Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám ellenzi azt, hogy egy...

Apukám ellenzi azt, hogy egy romával járjak. Segítség kéne?!

Figyelt kérdés

Apám nagyon szélsőséges ember.. úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja van.. ha más rasszokról van szó, akkor akár órákig bír beszélni itt nekem a fajkeveredésről, meg a multikról, meg holokamuról, meg hogy az apja mit szólna ha tudná mi lett belőlem...pedig már 40éves lesz most..Mit tegyek? Van egy cigány fiú akit szeretek és ő is engem..Mi legyen?:S

Én most leszek 19éves..

2010. jan. 31. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
94%
a cigány az cigány! Apád jól mondja!
2010. jan. 31. 12:48
 12/67 anonim ***** válasza:
93%

Én csak kérdeznék, olyan költő kérdések formájában, nemtől, fajtól...stb függetlenül:

100%-ig biztos vagy benne, hogy ismered az ő kultúrájukat?

És biztos hogy egy más kultúrát mindenféle fenntartás nélkül el tudsz majd fogadni? (szex, család, karrier, privát szféra...stb?)

Édesapád vajon miért mondhatja ezeket? vajon mert történt vele valami, amihez az adott "társadalmi rassz"-nak van köze?

Nem lehet, hogy azért viselkedsz így, mert a tiltott gyümölcs mindig édes?

Vajon a párod és a családja majd támogatja a hosszú távú (akár karrier) céljaidat?

Ezekre sajnos csak Te tudod a választ, de ha a kérdések közül akár egyre is nemmel felesz -magadba - vagy ha egy kérdésnél elgondolkoztál akár egy pillanatig is, akkor érdemes lenne ezt még jobban átgondolni ;)

2010. jan. 31. 12:49
 13/67 anonim ***** válasza:
85%

12:48-as XD egyet értek veled nagyon :) !

Én a 12:45-s voltam, már mint az előző :) !

2010. jan. 31. 12:53
 14/67 anonim ***** válasza:
89%

Úgy néz ki, mint egy skinhead, csak hosszú a haja :D Hát ezen besírtam. A skinhead épp attól skinhead, azaz bőrfejű, hogy nincs haja (ha van, akkor meg leborotválja). És attól, hogy valaki skinhead, még nem lesz rasszista - a rasszista skinheadeket boneheadeknek hívják.

Rátérve a kérdésre: édesapádnak igaza lehet. Te elfogult vagy a cigánygyerekkel, mert szerelmes vagy belé, és ilyenkor hajlandó vagy leszarni mások véleményét, amely elutasító ugyan, de gyakran nem alaptalanul. Sosem tudhatod, persze - lehet, hogy épp az a fiú kivétel, de ezt nem tudod biztosra megállapítani. Most még szeretitek egymást, aztán egyszer csak vége lesz a nagy románcnak, ő nem bírja majd feldolgozni a szakítást, és hívja a jó öreg szamurajkardot, és lemészárol. Volt már ilyenre példa, és ha nem vigyázol, te lehetsz a következő. Ezt nem a gyűlölet mondatja velem, hanem a tények. Ha neked ezután is kell, lelked hát rajta, de mi szóltunk.

2010. jan. 31. 12:53
 15/67 anonim ***** válasza:
29%
Ha rendes ember, akkor állj ki mellette, és ne hagyd, hogy elszakítsanak, ha meg nem rendes ember, akkor az úgyis kiderül és úgyse maradsz vele. Magyarok között is van rengeteg szélhámos, nem azon múlik a tisztesség, hogy kinek milyen a bőrszíne. Ismerd meg a srácot, apáddal meg ne beszélj ilyenekről, ő egy néger orvostól is tiltana csak a bőrszíne miatt, nem érdekelné, hogy talán szakmája kiválósága.
2010. jan. 31. 12:54
 16/67 anonim ***** válasza:
90%
egy magyar lány és egy roma fiu szerelmes volt egymásba. de hogyan- hogyanse ez a kapcsolat megromlott. a lány gondolta új életet kezd. elhagyja a fiut. a fiu családja közölte a lánnyal hogy ha elmegy kiirtják a családját. a romák nagyon összetartanak. bármi áron megvéddik a család becsületét.
2010. jan. 31. 12:54
 17/67 A kérdező kommentje:

"Hát ezen baromi jót röhögtem.Szkinhead-éknál kritérium a kopasz fej,attól lesz ugyanis "bőrfejű".Akinek hosszú a haja,nem nézhet ki úgy...mert nem kopasz. "

"Úgy néz ki, mint egy skinhead, csak hosszú a haja :D Hát ezen besírtam. "

Nem skinhead, nem is modntam, hogy az, csak bomber dzsekiben jár, bakancsban meg fekete nadrágban és terepmintásban..egy szóval nem mondtam, hogy skinhead, csak úgy öltözik..

és eddig mindig rá hallgattam, de most megismertem őt..és ő rendes a családja viszont számomra eléggé zavaros és hát kaptam már tőlük hideget-meleget beszólások terén..még jó hogy nem ismerik az apámat..

2010. jan. 31. 13:00
 18/67 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látszik, a magyar lányok egy része nem lát és nem hall, mikor beleesik egy cigány fiúba. Ezerszer kielemztük már ezen az oldalon is, miért nem szabad és érdemes cigány párt választani. Ha egy egész családot akarsz későbbi ellenségként, válaszd őt. Ha nem tudsz majd megszabadulni tőle /és a családja bosszújától/, válaszd őt! Ha el akarod majd tartani, válaszd őt. Ha gyanús ügyekbe akarsz keveredni, válaszd őt. ha hiányzik a verés napi szinten, válaszd őt. Aztán majd sírhatsz-ríhatsz a Mónika showban /amit a műsorért kaptok, azt is oda kell adni majd a fiúdnak!/ és otthon se panaszkodj. A héten is irtották egymást /két embert agyonvertek Borsodban/, de sajnos nem eléggé.
2010. jan. 31. 13:01
 19/67 anonim ***** válasza:
88%
nem is feltétlenül a sráccal lenne a gond. inkább a családjávál.
2010. jan. 31. 13:07
 20/67 anonim ***** válasza:
90%
Vele együtt a családját is megkapod, ezt ne felejtsd el!
2010. jan. 31. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!