Mi igaz abból hogy lehet beszélgetni a halottakkal?
Szerintem nem szabad vallási kérdést csinálni ebből... A halál természetes dolog... a szellem örök, a testünk egy életre szól... De, ha nem megyünk át időbe a túlvilágra, itt maradhat a szellemünk, ilyenkor jeleket adnak...
Miért bűn ezzel foglalkozni? Annyira tartozik az élethez, mint az, hogy levegőt veszünk...Meg igazából minden ember ugyanúgy szellem... egyszer te is az voltál és leszel is...Akkor te is bűnös leszel? :) persze, hogy nem...
És nem csak gonosz szellemek maradhatnak itt... ha valakit nagyon szeretsz, az érzéseiddel ugyanúgy itt tarthatod...
en nagyon felek az ilyen olgoktol :S
meghalnek ha megtortenne velem:S
szegény :S
nagyon szar?:S
jaj:S
amugy sztem is olvass utána
:)
Igaza van annak, aki a Bibliára hivatkozott. A halottakkal való kapcsolattartást tiltja Isten, nem azért mert meg akar a nagymamádtól fosztani, hanem azért, mert gonosz szellemek, démonok az ember őszinte vágyát a halottai után kihasználhatják. Okkult befolyást lehet tőle kapni, ami azzal jár, hogy félelmek kerítik az embert a hatalmába, és elvész az ember lelki nyugalma.
A Biblia leír halottidézést is a Sámuel könyvében, a megjelenő halott azt mondja az őt megidéztető Saul királynak: miért háborgatsz engem? A halottakkal való kapcsolattartás a halott lelki nyugalma szempontjából sem tesz jót.
Ha nem tudod, ki is volt valójában: tényleg nagymamád vagy egy démon az ő képében és hangjával, én azt javaslom, legközelebb tisztelettel búcsúzz el tőle, és kérd, hogy soha ne jelenjen meg többé. Ha nem hagy békén, Jézus nevének minden szellemi lény engedelmeskedik. Hívd őt segítségül, ő a legnagyobb szellemi hatalom.
A szellemekkel valóban lehet beszélgetni.Én is példa vagyok rá...De egy jó tanács:járd körbe a témát, tudj meg minnél többet arról, hogy hogyan is kell.
Én tudatlanul idéztem szellemet, sikerrel.Utána évekig beteg voltam.(amiből sikerült kigyógyulnom)De a lelkem a mai napig nem jött rendbe, pedig azóta lassan 10 év telt el...
Ilyen fiatal lányt nagyon veszélyes szellemekkel hülyíteni.
Az álomban nincs semmi meglepő, persze, hogy azt álmodod, hogy rosszul esett nagymamádnak, hogy nem mentetek ki hozzá, mert te is biztos lelkiismeret-furdalást éreztél, mikor nem mentetek ki hozzá. Én is rengeteget álmodom halott rokonaimról, de nem vagyok hülye, hogy azt higgyem, a szellemük jelenik meg ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!