Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám ellenzi azt, hogy egy...

Apukám ellenzi azt, hogy egy romával járjak. Segítség kéne?!

Figyelt kérdés

Apám nagyon szélsőséges ember.. úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja van.. ha más rasszokról van szó, akkor akár órákig bír beszélni itt nekem a fajkeveredésről, meg a multikról, meg holokamuról, meg hogy az apja mit szólna ha tudná mi lett belőlem...pedig már 40éves lesz most..Mit tegyek? Van egy cigány fiú akit szeretek és ő is engem..Mi legyen?:S

Én most leszek 19éves..

2010. jan. 31. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
28%
Ne mond meg neki, és minél hamarabb kezdj önálló életet távol apádtól.
2010. jan. 31. 12:32
 2/67 anonim ***** válasza:
77%
Na azthiszem kapsz majd itt hideget meleget bőven. Apád ha rasszista, hiába fogja megismerni a fiut,akkoris le fogja köpni ha egyetemre jár,müvelt,tanult,tiszta csak barna a bőre. Szerintem erre sjanos nincs megoldás.
2010. jan. 31. 12:33
 3/67 anonim ***** válasza:
90%
Hallgass apádra. Ezt halál komolyan mondom.
2010. jan. 31. 12:35
 4/67 anonim ***** válasza:
83%

Igaza van!! Ne keveredj állattal mert annyi neked.Tudod,hogy a romáknál mi a nő?? Nem lehet beleszólása a dolgokba,nem kezelhet pénzt,nem hozhat döntést.Na és a pereputtya??? Ne lény buta,van éppen elég magyar srác.

Vége az életednek ha közéjük keveredsz.

2010. jan. 31. 12:37
 5/67 anonim ***** válasza:
92%
Apád csak jót akar neked. Tényleg ne kezdj cigánnyal, sajnos a családunkban már van erről tapasztalat. A családtagom egész életét taccsra vágta egy cigány. Keress inkább "magyart", jobban jársz.
2010. jan. 31. 12:38
 6/67 anonim ***** válasza:
28%

"úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja"

Hát ezen baromi jót röhögtem.Szkinhead-éknál kritérium a kopasz fej,attól lesz ugyanis "bőrfejű".Akinek hosszú a haja,nem nézhet ki úgy...mert nem kopasz.

Hát 19 éves nagylány vagy,költözz össze a barátoddal,apukád megtiltani nem tudja.

2010. jan. 31. 12:38
 7/67 anonim ***** válasza:
90%
amikor 16 voltam akkor nekem is ilyen gondom volt. ugyan ebben a helyzetben voltam, mint te. nem hallgattam apámra, titokban jártam a sráccal. ma már nem vagyunk együtt, de már sajnálom, hogy nem hallgattam apámra. én is azt hittem, hogy szerelmes vagyok belé, pedig nem voltam.
2010. jan. 31. 12:42
 8/67 anonim válasza:
93%

édesapád csak jót akar neked , ha van eszed messze elkerülöd az ilyen (cigány)embereket

ne legyél hülye , sok szép magyar srác van.válogass közülük

2010. jan. 31. 12:44
 9/67 anonim ***** válasza:
94%
Hallgass az apukádra, meg am. sem lenne egy nagy dicsőség egy cigánnyal járni ! Ne keveredj ! Sok a cigánybűnözés szerte az országban, nem beszélve Borsod-Abaúj-Zemplén megyéről ! Örülj neki, hogy ilyen apukád van hogy óv téged egy cigánytól, biztosan tájékozódott ! Ezt csak a saját érdekedben írtam le !
2010. jan. 31. 12:45
 10/67 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg legalább részben éppen azért tetszik neked ez a fiú, hogy lázadni tudj és legyen valami romantikus dráma az életetben.

Nem mondom, hogy csak ezért, de talán ez is megfűszerezi ezt a kapcsolatot.

Ha javasolhatok valamit, akkor előbb gondold végig őszintén, hogy ez csak egy kis izgalmas plusz ebben a dologban, vagy ez a kapcsolat legfőbb motívuma. Ha ezzel tisztába kerülsz, már tudni fogod, mit kell tenned.

Amúgy nem hiszem, hogy csak ezért l kellene költöznöd otthonról, legfeljebb nem viszed haza a barátodat, nagy dolog. Még nem hiszem, hogy ott tartana köztetek a dolog, hogy házasság, meg miegymás, szóval szerintem kár felégetni a családi kapcsolataidat a fiú miatt. Míg nem véresen komoly a dolog, megférnek egymás mellett, ha nehezen is. Idővel, lehet, hogy az apád megbékél a gondolattal, vagy te esetleg a pasid kilép a kapcsolatból.

Az apád pedig csak az apád, ezt is azért teszi, mert jót akar neked. Lehet, hogy téved, de te úgyse tudod meggyőzni. Hagyj neki időd, hogy a tapasztalati megnyerjék. Szerintem legjobb esetben is azt érhetitek el nála, hogy továbbra sem szereti majd a cigányokat, de elismeri, hogy köztük is vannak rendesek.

2010. jan. 31. 12:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!