Apukám ellenzi azt, hogy egy romával járjak. Segítség
kéne?!
Figyelt kérdés
Apám nagyon szélsőséges ember.. úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja van.. ha más rasszokról van szó, akkor akár órákig bír beszélni itt nekem a fajkeveredésről, meg a multikról, meg holokamuról, meg hogy az apja mit szólna ha tudná mi lett belőlem...pedig már 40éves lesz most..Mit tegyek? Van egy cigány fiú akit szeretek és ő is engem..Mi legyen?:S
Egyébként könnyen lehet, hogy csak arról van szó, sok pénze és szép háza van a szüleidnek, ezért hajtanak rád. Nem is biztos, hogy a srác a hibás, csak a pereputty "ráosztotta" ezt. Hazudj nagy szerelemt, aztán vedd el, amit lehet. Ha márt nincs mit, elad és kivisznek külföldre (pl. Hamburgba) bordélyba, prostinak. Nagykorú vagy, neked kell eldöntened, ezt az életet választod? Vagy inkább maradsz egyedül, később is betoppanhat az igazi. Nem maradtál le semmiről.
2010. febr. 4. 15:19
42/67 anonim válasza:
Bocsáss meg, csak megkérdeném, hogy te lány vagy, vagy fiu? Mert mostanában nagy divat. Csak annyit írtál, hogy 19 vagy. Az írásod meg tisztára fius...
2010. febr. 4. 16:02
43/67 anonim válasza:
Annál undorítóbb nincs,amikor Fehér keveredik cigánnyal!Hallgass Apádra!!!Aki meg védi őket,költözzön melléjük,nem lesz nehéz,mindenhol ott vannak..Egyébként a cigányok nagyobb rasszisták mint Mi..
2010. febr. 4. 16:45
44/67 anonim válasza:
4. oldalon 19:17-es válaszoló álatl írtakat meg gondold át! ő első kézből beszél a problémákról, gondolj bele abba amit írt.
2010. febr. 4. 16:50
45/67 anonim válasza:
Nem csodálom hogy ellenzi.Én belehalnék ha a lányom romával állna össze, és nem a bőrszíne, hanem a kultúra és a munkához való hozzáállás miatt.Hiába lenne a srác hibátlan, a família hosszútávon úgyis visszarántja.Ugye a vér és a neveltetés....
Biztos megéri elcseszni az életed 19 évesen egy olyan kapcsolatért amit lehet hogy később szégyellni fogsz???Persze te ezt most a szerelem hevében nem látod, de a fiatal kori hülyeségeit nagyon megtudja bánni az ember 25-30 között.
2010. febr. 4. 17:32
46/67 anonim válasza:
Apádnak nagy valószínűséggel igaza van!
"úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja van" - hát ez micsoda besz@rás :))))))))))
2010. febr. 4. 18:02
47/67 anonim válasza:
Solt Ágnesnak van egy szép tanulmánya a cigányokról. Ezek ki nem állhatják, ha valaki ki akar emelkedni közülük.Kiközösítik.Ha ők nem akarnak változni,kivülről nem lehet őket megváltoztatni. Szép kilátás, hogy eljegyezd magad a nihilizmussal, lustasággal, henyéléssel.
2010. febr. 4. 19:07
48/67 anonim válasza:
Szerintem sem kezdj vele.Saját tapasztalatból mondom sajnos.16-20 éves koromig jártam egy félig roma fiúval.Tegnap is rémálmom volt vele,hogy üldöz engem.Nagyon nehezen léptem ki a kapcsolatból,mert annyira agresszív voltPl.mikor szakítani akartam akkor megpofozott és bezárta az ajtót és a kulcsot elrakta,hogy ne tudjak haza menni,azt hitte a tulajdona vagyok.Mindig követtett,zsarolt stb.Ezek kb az utolsó 2 évben voltak.Komolyan mondom senkinek nem kívánok olyan kapcsolatot mint az volt.És az anyja....ÁÁÁÁÁ.így utólag értettem meg mikor anyu könyörgött,hogy ne foglalkozzak vele,mert akkor már ő tudta ha vele maradok akkor nem lesz jó életem.Most 25 éves fejjel már nagyon-nagyon szégyenlem hogy anno ilyen kapcsolatom volt.Most férjnél vagyok és van egy 1 éves kisfiam,de még mindig kísért álmomban.szörnyű.NE KEZDJ VELE!!!
2010. febr. 4. 20:30
49/67 anonim válasza:
" Nem is biztos, hogy a srác a hibás, csak a pereputty "ráosztotta" ezt. Hazudj nagy szerelemt, aztán vedd el, amit lehet."
ezen is érdemes elgondolkodni..
2010. febr. 4. 20:32
50/67 anonim válasza:
Jaj olyan ovisok vagytok,kamuzzatok máshol, de ne itt! Sok pulya meg elhiszi, a kérdező meg fetreng a röhögéstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!