Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám ellenzi azt, hogy egy...

Apukám ellenzi azt, hogy egy romával járjak. Segítség kéne?!

Figyelt kérdés

Apám nagyon szélsőséges ember.. úgy néz ki mint egy skinhead, csak annyi hogy hosszú haja van.. ha más rasszokról van szó, akkor akár órákig bír beszélni itt nekem a fajkeveredésről, meg a multikról, meg holokamuról, meg hogy az apja mit szólna ha tudná mi lett belőlem...pedig már 40éves lesz most..Mit tegyek? Van egy cigány fiú akit szeretek és ő is engem..Mi legyen?:S

Én most leszek 19éves..

2010. jan. 31. 12:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
52%
Ha rendes ember és szeret, úgyis ki fog melletted állni, rossz rokonság meg más körökben is van (az én rokonságom is sajnos, pedig nincsenek köztük cigányok). Tudok olyan házaspárról, ahol a feleség magyar, a férj roma, jól megvannak, úgy élnek, mint bárki, a férj beilleszkedett a társadalomba, és tisztességesen dolgozik, nem olyan, mint azok, akik alapján a rasszisták utálkoznak.
2010. jan. 31. 14:07
 22/67 anonim ***** válasza:
82%
Hallgass apádra. Nem beszél hülyeséget.
2010. jan. 31. 14:44
 23/67 anonim válasza:
67%
Figyi jól gondold át esetleg érdeklődj titokban de ne feltűnöen h mien a srác és a családja.am és is egy cigány sráccal járok de ő rendes olyan minta nem is cigány lenne pedig nevelő otthonban van gondolom ott normálisan megnevelték ezért normális rendes,és nem egyszer akárhányszor hozzáteszem MAGYAR osztálytársam bajba került megvédte szal vannak rendes normális cigányok és vannak szemét,kötekedő cigányok.Tedd azt amit jó nak látsz csak nehogy később megbánd.(Nem szemétségből vagy sértésből mondtam)
2010. jan. 31. 15:04
 24/67 anonim válasza:
36%
Jah előző vagyok és nálunk az osztályban 5 cigány van az is fiú és tök normálisak és beilleszkedtek a társaságba komolyan mondom detto mint az én pasim mintha magyarok lennének.
2010. jan. 31. 15:07
 25/67 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem hallgas apádra.. a legjobbat akarja neked.
2010. jan. 31. 15:22
 26/67 anonim ***** válasza:
89%

Hát nekem a nővéremnek volt ez a baja, ő felhúzta az orrát és elment a nagy szerelmével a szép cigány fiúval. Pár év múlva megjelentek egy kisebb pereputtyal, hogy majd a hátsó részébe a háznak beköltöznének, de a szüleim kiakadtak, hogy ők nem szállásolnak egy cigány putrit sem. Most fogatlanul, egy pár gyerekkel és még nagyobb rokonsággal tengődik a cigánysoron.

Lehet, hogy szemetek a szüleim, de ha nem küldik el, akkor se lenne neki semmivel sem jobb, csak a pereputty még a mi fejünkre is ránőtt volna.

2010. jan. 31. 19:49
 27/67 anonim ***** válasza:
89%

Igaza van apudnak.

Most lehet hogy nagy a szerelem,de gondold át a dolgokat.

Ha bekerülsz egy nagy családba,akkor neked kell majd alkalmazkodni.

Más szokásaik vannak stb..

Neked kell megtenni mindent,hogy ők elfogadjanak.

És az is számít mióta ismered a fiút.. milyen a családja.

Rendesen dolgoznak ? Nem lopnak,csalnak,hazudnak ?

Nagyon át kell gondolni.

Én a szüleimre hallgatnék,mivel a legjobbat akarják és nem szeretnék,hogy csalódás érjen.

2010. jan. 31. 20:09
 28/67 anonim ***** válasza:
89%

igaza volt az egyik barátomnak, mikor azt mondta, hogy ezeknek a mai magyar lányoknak nincsen faji öntudata...

ha ez kérdés komoly, akkor ásd el magad. normális fehér ember nem áll le cigánnyal, még akkor sem, ha az állítólag rendes. rengeteg magyar srác van, akik klasszisokkal jobbak egy cigánynál!

2010. jan. 31. 20:29
 29/67 anonim ***** válasza:
34%

Tudom, hogy sokaknak azért ilyen rossz a véleménye, mert rosszak a tapasztalatai, de van kivétel, és nem ismerjük személyesen ezt a srácot, nem tudjuk, hogy ő milyen ember valójában.

Azért érdekelne, hogy ha bármelyikőtökről kiderülne, hogy van cigány felmenőtök, mit szólnátok? Nincs tiszta magyar, már a honfoglalás idején is csak 1 törzs volt tiszta magyar a 7 közül.

2010. jan. 31. 20:43
 30/67 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem miért kell cigányozni. -.-" Meg hogy a mai magyar lányoknak nincsen faji öntudatuk.. Ugyanmár.. Úgy látszik jó néhány embernek a cigány szóról az jut eszébe, hogy barna bőr, nagy "pereputty", szegénység.. Ja meg a nőkkel hogy bánnak..

Nem minden roma ugyanolyan! Tényleg vannak olyanok akikkel nem érdemes szóbaállni..

Sokféle romaszármazású ember van.. Nem mindegyikük ugyanolyan beállítottságú.

A lényeg, hogy véleményt akkor lehet mondani egy emberről ( és lehet az bármilyen származású! ) ha személyesen találkoztál vele, és ismered annyira, hogy tudj róla valós dolgokat mondani!

Amúgy én félcigány vagyok (apukám roma, édesanyám magyar) lassan 20 éve élnek boldog házasságban! :) Sosem bántotta anyut, sem engem! És normális, kultúrált körülmények között élünk.. és mindenért megdolgoztak..

Anyukám édesapja ugyanúgy ellenezte, azt mondta anyunak, hogy hülye ha hozzámegy, mert verni fogja, meg csóróság stb.. És igaza lett? :) Nem..

És úgy gondolom, hogy 19 évesen már nem olyan kislány, hogy netudná eldönteni mit akar, és valamilyen szinten ne tudná kiismerni milyen ember is az illető.

Megütheti ugyanúgy egy magyar fiú is.. Bánhat vele rosszul.

Esélyt mindenkinek kell adni.. :)

És ha rendes tényleg meg minden, akkor majd apud is megkedveli.. Ha meg nem bírja elfogadni, akkor Ő milyen ember??

Sok sikert!

2010. febr. 2. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!