam, keresse meg o, ha màr o akar éjszaka zajongani. erre mint egy durcàs hulye gyerek felhangositotta a tévét, és mivel mindketten halàl fàradtak voltunk, elkezdodott egy véget nem éro szitkozodàs, ami tettlegességig fajult..elkezdtem lokdosni, és szidtam én is ot, o is engem..a dolog akkor durvult el, amikor az àgyhoz vitte a tévét és onnan nézte volna, és én el akartam tenni a gépet, ekkor belém rugott volna, de én elkaptam a làbàt és mivel konnyu az àgyunk, ezért elhuztam vele egyutt az egész berendezést..szo szot kovetetett és lokdostem tovàbb, teljesen elborult az agyam, hogy velem igy lehet bànni??..ekkor lekevert egy hatalmas pofont, amitol kimozdult az àllkapocs-csontom. el kellene mennem dokihoz, de nem mondhatom meg mi tortént. végulis én is hibàs vagyok, én is tàmadtam, karmoltam, és provokàltam, o pedig azt mondja, védekezésbol tette. de mit mondjak a dokinak???
2010. febr. 1. 14:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
87%
CSAKIS AZ IGAZAT! Miért akarsz hazudni, miért akarod védeni?
2010. febr. 1. 14:52
 12/44 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem max akkor értesíthetné, hogyha ez rendszerré válna.
 13/44 anonim ***** válasza:
78%

hát azért jó nagy maflás lehetett ha kimozdult az állkapcsa.

Mond azt,h ügyetlen voltál és elzúgtál

14/44 anonim ***** válasza:
77%

Egyszerűen nekiestél a komódnak, a doki lehet, hogy sejteni fogja, hogy nem, de nem fog kérdezősködni, nyugi. Amúgy a szitu tök ismerős, nekem is volt egy ugyanilyen ügyem a volt férjemmel, hála az égnek, már nem a férjem:)

A mostani amint látja, hogy aludni szeretnék, kérdezés, kérés nélkül kapcsolja ki a tévét. Ez a különbség férj és férj között!

15/44 A kérdező kommentje:
akkor jo, megnyugodtam..a tobbi az én bajom..tudom, hogy hulye vagyok, hogy turom..mondanom sem kell, nem ez az elso eset..majd egyszer ennek is vége lesz, mint mindennek.. koszonom.
2010. febr. 1. 14:53
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Te egy elég intelligens kiscsajnak tűnsz. Miért tűröd? Szerelmes vagy belé?
2010. febr. 1. 14:55
 17/44 anonim ***** válasza:
89%

Csak az igazat mondd, az orvosoknak van már annyi tapasztalatuk, hogy nem vesznek be valami süket magyarázatot egy nyilvánvaló sérülésre. Egy ekkora pofon már foltot is hagy az arcodon. Persze nem kell ennyire részletesen és színesen elmesélned a történetet: elmondod, hogy összekaptatok a pároddal, volt adok-kapok, ez lett a vége, de te is hibás vagy és ezért nem akarsz látleletet. Éppen eddig fogja őt érdekelni a sztori.

Amúgy engedd meg, hogy megjegyezzem, szépen egymásra találtatok! Hogy egy nyavalyás tv-nézésből ekkora cirkusz kerekedjen, ahhoz - ahogy őszintén le is írtad - két majom kell. Nem tudom, van-e akkora hangerő a tv-nken, hogy lökdössem, meg a lábánál fogva rángassam a férjemet. Mindent el lehet intézni kultúráltan, még ha egy kis bosszankodás, vita be is csúszik, azért nem kell idáig süllyedni. Ne csodálkozz, hogy a végén szájon vágott! Na, azért jobbulást kívánok neked!:=)

2010. febr. 1. 14:56
 18/44 anonim ***** válasza:
79%
nem lesz vége soha. ha ilyen a hozzáállásod akkor nem lesz, és meg is érdemled, csak kérlek, ne vállalj gyereket tőle, ne csesszed el egy ártatlan ember életét is a hülyeségeddel.
2010. febr. 1. 14:57
 19/44 anonim ***** válasza:
65%

Tudtommal 8 napon túl gyógyuló sérüléssel van joga a dokinak jelenteni.

Viszont azt nem tudom, ha a sértett nem akarja, akkor mi a helyzet.

Kedves kérdező! Azt gondolom, ebből a kapcsolatból nagyon hamar kilépnék, de ez a Te életed, senki nem szólhat bele. Szerintem a doki sem hülye, legfeljebb nem ekar beleavatkozni és elhiszi a "kamudumát". Kérdés az, hogy Te mit szeretnél? Fény derüljön arra, hogy bántalmazott a partnered és esetleg szabadulnál ebből az általad "rettenetesnek" jellemzett kapcsolatból, vagy szeretnéd, hogy ne legyen semmi következménye a dolognak, mert félsz a párod megtorló haragjától, vagy mert Számodra jobb egy rossz kapcsolat , mint a semmilyen. Ezt sztem tisztázd magadban, és annak függvényében mondd el, vagy ne mondd el a dokinak, mi történt, de ezzel sürgősen jelentkezz orvosnál!

2010. febr. 1. 15:02
 20/44 anonim ***** válasza:
85%
ezer bocs, de te nagyon szánalmas vagy... semmi önbecsülésed?? hagyd ott a francba. azt ne mondd h még mindig szereted, egy ilyet nem lehet.
2010. febr. 1. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!