Mit tennétek ha elhagynának ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A pár két évig járt együtt. Úgy volt hogy összeköltözés,eljegyzés lesz. De a pasi kibékült az exbarátnőjével aki annak idején csúnyán otthagyta. A probléma az igazságtalan szakítás mellett az hogy a nő terhes lett, két hónapos. A pasi azt mondta hogy őt ez nem érdekli semmilyen esély sincs a békülésre, a gyerek sem túlzottan érdekli. A pasi mostani barátnője is mérges azt mondta hogy tűnjön el a közös életükből. Tehát nem elég hogy a pasi ezért a nőért szakított a gyerek sem érdekli. Mit tennétek? Tehet ilyen egy férfi azzal a nővel akivel együtt akart élni?2014. nov. 25. 13:50
1/12 anonim válasza:
Mit tennék? Örülnék, hogy nem költöztem össze vele. Mi az, hogy nem érdekli a gyereke? Szerinted a tiéd akkor érdekelné, ha téged ejt teherbe? Örülj, hogy nem így lett, és megszabadultál tőle. Most még fáj biztosan, de majd elmúlik. Az ilyen alakok egy csepp könnyet nem érdemelnek!
2/12 anonim válasza:
A gyerek miatt muszáj lesz beszélni. Ne sajnáld hogy így lett hadd maradjon az exnővel ha neki ő kell.
3/12 anonim válasza:
Megtalálta a hozzá illő személyt. Ha neki a normális barátnő és gyerek helyett az kell, aki csúnyán otthagyta, ne sajnáld, hogy elment. Én hálás lennék, hogy kiderült, hova húzza a szíve. Gyerektartást mindenképpen kell fizetnie, de ha nem akar az apja lenni a gyereknek, az engem nem érdekelne. Rákényszeríteni nem fogom. Inkább egyedül nevelem, mint egy akadékoskodó, jellemtelen férfival.
5/12 anonim válasza:
3. Nekem most esett le ahogy olvaslak, hogy a kérdező az aki terhes. Bizony Isten nem így értelmeztem első olvasásra :) Annyira utálom egyébként is, amikor kiír valaki egy kérdést, és nem tud normálisan írni, fogalmazni, nagyon gáz. Miért nem tudja leírni, hogy "elhagyott a pasim terhesen, visszament az exhez" ?!
6/12 anonim válasza:
Tehet. Joga van meggondolni magát.
Vagy megtartod a babát, vagy elveteted. Ha megtartod, akkor gyerektartást fizet a volt párod, ennyi.
7/12 anonim válasza:
" Tehet ilyen egy férfi azzal a nővel akivel együtt akart élni? "
-mint ahogy a példa is mutatja ,tehet
8/12 anonim válasza:
Én is elvetetném a gyereket. Gondolom, hogy akivel ez megesett, huszonéves. Kisbabával nagyon nehéz újra párt találni, ráadásul olyat, aki elfogadja a gyereket is. Az apjára meg egyértelműen nem számíthat. Valamint minden kapcsolatot megszakítanék a férfival. 27N
9/12 anonim válasza:
Én ebbe a pasiba már nem kapaszkodnék, eléggé egyertelműen a tudtodra adta, hogy nem. Még a gyerek sem. Ezen már nem kell kattogni, fizeti a gyerektartást, neked meg fel kell tudni dolgozni a helyzet alakulását, és ha meg akarod tartani, mert el tudod tartani a gyereket, akkor felneveled.
10/12 anonim válasza:
Off: "Bizony Isten nem így értelmeztem első olvasásra :) Annyira utálom egyébként is, amikor kiír valaki egy kérdést, és nem tud normálisan írni, fogalmazni, nagyon gáz. Miért nem tudja leírni, hogy "elhagyott a pasim terhesen, visszament az exhez" ?!"
Egyetértek,én se értem..
Kérdező. Mérlegeld a helyzetet,el tudod-e tartani a babát,van hol lakni,van-e segítség,hány éves vagy.. stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!