Mit tennetek ha errol kellene dontenetek?
A karácsony a családról szól. Neked már van családod aki veled szeretné tölteni a Karácsonyt.
A helyedben én nem idegeneknél vendégeskednék, hanem a saját gyerekemmel tölteném az ünnepet. Az utazást pedig elnapolnám. Vendégségbe menni máskor is lehet. Ők csak a mostani barátnőd családja. Aki igazán Hozzád tartozik az a saját gyereked.
Kár itt ilyen kérdést feltenni, a sok vagdalkozó, agresszív ősanya közt, értelmes tanácsot úgysem adnak, csak beszólogatnak.
Felnőtt emberek vagytok, te is, a gyerek anyja is, találnotok kell valami megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel. A saját érdeketekben és a gyerek érdekében is meg kell tanulnotok kompromisszumot kötni.
Ha nem tudjátok a gyereket vinni, akkor beszéljétek meg az anyukával, hogy hamarabb, vagy később legyen nálatok a gyerek. Ha ez nem kivitelezhető, akkor halasszátok el az utazást mondjuk szilveszterre, mondjátok el a családnak, mi a helyzet, szerintem megértik.
Nekem most ezek a lehetőségek jutott eszembe, de ezt nektek kell közösen megoldanotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!