Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám ellenzi azt, hogy egy...

Apukám ellenzi azt, hogy egy romával járjak. Segítség kéne?!

Figyelt kérdés

Apám nagyon szélsőséges ember.. úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja van.. ha más rasszokról van szó, akkor akár órákig bír beszélni itt nekem a fajkeveredésről, meg a multikról, meg holokamuról, meg hogy az apja mit szólna ha tudná mi lett belőlem...pedig már 40éves lesz most..Mit tegyek? Van egy cigány fiú akit szeretek és ő is engem..Mi legyen?:S

Én most leszek 19éves..

2010. jan. 31. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
54%
20:30-as vagyok.Bárcsak kamu lenne vagy álom.Ez sajnos a valóság.Miért hazudna az ember,mindenki csak a saját tapasztalatát mondja el?Örülj neki,hogy neked nincs ilyen tapasztalatod.
2010. febr. 4. 21:01
 52/67 anonim ***** válasza:
28%
Én nem tudlak sajnálni,miért nem vettettél véget neki..aki hagyja magát hülyére venni 4 évig az meg is érdemli.Főleg hogy már két év után kezdődtek a problémák.Nem védem én a cigányokat,de szerintem itt a történetedben kúrvára smemi jelentősége nincs például,hogy az a srác félig cigány volt,te meg egy balek
2010. febr. 4. 21:05
 53/67 anonim ***** válasza:
62%
na figyelj,azért a teljes történetet nem tudod akkor ne is szólj bele.Igen BALEK voltam.ÉS????A válaszom a kérdezőnek szólt nem neked.Az vesse rám az eső követ,aki még nem hibázott.
2010. febr. 4. 21:09
 54/67 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek meg nem ismerjük a párját, és én úgy vagyok vele, hogy nem ítélek valakit ismeretlenül!

Ismerek rendes dolgos tisztességes romát is (anyukám egyik volt diákja, minden évben visszajár anyut meglátogatni, mert a kedvenc tanára volt), meg olyant is, akivel jobb nem találkozni. Nem ismerjük a gyereket, így meg nem szabad ítélni. Sokan a tapasztalataikat írják le, én is azt írom le, van köztük jó és rossz is, nem tudjuk, a kérdező párja melyik.

2010. febr. 4. 21:20
 55/67 anonim ***** válasza:
81%
Ha az én gyerekem cigánnyal akarna összeházasodni, kitagadnám, többet nem ismerném.
2010. febr. 4. 21:51
 56/67 anonim válasza:
21%

Drága édesapád meg a többi rasszista "ember" nagyon tájékozatlanok!

Cigány vagyok, 17 éves lány, a környék legjobb gimnáziumában vok szín5-ös tanuló.

Anyukám (cigány) egy bank képviselője, mindenki odáig van a családunkért.

Egy embert nem a származása határoz meg, hanem az, hogy milyen a személyisége.

Annyit még, hogy : csak azért, mertvki cigány/roma (kinek hogy tetszik) attól még nem kötelező földig érő rózsa-mintás szoknyában járni, meg derékig érő hajat viselni.

A barátaim pl. el sem akarják hinni, hogy én is cigyány vok, mert nincs különbség.

Az a fiú gondolom nem azért tetszet meg neked, mert szadista állat, hanem mert figyelmes, kedves...gentleman

A többieknek, meg apukádnak meg fel kéne világosodniuk... az ilyeneket a BTK nem szokta büntetni?

(mármint a szóvátett rasszizmust. Mintha lenne ilyen törvény...

2010. febr. 4. 22:08
 57/67 anonim válasza:
88%
Igaza van apádnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 4. 22:13
 58/67 anonim ***** válasza:
22:08--as, írta a kérdező kommentben, hogy milyen a fiú családja, és hogy viselkednek vele...szerintem Te, cigányként sem örülnél annak, ha a Te lányod/hugod kerülne ilyen családba.
2010. febr. 4. 22:15
 59/67 anonim ***** válasza:
84%
Apukád jó ember!
2010. febr. 4. 22:16
 60/67 anonim ***** válasza:
22:15 - Azt viszont nem írta a kérdező, hogy a gyerek milyen kapcsolatban áll a családjával, mennyire hagyománykövető. Most mondhatnám akár az én rokonságomat is, én nem tartom velük a kapcsolatot, pont azért, mert a szememben emberileg nullák vagy közel vannak a nullához, önzők, erőszakosak, féltékenyek, irigyek, érdekemberek, és még sorolhatnám, egyszer kértem segítséget, tényleg nagyon kellett volna (munkát kerestem, és már minden reményem elszállt), akkor is csak a kioktatást kaptam, meg ne keressek munkát huszonévesen, hanem foglalkozzak azzal, hogy a szüleim eltartanak (csak én nem akarom, hogy eltartsanak, meg mivel már nem vagyok diák, valamiből fizetni kell pl. a TB-t), egy másikuk meg rémhír-körlevelekkel bombáz, egyszer megírtam neki, hogy amit küldözget, az kamu, azt is belinkeltem neki, hogy honnan lehet ezt tudni, erre megvádolt, hogy biztos én hazudok, azóta olvasás nélkül siklok át a levelein. Hát ilyen az én családom, és nem fognak érdekelni, és ha egyszer elérem a célomat, akkor letagadom őket.
2010. febr. 4. 22:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!